Sass Drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 445
Za neučitavanje tabova u about:config nađi "browser.tabs.loadInBackground" i stavi ga na false.
Kako proveriti dal je ukljuceno GPU dekodiranje?
Pogledaj GPU load. Cisto kao orjentacija, kod mene je 11% na 4K (GTX 1070, isti video koji si probao).
Kucaj about:support i proveri ovo:
Hardware H264 Decoding Yes; Using D3D11 API
Zahvaljujem, kolega. [emoji2]Za neučitavanje tabova u about:config nađi "browser.tabs.loadInBackground" i stavi ga na false.
Zadnja verzija Forceware.
Gde menjas te parametre u Firefoxu?
Mozda da izbrises kolacice. Pomagalo je ranije za slicne gluposti.
Kod mene je FF sve vreme odličan. Chrome jeste možda za nijansu brži, ali samo u početku, dok je "čist".Radim to svaka 3,4 dana i imam osecaj da je ovaj Firefox sve gori.
Citao sam prosle godine da izlazi neki ogroman update za Firefox krajem 2016.
Jel se desilo to? Kako radi browser sada?
U proslosti sam, nazalost, imao samo losa iskustva sa Mozzilom, na vise razlicitih konfi. Kakva je sad?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
I ja koristim isti ali se ne sećam da sam video opciju za pauziranje pre prebacivanja na taj tab. Gde se nalazi, kako se zove?
I javi kakav je taj drugi dodatak u poređenju sa Magic :l
I meni se to desava od pre neki dan. Firefox "normalan"Imam Waterfox, ali računam da je veoma sličan Firefox-u jer maltene svi dodaci rade na oba...
Od nedavno mi WF ne pamti login za benchmark.
Ne sećam se da li je to od apdejta ili od čišćenja preko CCleaner-a, ali mislim da je ovo drugo. Od tada sam morao svuda da se opet ulogujem (označeno bilo da izbriše to) ali su svi zapamćeni podaci ostali.
Međutim, samo na benchmarku posle svakog restarta sistema moram opet da se ulogujem.
Označio onu kocku pored podataka ili ne, ma šta ona bila, uvek mi opet traži isto posle restarta.
A kada ukucam podatke i kliknem na OK dugme on se uloguje (što vidim po gornjoj liniji gde stoje "moje novosti" i nema više polja za unos nadimka i lozinke) ali mi kao poruku izbaci "Invalid..." (umesto tri tačke stoji nešto, mislim da je URL ali ću pogledati posle restarta pa ću dopisati u temi). Ja tada ništa ne radim, samo kliknem na bilo šta i on je ulogovan normalno.
Dakle samo na benchmarku se to dešava, na drugim sajtovima ne. A ranije se ni na njemu to nije dešavalo.
Probao sam da isključim sve add-ons i opet ništa nije pomoglo.
Do čega može biti i kako ovo da rešim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari