Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Jok traje baterija 3 dana, i još kao nije loše [emoji23]
Ja još na mm, ko će da radi vajp, baš sam morž po tom pitanju.

Poslednja izmena:
?

Nisam, ne igram igrice na njemu ili nesto slicno.

Slikanje, pozivi, poruke, ostale gluposti mogu preko kompa/tableta.
? Ne sećaš se da si dopunio?
Pa grafikon pokazuje da jesi
I na kompu ti dopunio do 90 posto? Pa koliko dugo si onda prebacivao fajlove
Šta troši bateriju - narukvica ili telefon?
Ja kod mene 3 meseca nisam isključio BT i nisam primetio da je ikad bio među potrošačima

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Planiram da kupim S7 preko oglasa. Na sta obratiti paznju prilikom kupovine?
Mane koje se pojavljuju, da nije u nekom smislu felerican, gde/sta i kako da ga istestiram koliko mogu pre kupovine?

Pa samo da nije kopija, pun ih je oglas, prave se naivni nisu znali, nema na njemu nesto posebno da se gleda, nit ima neke falinke, pogledas da li radi prednja, zadnja kamera, uopsteno, nista posebno da se zagleda.
Jedino sto sam cuo da su neki videli tj culi za roze liniju na 7edge kod "pasenovog od njegovog ortaka ortak" al nisu nikad uzivo.

Da li neko zna kako da vratim slike? Bile su na kartici na MM u private modu, pre instalacije N izvadio memorijsku karticu instalirao N uradio sva moguca resetovanja kesa i svega. Vratio karticu slika nema . Oba foldera su tu ali slika nema. Ukljucio i ptivate mode medjutim nema ih. Ima li neke sanse da vratim te slike?

Da li ima jos neko da mu ne izbacuje update? Ja cak ni taj decembarski nisam dobio. Skida mi nocu po 25%, ne mogu vise da ga gledam :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mane koje se pojavljuju, da nije u nekom smislu felerican, gde/sta i kako da ga istestiram koliko mogu pre kupovine?
Ukucaj kod u dialeru ☆#0☆# i dobices hardver test meni, proveri da se slika nije 'urezala' na plavoj boji... tu mozes da proveris i jos pregrst stvari.
Takodje trazi primerak sa validnom garancijom i orginalnom kutijom. A imas na youtube tacno opisanu razliku izmedju orginala i kopije. Veruj mi ako nisi upucen u telefone lako te mogu prevariti.

Da li neko zna kako da vratim slike? Bile su na kartici na MM u private modu, pre instalacije N izvadio memorijsku karticu instalirao N uradio sva moguca resetovanja kesa i svega. Vratio karticu slika nema . Oba foldera su tu ali slika nema. Ukljucio i ptivate mode medjutim nema ih. Ima li neke sanse da vratim te slike?
Prebacivanje slika u "private" ih premesta u telefon tako da ukoliko si uradio factory reset obrisao si i njih.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Mene lik na ko hteo da prevari, a olaksao mi posao i instalirao cpu z, ono sto bih ja sam uradio kad sam dosao da vidim tel. Naravno mediatek procesor i 6MP kamera. Dovidjenja prijatno. Ako mislis da narucujes na nevidjeno, nema sanse, zaobidji.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja uglavnom instaliram ovu app i proverim tamo da li je refurbished, original i ostalo, jednim klikom. Proverim na tom istom mestu da li je knox neokinut (0x0), u test meniju koji je neko pomenuo proverim burn in. E sad, ako nema garanciju obavezno onda proveravam kameru, wifi, mobilne podatke, zvučnik, dugmići da li lepo klikću itd.

Sent from my S7 using Tapatalk

Nikaako ne uspevam na 6.0.1 da namestim da mi iz tapatalka linkove otvara u aplikacijama (npr. Imdb ili GP linkove). Zna li neko u cemu je fora?

Jesi probao ovo?
a74d8c22ddcb5e855421a1122716b0a3.jpg

Sent from my S7 using Tapatalk

Мени је то угашено, али опет не отвара апликације већ у тапатоку

Ne znam ova dva zadnja sta su sto trose bateriju ali u principu zadovoljan N
Screenshot_20170225-212741.jpg
Screenshot_20170225-212941.png

Nikaako ne uspevam na 6.0.1 da namestim da mi iz tapatalka linkove otvara u aplikacijama (npr. Imdb ili GP linkove). Zna li neko u cemu je fora?

Probaj,
podešavanja - aplikacije - podešavanja - podrazumevane aplikacije - izbor podrazumevanih apl. - pitaj pre podešavanja podrazumevanih apl.

Poslednja izmena:
Мени је то угашено, али опет не отвара апликације већ у тапатоку

Treba da bude uključeno jer je opcija ovako naopako nazvana (do not use...)

Ау, какав сам ја ***** :О

Ljudi skiknuo nam izgleda S7 (mađarski, nedirani MM fw). Prikazuje da ima signal a kada se pokupša poziv izbacuje "not registered on network".

Neka ideja šta da probam?

Naravn o ovo se dešava u trenutku kada nam je uređaj nužno neophodan i kada je na ivici isteka garancije.

Pa ako nece jednostavnim restartom, izbacivanjem i vracanjem kartice, probanjem kartice za neku drugu mrezu onda ostaje factory restart iz odina...

Pa ako nece jednostavnim restartom, izbacivanjem i vracanjem kartice, probanjem kartice za neku drugu mrezu onda ostaje factory restart iz odina...

Probao menjanje kartice i sl varijante. Uradio wipe keša, reset, ništa. Onda još jedan reset i proradilo. E sad da li je pomogao wipe keša ili je problem neke druge prirode ne znam.

Osvetljenje auto. Sto se tice mreze oko 7 sati H H+ mreze ostalo wi fi . AOD ne znam sta je?

Ne to ne koristim, futrola mi je na preklop pa mi ne znaci nista. Samo da dodam van je koristilo auto osvetnjenje dok sam bio unutra uvek ga smanjio jer bilo jako. To je to.

Jel moguće da je timer u kameri na 7.0 samo u podesavanjima, izbacili su prečicu??? WTF???

Poslednja izmena:
Villy_Da_Man druže, tebi će trebati ekstra kofer za sve stvari koje planiraš :) . To je odlična cena ako uporedim sa Nemačkom.

Ja imam problem da skinem Nougat. Imam obican s7 uzet preko kompanije koja koristi Vodafon brojeve, međutim ne prijavljuje mi nikakav update.

Nazad
Vrh Dno