Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@analiticar

Hvala na linku, u međuvremenu sam našao oglas i kontaktirao Sinišu.

Da, vidim na nekim sajtovima u specifikacijama da je 19000 rpm, ali opet motor je slabiji, za 4800 prodaju NB 600W na KP-u.

Kazem vam, sigma nutrifit, 1000w, 20 000 obrtaja.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pogledajte negativne ocene :) STR Uvaljivač...

Pogledajte negativne ocene STR Uvaljivač...
Au,ajd sto su ocene negativne,ali su komentari u vezi istih jezivi.
Elem,imam jedan predlog.
Da svi koji ovde ucestvujemo u polemici i pisaniju,da postavimo SS sa svojih profila sa KP.
Moze ?

Da naravno...samo ScreenShot je bzvz,bolje link ka nekom oglasu,ali to ce se sigurno kositi sa pravilima Bench_a.

Nemoj da dobijaš opomene na forumu za krš vredan 10e...

Znaci,predlog se odbija jednoglasno ?
:D
Ma nije ni bitno,ionako retko kad zadjem u ovu temu.
Uzgred,jel treba da komentarisem onaj "krs" ?

Mislimo da jesu.

U pravu je Jaksa...a i cemu bi to sluzilo?

Vi ako verujete da neko bez negativnih ocena nije nikog prevario i onaj sto ima negativnu da je prevarant...

Sta da kazem....vi ste onda mnogo pametni :D

U pravu je Jaksa...a i cemu bi to sluzilo?

Vi ako verujete da neko bez negativnih ocena nije nikog prevario i onaj sto ima negativnu da je prevarant...

Sta da kazem....vi ste onda mnogo pametni :D
Vi ako verujete da je nepismen covek prevarant vi ste onda jako glupi. Prozivate par stranica unazad ljude koji mozda to i ne zasluzuju. Nemaju svi kao mi, a i nisu imali, mogli, ali svakako zasluzuju bar malo postovanja.
Ne shvatate poentu foruma. Ali dobro. I nemoj da se uvredi niko.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vi ako verujete da je nepismen covek prevarant vi ste onda jako glupi. Prozivate par stranica unazad ljude koji mozda to i ne zasluzuju. Nemaju svi kao mi, a i nisu imali, mogli, ali svakako zasluzuju bar malo postovanja.
Ne shvatate poentu foruma. Ali dobro. I nemoj da se uvredi niko.
+1
Ja sam upravo zbog toga mislio na SS ocena sa KP svih ovde koji pljuju ili se smeju nekome,da znamo koga citamo.
Ocene na KP su po meni licna karta svakoga ko prodaje nesto.

+1
Ja sam upravo zbog toga mislio na SS ocena sa KP svih ovde koji pljuju ili se smeju nekome,da znamo koga citamo.
Ocene na KP su po meni licna karta svakoga ko prodaje nesto.

Nisu bas pozitivne ocene licna karta svakog prodavca... Ja sam imao loseg iskustva sa covekom koji ima 1k+ pozitivnih, ali mu je komunikacija jako neprijatna, pa sam odustao od kupovine :)

Sent from mTalk

Prvih 200 pozitivnih su lična karta.

Posle toga kreću poremećaji ličnosti stečeni od komunikacije sa kupcima na kp. [emoji2]

Neprijatan je jer dodje do predoziranja. Znam iz licnog iskustva... zovu ljudi drze na telefonu po 30 minuta em cesto postavljaju glupa pitanja, ispostujes ih odgovaras i on se nikad ne javi vise ili ponudi bezobraznu cenu. Zato sam najradiji da prodajem duze ali cekam PRAVOG kupca koji zove i kaze jel aktuelno jeste ok ili pita ili ne pita za zadnju cenu, salji za sutra. Najsladje prodaje... Ali zato ima morona koji vode neku njihovu filozofiju, pa krenu da mi objasnjavaju kako to tamo negde ima jeftinije, kako mi on cini bla bla bla tuc muc.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno