Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Expanse nastavlja u jakom tempu.
Fino napreduje radnja za sada, jedino sto mi smeta i iritira je ona debeljuca Frankie Adams sa marsa koja je ispala iz nekog "moje domaćice-moja mama kuva bolje od tvoje" kalupa. Žešće iritantan lik. Inače zašto Andersonu treba onaj psiho sto komunicira sa protomolekulom? Nešto se opasno zakuvava i ovi beltersi ima da naprave ****** neko.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Pa kako zasto? Pokusavaju da prokljuve gde je taj protomolekul a to ce najlakse uraditi pomocu lika koji "komunicira", sa njime 😀

Pa kako zasto? Pokusavaju da prokljuve gde je taj protomolekul a to ce najlakse uraditi pomocu lika koji "komunicira", sa njime 😀
Šta će Andersonu koji đavo taj protomolekul, pa on nije ni znao šta je to? Ili sam ja nešto propustio.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jel poceo neko taken??valja li sta?podseca li na taken trilogiju?

Послато са L-EMENT501

Za divno čudo ova sada epizoda big beng theory iznenađujuće dobra, ne pamtim
kada sam se zadnji put naglas smejao gledajući neku seriju.

medium-clean (3).jpg

Eh, bilo je lepo gledati ovu seriju punih 8 godina.. Drago mi je da se sve zavrsilo, ali mi je i zao. Srecom The Originals uskoro nastavlja punom parom tako da se necu oprostiti nacisto od tog sveta vampira itd) .....

The Americans 5x01 - standardan nivo kvaliteta koji uopšte ne popušta kod njih već petu sezonu.

A morao sam još jednom i Fleša da pogledam, sad sam još više uveren da je Savitar

Fleš iz budućnosti. Sve asocira na to, a i to bi bilo najšokantnije moguće otkriće. Bukvalno čini sve što može da ga natera da popravi Flashpoint. Koliko se sećam prvih epizoda treće sezone, Reverse Flash je tweakovao sve u svoju korist i onda je samo nestao.

E sad, ako sam omašio ovome iz spojlera ću se jako lepo smejati kad se otkrije sve 😀

Jel poceo neko taken??valja li sta?podseca li na taken trilogiju?

Послато са L-EMENT501

Pogledao prve dve epizode,zasad nista posebno ocena na imdb-u je 6,7/10 kod mene bi bila od 6-6,7, mada je je ovo prica o mladom Bryan Mills-u koji ce tek da postane ono sto je u filmu.

Pogledao prve dve epizode,zasad nista posebno ocena na imdb-u je 6,7/10 kod mene bi bila od 6-6,7, mada je je ovo prica o mladom Bryan Mills-u koji ce tek da postane ono sto je u filmu.

A o mladom,epa onda tek treba videti u sta ce to da se pretvori ,ae probacu da pogledam pilot,hvala na informaciji

neka dobra britanska krimi serija, pogledao sam prilicno, ajmo par predloga, hvala

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

neka dobra britanska krimi serija, pogledao sam prilicno, ajmo par predloga, hvala

Ako te ne mrzi, baci spisak serija koje si gledao. Ja isto takve trazim. Gledao sam Luthera, Line of duty, Broadchurch. Sherlock mi se nešto ne svidja.

The office, počeo 2.sezonu.
Dobrim delom gledam zbog Pam.

Sent from my x600 using Tapatalk

Ako te ne mrzi, baci spisak serija koje si gledao. Ja isto takve trazim. Gledao sam Luthera, Line of duty, Broadchurch. Sherlock mi se nešto ne svidja.
Gledao sam Luthera, Broadchurch, sve Serloke, Poaroa,.... skidam The Killing, kazu jako dobra

Bolje skini dansku verziju.

Sent from my Nexus 5X

Meni Blacklist Redemption jako dobar. Pogotovu me kraj trece epizode jako zaintrigirao

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Pogledajte prilog 224429

Eh, bilo je lepo gledati ovu seriju punih 8 godina.. Drago mi je da se sve zavrsilo, ali mi je i zao. Srecom The Originals uskoro nastavlja punom parom tako da se necu oprostiti nacisto od tog sveta vampira itd) .....
Rasplakah se skoro
Steta, cela sezona je bila ispod proseka zbog izostanka ove. Ali finalna epizoda je odlicna.
Ocekujem dosta od Originalsa sada, pogotovu sto se radnja odrzava 5 god posle i sto ce gostovati neki glumci iz tvd.

Rasplakah se skoro
Steta, cela sezona je bila ispod proseka zbog izostanka ove. Ali finalna epizoda je odlicna.
Ocekujem dosta od Originalsa sada, pogotovu sto se radnja odrzava 5 god posle i sto ce gostovati neki glumci iz tvd.

Baš tako, ja se rasplakao.. S'obzirom da mi je stefan omiljeni bio..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jos jedva cekam Originals od kad sam bio u New Orleansu, stvarno je lud grad kao u seriji

Aaa blago se tebi. Jesi se tripovao Michelson familije? [emoji23][emoji23]

Jedva čekam..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno