Šta je novo?

Windows (phone) 10

Ne razumem o čemu žvaćete više, sistem je MENI krš, uostalom i mnogima ovde, ali ova tema dokazuje da još mnogima nije. Ima kome ne smeta šta meni smeta. Čak mi je i žao da ga dajem za ispod 180€, što sam dvojici naveo kao zadnju cenu. Dakle nisam baš dibidus idi*t. Bateriju, 6" ekran i kameru neću prežaliti svakako...Zato se i premišljam.

Tapatalk 6.4.11(Build 866)
Ma ja bih tražio 300eu. ;) Ipak to nije običan krš ;)

Sent from WC

Ivane, vise ces dobiti nakon 20 god kad postane raritet, baterija je jaka glat bi izdrzala toliko. A i sam kazes da ti nije frka sad da je prodas, cenu si stavio jaku pa ako neko bas hoce taj kvalitet ili se ne razume, neka plati vise. Podrzavam optimizam koji evidentno posedujes.

Ivane, vise ces dobiti nakon 20 god kad postane raritet, baterija je jaka glat bi izdrzala toliko. A i sam kazes da ti nije frka sad da je prodas, cenu si stavio jaku pa ako neko bas hoce taj kvalitet ili se ne razume, neka plati vise. Podrzavam optimizam koji evidentno posedujes.

U pravu si.
Pazi, L1520 je već sama po sebi raritet i on bi već sad mogao da je prodaje kao muzejski eksponat.
Tako da ću morati da korigujem moj stav po ovom pitanju i sa priznam da je L1520 za 200€ džabe. Realno mogao bi da traži barem 500€, neka stavi oglas na KP ('leba ne traži) pa da vidimo. Ako se niko ne javlja, onda u stilu svakog dobrog Srbistanskog prodavca čim nešto ne ide po nekoj ceni- diži cenu još na gore; jer vreme za koje telefon nije prodat se računa kao izgubljeno i to mora da se nadoknadi.
Cenim da će za 20 godina taj telefon vredeti kudikamo više od 1000€. ;)

Sent from mTalk Lumia 950xl

Poslednja izmena:
Bogami možda će WP stvarno da nabije cenu.
Wikileaks je upravo objavio kako je CIA razvila malware koji inficira Android i Apple telefone, kao i Samsung smart televizore

https://twitter.com/wikileaks/status/839122455738339328

Takođe je pošto su operativni sistemi razbijeni moguće je presretnuti poruke na WhatsApp, Telegram, Signal itd. pre enkripcije.

https://twitter.com/nytimes/status/839140865067081728

Edit:

Windows Phone se nigde ne spominje direktno, mada sam Windows desktop je takođe ugrožen
https://wikileaks.org/ciav7p1/cms/page_11628612.html

Sve imate ovde https://wikileaks.org/ciav7p1/#ANALYSIS

Poslednja izmena:
Evo sad kuckam sa L630, telefon sa 512MB, stvarno lepo radi ovaj 8.1.
Nadam se da ću dočekati istu fluidnost za L650.
Ima da joj krknem 8.1... Šalim se...

Ja poredim L625 na wp 8.1 i L650. U fluidnosti ne vidim neku razliku, verovatno jer ne koristim mnogo 650.
Jesu 650 i W10 lepši ali mi i dalje više leži čiča 625. Baš je moćno urađen, šteta šo samo 512 rama ima.

Kada stize sledeci update za nas obicne smrtnike - neinsajdere?

U aprilu ne verujem da će imati neka zakrpa pre creators update-a.

Sent from mTalk

Hoce li biti sta vredno pomena u tom dugo ocekivanom apdejtu ?

Zar nije 14.3. termin za apdejt koji ce biti februarski+martovski a za april je zakazan CU koji bi trebao da donese (bar za desktop) brdo stvari?

Viber je gowno, burazer mi poslao 17 slika, dobio uredno notifikacije, kad otvorim, a tamo nicega... Aj dal su realni, whatsapp ih sije

Sent from mTalk

Nemam taj problem sa viberom. Mada i na androidu imam sličan problem kao ti.

Sent from mTalk

Cekaj, jel imas ili nemas problem ? :d

Nisam ni ja imao, devojka mi je skoro slala par slika i sve uredno stiglo. Dal se zaglupeo od velikog broja slika sta znam.

Sent from mTalk

Cekaj, jel imas ili nemas problem ? :d

Na WM nemam problem, na androidu se skoro javio par puta, kao i notifikacije koje hoće da brljaju, a vidim i na drugim temama o androidu neko je naveo da mu na viber ikonici stoje nepročitane poruke iako su pročitane.

Sent from mTalk

Nisam pratio temu neko vreme, treba mi pomoć. Kolega ima 550, koji ima bug da određenim kontaktima prilikom dolaznog poziva dopiše neke simbole tipa u sa dve tačke itd... U osobama i dalje stoji redovan kontakt. Probao sam da editujem kontakt, isto se ponaša, obrisao kontakt, a on i dalje izbacuje ime i taj simbol i pored obrisanog kontakta. Obrisao call log, isto.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Stiže novi Windows 10 Mobile uređaj, ali nije Surface Phone

Kako se navodi u brojnim izveštajima, Microsoft će ove godine pokrenuti novi Windows 10 Mobile uređaj, ali to neće biti dugoočekivani Surface Phone telefon za koga se veruje da je već duže vreme u izradi u odeljenju koje predvodi Panos Panej.

Ipak, novi Windows 10 Mobile telefon bi mogao da bude pokrenut tek krajem godine prema istim izveštajima, i to zajedno sa osvežavanjima ostalog hardvera. Izveštaj koji donosi nemački sajt WindowsUnited navodi da Microsoft trenutno radi na Windows 10 Mobile uređaju koji bi po funkcijama trebao da bude sličan postojećim modelima.

To znači da će biti ograničen na Windows Store i naravno Windows 10 Mobile. Novi telefon će biti baziran na tradicionalnom pristupu te neće pokretati Win32 aplikacije uz softver za emulaciju. To će ipak biti telefon nalik na Lumia 950, ali sa unapređenim hardverom. Surface Phone se bez sumnje mnogo više iščekuje, ali za sada nema dokaza kada ga možemo očekivati.

http://www.benchmark.rs/vesti/stize_novi_windows_10_mobile_uredjaj_ali_nije_surface_phone-70234

@devix
U kontaktima ima podešavanje, jeli tu stoji skype i outlook ili samo jedno od toga...?

Pogledaću sutra. Imao sam 535, tj i dalje je imam ali je parkirana, nikad nisam imao problem. I to kaze kolega da mu je pocelo sa jednim kontaktom i posle jos 3,4, a da je on to povezao sa onim momentom kad mu zvoni mobilni pa zalaguje zvuk na pola sekunde...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Khm, jel zna neko kineski?

Th5MRnp.jpg

Kako li sam ovo navuko da mi je znati?
Ništa će da padne jedan HR, red bi bio nisam skoro. :)

Ima apdejt 953 upravo skidam 52,76MB

Nazad
Vrh Dno