Markic
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.02.2013
- Poena
- 555
Moja oprema
- Laptop
- Macbook Pro M4 Pro, HP Pavilion 17
- Mobilni telefon
- Google Pixel 8 Pro
- Pametni uređaji
- Galaxy Watch 4 Classic
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pozdrav, prekipelo mo je da se zezam sa Telekomom, internet konstantno puca, WiFi ne radi, ne žele da zamene modem, stalno je problem do mene, ne do njih, dolazio je majstor da menja kablove, kada je izvadio stari rekao je da je kabl relativno nov (što i ima logike pošto je nedavno rađena potpuna rekonstrukcija kablova u zgradi i uvođenje interfona..) kaže da nema šanse da je do njega, ali ja ga već zamenio, šta sad, valjda onaj tehničar zna bolje od ovog majstora.
Problem se nije javljao sinoć od kada su zamenjeni (probao sam preko LAN kabla, jer jelte WiFi ne radi), ali jutros ponovo isto.
Ja nemam nameru da se zezam sa Telekomom, kada njih ne zanima zadržavanje starih korisnika (10 godina sam kod njih), ostalo mi je još 11 meseci ugovora.
Zanima me jel mogu ja da raskinem ugovor, bez plaćanja penala?
Problem se nije javljao sinoć od kada su zamenjeni (probao sam preko LAN kabla, jer jelte WiFi ne radi), ali jutros ponovo isto.
Ja nemam nameru da se zezam sa Telekomom, kada njih ne zanima zadržavanje starih korisnika (10 godina sam kod njih), ostalo mi je još 11 meseci ugovora.
Zanima me jel mogu ja da raskinem ugovor, bez plaćanja penala?