Povecaj malkice mem na jednoj karti pa proprati videces da je na klejmuru sve povezano, povecanjem mem kloka skace i paskal hashAko je Pascal u dualu onda nema bojazni po memoriju. Zato je i uperen sa Eth-om. Pascal napada, i zavisi od, gpu-a a Eth od memorije.
Pazi sve preko 2000mhz je mnogo za karte koje nemaju hladjenu memoriju jos dual je ubitacna kombinacija onda tek memorije gore, @P@ssw0rd koje karte imas?
Rx470 8gb (samsung) nitro+ sapphirke
Zavisi koja su ti podešavanja, meni lično dnevno nakopa, sa dva rig-a oko 15 paskala, a ETH normalno kopa
Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока
@Prisic Strap 1625... Ti? Tj mislim da su ti, jer još uvek koristim jukebox mode koji sam našao za ETH. Kada odem u Polaris, 1625 je kopiran na oba viša...
https://www.ethnews.com/proof-of-work-vs-proof-of-stake-explainedUBIQ je budućnost.
Pasc ne mož' sa 10 kartica (najčešći rig) da nakopaš dovoljno za struju...
MOLBA:
Može li neko da mi "sažvaće" prelazak na POS ???
Št je to, kako, zašto, (kada)...?
To su Nitro+ 4gb? Koje strapove koristis? 1500?
Kod mene na RX470 8GB Nitro+ Samsung memorije i bas su raspolozene za oc.
Ovo je 1125/2200, nije silovanje jer memorija ne trosi mnogo. Bitno je da GPU ne prelazi 1150 mhz.
Pogledajte prilog 223742
Jos uvek ih testiram, sada mi rade na 1125/2120.
Mada identicno je i na pascalu sa manjim dcri.
[/IMG]![]()
Rx 480 4GB Elpida -30.5mhs sad sam bas zadovoljan sve preko 30.5mhs za Rx 480 Elpidu je tesko, ustimo sam napon ispod 0.9v fan 30% prihvatljive temperature i naponske i gpu-a tako da je to to![]()
odlican rezultat, a sto se hasha tice... sta je 0.2![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari