Šta je novo?

Targo Telekom

Jesu li barem ugasili svetlo, greota da se troši struja.

Eto baš lepo, trebao sam jutros još pre faksa da poskidam Expanse, Legion, Lethal Weapon.

Sada ću skinuti malo morgen.

Nema struje isekli ih valjda

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Targov router ima tih bug-ova... Ja sam to uvek resavao tako sto bih resetovao (Reboot) router ili ga iskljuci iz struje i ponovo ukljuci. NIKADA mi se nije desilo da posle toga ne mogu da se zakaciv vise sati ili dana. Tih problema imao sam kada ostanem bez interneta, nema ga uopste i tada odradim resetovanje routera i onda trepce INTERNET lampica po nekoliko sati do pola dana ili dan. Mislim da tebi trenutno radi internet pa slobodno mozes da ga resetujes. Ovaj router ocigledno tu i tamo ima problem sa DHCP-om u njemu.

Ako se bas toliko plasis, uvek mozes rucno da uneses IP adresu sa svim ostalim potrebnim parametrima. Ako nista nisi specijalno podesavano parametri su sledeci:
IP ADDRESS: 192.168.1.2 pa sve do 255
SUBNET MASK: 255.255.255.0
DEFAULT GATEWAY: 192.168.1.1

DNS SERVER:192.168.1.1 - Ovo mozes da promenis u bilo koji free DNS servev - mozda najbolji su Google DNS serveri (8.8.8.8 i 8.8.4.4) Stavi jedan ili oba servera - radice i ovako i onako.

Hvala na pojašnjenju... na kraju sam isključio/uključio ruter, prethodno udahnuo duboko :) i internet se vratio...

Da ne bude zabune, to sam uradio pre nedelju dana pošto vidim da sad neta nema, nisam trenutno kod kuće, ali mi javljaju da nema, lampica treperi... izgleda da ću morati polako da razmotrim prelazak kod SBB-a

Poslednja izmena:
Da skupimo pare, red bi bio da damo čitulju u novostima. Targo (2012-2017), otišao u cvetu mladosti. Ožalošćeni, njegovi metro korisnici ...

Poslato sa telefona pomoću tapatalk app

moze pomoc neiskusnoj devojci :D kako menjate te ip adrese i dns, da bar pokusam nesto da proradi ovo *****

Ne vredi nista da menjas DNS ovo je nesto ozbiljnije

Послато са FRD-L09 уз помоћ Тапатока

moze pomoc neiskusnoj devojci :D kako menjate te ip adrese i dns, da bar pokusam nesto da proradi ovo *****

Kako stoje stvari, svima nam je stao Targo tako da ovome nema rešenja. Ja sam danas bio kod konkurenta da se prebacim kod njih. Možda poprave kvar, ali da bi se to desilo mora da bude i da je kvar, a ne problem neplaćenih računa, i da imaju nekog ko ume da popravi.

Ljudi su prijavili da i dalje radi TV - znači nije neko iščupao opremu iz struje i podaci teku između njih i nas.

ja nemam drugog izbora osim bujavog targa, tako da cu izgeda da ostanem bez interneta do sledeceg veka, jer kako smo napredni kao drzava u ovom veku do mene jos uvek nije dosao internet

Nema ni 80% TV kanala.

Pazova nema takođe.

Sent from my Nexus 6P

U Staroj Pazovi, kod mene, nema interneta. Ne koristim TV, ali kod komšije rade neki ''iniostrani'' TV kanali a ovih naših, ''domaćih'', nema.
Baš mi ga žao, propustiće predizborni program :d

Da, drugovi mozemo da protumacimo da je kvar u pitanju i to kidanje glavnog internet privoda. DHCP srv je tu, DNS srv su tu, gtw takodje, autentifikacija radi, znaci da je i koncetrator tu, zaista se cini kao da je pukao glavni internet privod, a Targo ga sisa iz Slovenije,ako se nije promenilo. Pa ko ume da splajsuje, neka se javi! 666999!

Nema ni u Zemunu, rade sve lapmice kao sto treba da rade ali neta nema... A uveravali su me iz TT krajem decembra 2016 da ce sve biti zavrseno u januaru 2017 misli se na privatizaciju i po svemu sudeci to je trebao da kupi sbb ali mozda i orion.

Biće meseca limburga, naslusali smo se i rokova i obećanja, pa smo bukvalno odbrojavali dane do navodne realizacije istih i naravno ništa.

Poslato sa telefona pomoću tapatalk app

Dobro jeste da su nas izradili najstrasnije, ali za ove pare ja nikada brzi i bolji net nisam imao, jedino poslednjih 4 meseca sto su bili konstatni prekidi interenta to je jedina zamerka. Jako bih voleo da ostanu u igri i dalje.

Jos nije decembarski racun stigao, sto znaci 7,5 somica da raskinem, bice tu svasta.

sent from SPACE

Nema ni b44. Znacivda nema niko. Nisam bas toliki pesimista i ocekujem da cemo net dobiti tokom veceri... Bar da se nadam... :)

Sent from my SM-A7100 using Tapatalk

Da se bar Beck javi bilo bi nam lakse. Onako, samo lepa rec i par reci utehe.

Becks vise nije u Targu, pa nam vise ne moze pomoci. Steta. Dok je on bio tamo, sve ze brzo i kvalitetno zavrsavalo. I dalje se nadam da ce se net pojaviti tokom veceri...

Sent from my SM-A7100 using Tapatalk

Jos nije decembarski racun stigao, sto znaci 7,5 somica da raskinem, bice tu svasta.

sent from SPACE

Kavih 7,5k za sta?
Ako ne radi odes i raskines, vratis opremu, izmiris dugove ako imas i cao... ako neradi net sta ima da ti placas neke penale, ako sam ja dobro shvatio sta ti govoris...

Nazad
Vrh Dno