Targov router ima tih bug-ova... Ja sam to uvek resavao tako sto bih resetovao (Reboot) router ili ga iskljuci iz struje i ponovo ukljuci. NIKADA mi se nije desilo da posle toga ne mogu da se zakaciv vise sati ili dana. Tih problema imao sam kada ostanem bez interneta, nema ga uopste i tada odradim resetovanje routera i onda trepce INTERNET lampica po nekoliko sati do pola dana ili dan. Mislim da tebi trenutno radi internet pa slobodno mozes da ga resetujes. Ovaj router ocigledno tu i tamo ima problem sa DHCP-om u njemu.
Ako se bas toliko plasis, uvek mozes rucno da uneses IP adresu sa svim ostalim potrebnim parametrima. Ako nista nisi specijalno podesavano parametri su sledeci:
IP ADDRESS: 192.168.1.2 pa sve do 255
SUBNET MASK: 255.255.255.0
DEFAULT GATEWAY: 192.168.1.1
DNS SERVER:192.168.1.1 - Ovo mozes da promenis u bilo koji free DNS servev - mozda najbolji su Google DNS serveri (8.8.8.8 i 8.8.4.4) Stavi jedan ili oba servera - radice i ovako i onako.
moze pomoc neiskusnoj devojcikako menjate te ip adrese i dns, da bar pokusam nesto da proradi ovo *****
Pre će biti da je nešto drugo. Targo je početkom marta 2012. startovao. Verovatno je zakupio net na 5 godina. Sad nema da produži.Da, drugovi mozemo da protumacimo da je kvar u pitanju i to kidanje glavnog internet privoda.
Jos nije decembarski racun stigao, sto znaci 7,5 somica da raskinem, bice tu svasta.
sent from SPACE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari