Danas mi bio komercijalista iz Vektora,potpisao sam ugovor,dolaze u toku iduce nedelje za instalaciju.
Odustao sam od bednog SBB-a,jer sam jos u decembru potpisao prijavu i do danas nisu usli u ulaz!
Cuo se xy puta sa njihovim komercijalistom i naslusao se najneverovatnijih izgovora,nisu radili kad je bio minus,
pa onda problemi sa stanarima nekih ulaza,pa mora novi projekat,pa ovo pa ono...
Jedini razlog sto sam toliko cekao je taj sto daju prvih 6 meseci za dinar.
U medjuvremenu je Vektor usao u ulaz,a i oni sad imaju akciju prvih 12 meseci 50% pretplate.
Sta vise imaju vise HD kanala u osnovnoj ponudi + uz Maxi paket gratis dodatni paket po zelji.
Tako da zbogom budjavi Targo,nebitan mi je njihov upload,kao i opticki kabl.
Koja je svrha te optike kad nije iskoriscena?! Kao da vozis 50 km/h na autobanu u Nemackoj.
Tog dana kad bude instalacija,vracam ovu sklopociju od ONT-a,platicu 1 zaostali racun za novembar,
a ostale koje nisu poslali (dec,jan,feb,mart) necu,mada mi je i njihova sluzbenica rekla da nisam u obavezi,a i da ih nece slati posle raskida.
To je to,moja preporuka je da bezite od ovih indijanaca,jer svi drugi nude mnogo vise i sigurno necete biti bez neta danima (a kao po pravilu vikendom)
i imacete gomilu SD i HD kanala,a ne 150 Pink kanala i nekolicinu nebitnih i negledljivih (a i oni polako nestaju).
Poenta je da kad ukljucis PC imas net,a ne da razmisljas o tome ko ce koga da kupi,da li iza svega stoje CIA,Vatikan,masoni,templari ili iluminati?!
Da zavrsim...je..s provajdera koji ima temu na forumu od 800 strana!!!!
Zbogom Targo,zbogom temo! :smoke: