Šta je novo?

Telefon 150-200 evra za kevu

Froiibaad

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2007
Poena
330
Ćale gleda da uzme kevi telefon. Budžet 150 evra, aj da se nategne do 200.

Upotreba: Kamera, Viber, Skype, Facebook

Ja im preporučio Honor 7 lite (ne znam gde ima povoljno s validnom domaćom garancijom)

Nudili su im A5 2016 i P9 lite.

Ja pomenuo i Redmi 3prime i 4 prime (ima li to igde s valjanom garancijom)

Hvala unapred!

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Kamera je bolja na P9 Lite od tih Redmi. Burazeri i ja sam skoro uzimali roditeljima 2 komada P9 Lite i našli smo kao nove, stare 7 dana/2 meseca za 180/170€ sa VIP garancijom.
Nismo se pokajali, pa bih ti isto savetovao.

P9 Lite ili Honor 7 Lite sa garancijom operatera definitivno bestbuy. Možda bi neki Samsung iz A ili J klase imao nešto bolju kameru, ali kapiram da bi lagovao.. Jedino polovan A5 2016 ako ga ima za te pare..

Poslednja izmena:
^

Po cemu je ovo bolje od p9l/h7l?

J5 uopste ne bih uzimao u izbor, hardverski je preslab, kamera ce mozda biti malo bolja nego na p9l/h7l ali ne vredi samo zbog toga ici na dosta slabiji telefon.

J7 za te novce nece ici.

Ovaj A5 je okej, ako se nadje polovan pod garancijom za slicnu cenu, njega bih razmotrio.

Edit:

Izgleda da ima J7 2016 za te novce na KP, polovan naravno.
On nije los izbor, ako je akcenat na kameri, mada nema auto brightness i led notifikacije(sad koliko to njoj znaci, ona zna najbolje, po meni vrlo korisne dve stvari).

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mi4c dolazi u simpa bojama. mi4c (zuti i ruze) se svakoj zeni svidja, a zenama su obicno izgled telefona i kamera najbitniji. p9 lite je dosta skuplji.

Za 20-30e vise od ovog koji si linkovao ima novi/sasvim malo korisceni p9l/h7l.

A posto je to xiaomi, i u tom cenovnom rangu, sumnjam da mu je kamera iole dobra..

Pogresih, nema toliko losu kameru kao sto sam mislio, neka se uzme i on u izbor onda.

Edit: ali je lolipop sistem na ovom linku, jel ima zvanican update bar na mm?
P9l dobija Nougat uskoro, mada to verovatno nije ni bitno osobi za koju se uzima.

Poslednja izmena:
P9 Lite ili Honor 7 Lite sa garancijom operatera definitivno bestbuy. Možda bi neki Samsung iz A ili J klase imao nešto bolju kameru, ali kapiram da bi lagovao.. Jedino polovan A5 2016 ako ga ima za te pare..
Iznenadjujuce, ali J5 i J7 rade izuzetno fluidno. Nema nekog lagovanja i trzanja, izuzetna optimizacija.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ako nešto znači pri izboru:
S leva na desno - (ženčetov) Alcatel Pop UP, (sestrin) J5 2016, (moj) Huawei P9 lite.

🙂

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk

Poslednja izmena:
Imaš na akciji j3 2016 za 19000 i j5 2016 za 26000 din u samsung prodavnicama, ni to nije loše. Dobiješ fiskalni i regularnu garanciju. Moja majka koristi j5 (model za 2015, sličan je kao j3 2016 samo mislim da ima jači procesor), i prezadovoljna je, vacap, viber fejs, surf, sve lepo radi.

210e za J5...

Jedino opravdano ako mu se ne svidja garancija na tudje ime kod operatera za p9l/h7l.

Da, to zaboravih, slazem se za rate 😀

@Froiibaad
mi4c ima bolji senzor- Sony imx 258, redmi 3s -Samsung S5K3L2. P9 lite ima Sony IMX214 Exmor RS senzor. Senzor nije jedini faktor koji utice na kvalitet kamere. Koja je bolja kamera u mi4c ili p9 lite- ne znam, nisam testirao iz ruke. Na gsm areni ispada da je bolja u mi4c. Sestru sam vodio po prodavnicama i nije joj se svideo p9 lite. Kupila pink mi4c za 130e, godinu dana garancije.

Nazad
Vrh Dno