pixell
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.02.2006
- Poena
- 380
Kad vec pitas oko Rajzena sam sve ubo a da nisam pomirisao procesor. Dok je Erik u onoj drugoj temi pominjao nekakve masnoce a kacile se slike kineza u cudu, vozova, Intelu se odbrojavali dani, cak se spekulisalo o tome kako Rajzen na 3.3 GHz dobija 8 core Intela na 4.5 GHz jer je SMT magican (realnost potpuno suprotna)... ja sam rekao Haswell IPC u najboljem slucaju, 3.9 GHz plafon OC za slabije a za binovane modele (1800X) oko 4.1-4.2 GHz. Ko je na kraju ispo licimur, ja koji nemam nista od svega ovoga ili neko kome je u najboljem interesu da bude dobar sa Nedjom i Asusom (ceo net bruji Asus ploce imaju probleme a ovde se pisu hvalospevi)?
Dopada se i meni Ryzen, ali ne za gejming vec za nesto drugo. Dok dodje vreme da se uposljava 8 core + smt eto nama Intel Srebrno Jezero i AMD Srpski San (product name: AMD S4 Sloga) platformi posto ce tada ispucati sve nazive iz engleskog jezika.
Opet propaganda i zli AMD i mi to tako nismo razumeli.
Još jednom lepo pitam, gde ste vi pročitali da Rajzen na 3.3 GHz dobija Intel 8-core na 4.5 GHz?
Pošto već drugi put lepo pitam a niko mi ne odgovara ukoliko niko sada ne odgovori znači da se slažeš da je ova tvoja izjava OPET laž.