Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Ja sa samo nerviram sto sam c900 al se nadam potajno da ce biti i za njega

Zna li neko kako se brise cache mem.za clipboard? Odnosno da ne pamti ono sto sam COPY, da svaki put bude PASTE dok nesto drugo ne markiram...

Koliko znam na C900 (global) nema OTA.Flešuj oeminfo za C432 pa dload C432 ROM.

Od pre nekoliko dana nece svaki put da odmah udje na wi-fi kad ukljucim iz precica, desava se da moram da zadrzim dugme u precicama da on udje u wifi podesavanja i tek kad to uradim on pocne da se povezuje.

Jel se desava nekome jos?
Ideje za resenje?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Desavalo mi se na prethodnom telefonu,ovde mozda po neki put

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Prilozi

• Screenshot_2017-02-27-20-02-20.png
    Screenshot_2017-02-27-20-02-20.png
    51.6 KB · Pregleda: 128
To za wifi je meni bilo standardno na Nexus od kako sam ubacio MM. Uključim wifi, ali mu treba jako dugo da se prikači na mrežu. Recimo da ako preko prečica pokušam, on se konektuje za lupam 15 sekundi. A čim direktno uđem u wifi podešavanja, on se priključi za par sekundi. Mislim da je to najviše softver, sama srž MM. Doduše ja za sada nemam problema, konektuje se relativno brzo.

Cudi me sto nije tu od pocetka, mada ionako stize nougat uskoro pa ce valjda da se ispravi.

Naprasno je pocelo, bez ikakvog update-a ili bilo cega slicnog.

Imam telefon iz VIP-a, u njemu je kartica MTS-a. Firmware C66 je VIP-ov sa njegovim aplikacijama. Hoću li morati za update na Nougat da ubacim VIP karticu?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Posle instalacije aplikacije napravi restart.

@robi64, odradio više puta, ništa. Koji superuser imaš, ja SuperSU?

Flešovan SuperSu free 2.65 pa nadograđen na 2.79. Jednom kad dobije root privilegiju više ne traži,pogledaj u SuperSu-u dal je ubeležen.Koristim Hama OTG kabel ROM C432B161.

Isto i kod mene, sve sam proverio i probao, zahtev za root prava se ne pojavljuje. Naravno, nema ničega ni u samoj SuperSU app - kao da program ne postoji... Ako imaš još neku ideju, salji u pp, da ne spamujemo temu - mislim da USB OTG ovde nikoga ne zanima.

Jedno kratko pitanje,da li da uzmem p9 lite ili honor 7 lite,i zasto je p9 lite uglavnom skuplji od honor 7 kada su u sustini isti telefoni?

Dosta su slični telefoni, tako da nećeš pogrešiti i ako uzmeš 7 lite. Prednosti P9 lite: kvalitetnija izrada, NFC, ako uzimaš u "sivim" radnjama bez fiskalnog računa (dakle, ne kod operatora niti u Gigatronu, WinWin...) možeš da uzmeš model sa 50% više RAM, što u budućnosti može dosta značiti. To je otprilike to od razlika, koliko ja znam.

Ovi sto su uzeti kod operatera imaju uglavnom 2gb rama?Negde sam citao da Huawei daje 3 god garanciju na telefone

Ne uglavnom, već svi imaju 2GB, jer je samo taj model zvanično prisutan u Srbiji. Huawei ne daje tri godine garancije, osim za neke Premium modele. P9 lite nije Premium model.

Za trziste Bliskog Istoka i Rusije krece verzija B360, sto bi trebalo da je zvanicna verzija Emui 5, Nougat, ....konacno mart :)

Za trziste Bliskog Istoka i Rusije krece verzija B360, sto bi trebalo da je zvanicna verzija Emui 5, Nougat, ....konacno mart :)
Možeš li nečim da potkrepiš tvrdnje, neki izvor ili link? U svakom slučaju odlično!

Imas na xda forumu. Upravo su svi zauzeti instaliranjem, pa ne pisu previse utiske ;)

Pa jel ce da ima i za nas ta instalacija? :)

Vec pitaju, bice za neki dan za C432, ali se nadamo i za ostale C66, C900 itd.

Gde bih mogao da pitam tamo za c900?

A za koji.je sad izaslo?

STA? STIGO NUGAT U RUSIJU?

KAKO? ZASTO? KAKO DA SKINEM? KOJA JE VERZIJA?HU-HA!

Ludilo, zurka :D
Opustite se momci, popijte neko pice, prezivecemo jos malo bez N :D

Nem pojma ja tamo ne umem da se snadjem :)

Dajte link sa xda da ne jurcamo ako nije problem?

B360 za c185 izasao. C432 nije jos. Beta zatvorena danas.

Aj ako moze pomoc da pita neko za c900 posto se lose snalazim sa engleskim. Al ako moze ono preko dloada

Nazad
Vrh Dno