Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa skini sa sammobile SEE i ubaci, to ti je 5 min posla ni toliko.

Pa skini sa sammobile SEE i ubaci, to ti je 5 min posla ni toliko.
Za koji region je SEE? Ja sam na DBT. Probao BTU ali su mi od ujutro do uveče nestajale zvučne notofikacije. Potpuna misterija. Vratio se na Mm DBT i sve radi super. Kontam da ipak CSC ima neke veze.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa za nas tj south east europe, tu ti spada telenor, vip, mts....
A ima razlike, meni neke stvari nisu radile na francuza a na engleza jesu, to kad sam imao s6 i tad sam primetio jer sam cesto menjao zbog baterije, navodno na nekom je trajala malo duze pa sam svasta menjao.....

Poslednja izmena:
Стигао и мени (мтс), за сад ми изгледа да све ради брже :D
Свиђаји ми се нове иконице за обавештења, све ми изгледа уредније. Фина промена, стари изглед ми је боо очи од како сам узео фон.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Pa za nas tj south east europe, tu ti spada telenor, vip, mts....
A ima razlike, meni neke stvari nisu radile na francuza a na engleza jesu, to kad sam imao s6 i tad sam primetio jer sam cesto menjao zbog baterije, navodno na nekom je trajala malo duze pa sam svasta menjao.....
Ja sam jesam na Vip ali sam S7 uzeo privatno i originalni Csc je nemački DBT. E sad ne znam da li je pametno da možda probam SEE Nougat, pa da vidim da li će da mi pravi probleme.

@paganini
Pa za sada meni radi ok, za bat cu saznati posle par punjenja.
Ako te ne mrzi da se zezas, to ti je 5 min posla da ubacis see...i najbolje da posle odradis wipe i f. r. iz recovery.

Pa za sada meni radi ok, za bat cu saznati posle par punjenja.
Ako te ne mrzi da se zezas, to ti je 5 min posla da ubacis see...i najbolje da posle odradis wipe i f. r. iz recovery.
Pa šta mi teško :) ali definitivno neću danas..

Ja sam nasao ok staklo na aliu 9h, 2 e ,ne podize mi futrolu lepo je leglo,ok mi je i odaziv tastera,jedino sto mi ostaju prsti,al ostaju i na originalnom ekranu tako da...

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Moze link? I jel jako debelo?

Sent from my S7 using Tapatalk

Uhhh.... Definitivno treba factory reset posle OTA update-a.... Svašta nešto laguje...

Takodje sam primetio da se tel znatno manje greje kada se puni na fast charge.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Da li može link za Nougat za g930f SEE region.. Gledam i na sammobile i Updato i ne vidim ga. Hvala

Jos ga nisu izbacili, pa skini mm za see pa ce sam posle povuci update

Sto se nugata tice, po izgledu je blago rečeno odvratan u odnosu na MM. Performanse i bateriju još ne znam, danas cu da mu uradim reset. Ali je ružan ko đavo.

Sto se nugata tice, po izgledu je blago rečeno odvratan u odnosu na MM. Performanse i bateriju još ne znam, danas cu da mu uradim reset. Ali je ružan ko đavo.
+1 možda i više. Samsungov i kalendar su unakazili, verovatno zato što su ih umorili pričama o material design-u, nekom estetikom a što sad nije funkcionalan,i pregledan, to nije bitno, samo da je lepo na oko, '*** vas material design. Užas.

Odradio f. r. posle update, tel. je ipak malo fluidniji, jeste otisak na mm radio odlicno al sad mi se cini da je jos bolje.

@bia ne bi time nista dobio, zavisi za koji joj je region, al bice sigurno u toku par dana jer su poceli malo masovnije da pustaju N

E mogu reći da meni fingerprint radi duplo bolje, ranije sam morao i 2-3 puta da pokušavam kad se malo zaprlja senzor sad u milisekundi reaguje ☺️

I stavio mi je ekran na FHD, odma sam vratio na WQHD

Fingerprint sada stvarno mnogo bolje radi kao i senzor za smanjenje/povecanje inteziteta svetlosti ekrana.

Moze link? I jel jako debelo?

E nemm link jer sam brisao order,al pretrazuj imas raznix cak i tanjix doduse nesto skupljix od ovog ,nego sam ja hteo plav okvir a svuda su bile samo tri boje

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ta sa okvirom mi nisu lepa, mislio sam da pričaš o običnom providnom staklu. Hvala u svakom slučaju

Ljudi folija sa obe strane je mama,naravno ako niste podlozni da ispustate tel i slicno.

Posle prvog punjenja na N ja prezadovoljan...da ga koristim koristim ga maksimalno, sve sem igrica...face, viber, razgovori, malo yt...
576c442651415f2e7f72216e60f3e5e5.jpg

Fingerprint sada stvarno mnogo bolje radi kao i senzor za smanjenje/povecanje inteziteta svetlosti ekrana.

Да, постепено појача светлост док је раније нагло повећавао па скоро заслепи, а и генерално сад на сваку промену светла реагује док сам раније морао сам да побољшавам јер није реаговао аутоматски.

Još da nisi dopunjavao bateriju bilo bi odlično:D

Posle instalacija svih app,uradio sam 1 wipe kes...znaci tel ni da stucne...wtf is this,new iOS? [emoji2]

Pogledaj prvi SS. Lepo se vidi da je baterija pala na recimo 30-35% i onda si je dopunio do oko 90% pa je koristio do 4% kada si slikao ovo što si postavio. A i pre tog dopunjavanja si imao još dva kratka, negde oko 23h 22.02.

Pogledaj prvi SS. Lepo se vidi da je baterija pala na recimo 30-35% i onda si je dopunio do oko 90% pa je koristio do 4% kada si slikao ovo što si postavio. A i pre tog dopunjavanja si imao još dva kratka, negde oko 23h 22.02.

A u da, stavio sam ga na komp.. prebacim neku muziku i slike.

Moja greska.

Tad sam testirao neku lenovu narukvicu.

Trosi mnogo bateriju preko bluetootha.

Vrh Dno