Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

iMilane, drago mi je sto nas upucujes sta da uradimo.
Mi u 3 nocu smo bas zvali tehnicku podrsku da ih priupitamo sta se desava, i sta da uradimo, i kog vraca da dovedemo da opravi internet.
A sto se tice promene provajdera, neke ugovor sprecava da ga promene, a druge tehnicke mogucnosti drugih provajdera da bi ga zamenili.

Sta ces, ostao nam ovaj forum da se jadamo.

@stefkev
Čovek je rekao za ljude koji imaju problem mesecima. Ne vidim kako si iz toga izvukao da treba da zoveš nekoga u tri ujutro?

@stefkev
Čovek je rekao za ljude koji imaju problem mesecima. Ne vidim kako si iz toga izvukao da treba da zoveš nekoga u tri ujutro?

To je bio napredni sarkazam, posle 20:00 ne mozes dobiti nikoga, sve do 8 izjutra :)

Pa izvukao sam zato sto smo masovno poceli da se zalimo na prekide od ponoci, i bas smo o toj temi pisali kako su ogranicene brzine na neke bedne.
Nismo pisali o drugim problemima, nego bas bas o toj temi da 2, 3 dana ima prekida, kao i toj temi da isto nema ili je ogranicen net.

Poslednja izmena:
IKOM Kontakt centar Vam je na raspolaganju radnim danima i vikendom od 08:00 do 22:00 na 011/30-10-110 dok Korisnički centar u Džona Kenedija 10d u Zemunu radi sa strankama radnim danima od 08:00 do 20:00 i subotom od 08:00 do 15:00.

http://www.ikom.rs/o-kompaniji/

Problem je izbio u 00:00. Ajde opet da ti ukazem, da nije radila korisnicka podrska bez obzira sto rade do 22:00 :)
Ako ovo nije problem, ja ne znam sta jeste? Mozda kada se modem zapali i kuca izgori?!

Poslednja izmena:
Problem je izbio u 00:00. Ajde opet da ti ukazem, da nije radila korisnicka podrska bez obzira sto rade do 22:00 :)
Ako ovo nije problem, ja ne znam sta jeste? Mozda kada se modem zapali i kuca izgori?!

Majstori, spustite loptu.
Nisam vam ja neprijatelj.
A nisu ni oni.

Ukazao sam vam do kada provereno radi kol centar, tj. tehnicka podrska.
Imao sam i ja par puta probleme ( i ne, nije mi izgorela kuca i nije mi se modem zapalio ) posle ponoci.
Pozovete ih sutradan i objasnite svoj problem.
Ako im ne objasnite svoje prosle ili trenutne probleme, nece ni biti u stanju da ih rese/resavaju.
Ne verujem da prate forum.

p.s. i za one koji nabijaju postove: nisam nikako povezan sa Ikomom. Pored njih imam i bekap link kod drugog provajdera.

Majstori, spustite loptu.
Nisam vam ja neprijatelj.
A nisu ni oni.

Ukazao sam vam do kada provereno radi kol centar, tj. tehnicka podrska.
Imao sam i ja par puta probleme ( i ne, nije mi izgorela kuca i nije mi se modem zapalio ) posle ponoci.
Pozovete ih sutradan i objasnite svoj problem.
Ako im ne objasnite svoje prosle ili trenutne probleme, nece ni biti u stanju da ih rese/resavaju.
Ne verujem da prate forum.

p.s. i za one koji nabijaju postove: nisam nikako povezan sa Ikomom. Pored njih imam i bekap link kod drugog provajdera.

Niko ti nije rekao da si povezan sa ikomom, niti bilo sta lose. Ovde smo ukazali samo na akutni problem, koji je trebao samo da bude vezan za Konjarnik to vece,
a ispostavilo se da se problem prosirio i na centar grada. Tehnicka podrska ti nece bas pomoci oko toga, oni samo mogu da prijave kvar, a ekipa na terenu resava.

Niko nije ovde pisao bezveze, dobro je sto se ovde izvestava o takvim problemima, barem znamo da nije problem do samog korisnika, posto par puta je problem bio i do mene i do samog rutera (oborene brzine zbog mtu paketa).

Ali opet, malo nas je pogodila tvoja ocena da smo pisali o fiktivnim problemima, tj da nisu pravi problemi. Svaki problem je vazan, makar bio i sitan, barem se neko nadje strucan na forumu
ko ce da pojasni drugom korisniku kako da brzo resi problem ako je do njega.

Eto nisam nikog hteo da "pogodim".

Izvinjavam se kome je zasmetalo.

Ima li novih informacija po pitanju kupovine od strane SBB-a? Evo ga mart jos malo...

Ne, trenutno se u drugoj temi raspravlja o spajanju SBB i Telenora :) tako da ova tema više nije interesantna

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na kraju ce SBB i Maxi da kupi od Deleza :D

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Na kraju ce SBB da kupi sebe od KKR-a!!!
[emoji12] [emoji12] [emoji12]

Ja opet imam problema sa netom nece ni da pokrene speedtest

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Drugo vece u 3 dana ne radi oko ponoci, samo sto im sad ni sajt ne sljaka [emoji53] moram da pretrcim po radijusovoj temi jer ozbiljno razmisljam da prebegnem

Obaveštavamo vas da će u petak 24. februara 2017. godine, u vremenu od 00:00 do 03:00 časa, doći do prekida signala Interneta i telefonije zbog planiranih radova na mreži.
...

^ jel se to opet odnosilo samo na Konjarnik, pa net nisu imali do Leskovca dole :d :d :d

Nije pisala lokacija ovog puta. :)

Kako vam radi net sada, ja pokušavam iTunes da skinem, nema šanse da potera preko 50%, skine 60 MB i pukne download. Isto je bilo da skidam preko Apple sajta ili filehippo-a. Sajtove otvara ok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na bloku 70a sve radi normalno, osim kad najave održavanje. Iskreno u zadnjih godinu dve mislim da nam je samo jednom došlo do prekida.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Потврђујем за Блок 70а да све ради савршено, није било већих прекида. А и техничка подршка ради одлично кад дође до квара на кућној опреми.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

Da javim:
juce su mi doneli ruter umesto modema. Sve radi ok sad i sa tim sam zadovolja n. Istina kosta me zamena 1500din i 12 meseci ugovorne obaveze...a to uopste nisu rekli telefonom..tako da im je to debeli minus za nekorektnost. ali posto mi je ovo znacilo i da mi sad napokon radi ok sve prihvatio sam.

Koji ruter je u pitanju?

Može li neko sa IKOM-a da pinguje jscam.org? Dobijam request timed out. Kad probam sa mobilnog interneta, sve je ok.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hvala Rade. Kod mene ne ide.

Edit: uspelo je nakon nekoliko restarta rutera. Dobio sam ip adresu sa koje prolazi.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno