To si gledao stari model ovaj se vrti na 19000 rpm, a garancija nikad nije na odmet sa kineskim stvarimaOvaj Texel je 700w i vrti se na 10000 rpm
Mozak me zaboleo prilikom dešifrovanja oglasa...
Au,ajd sto su ocene negativne,ali su komentari u vezi istih jezivi.Pogledajte negativne ocene STR Uvaljivač...
Mislis ocena?Au,ajd sto su ocene negativne,ali su komentari u vezi istih jezivi.
Elem,imam jedan predlog.
Da svi koji ovde ucestvujemo u polemici i pisaniju,da postavimo SS sa svojih profila sa KP.
Moze ?
Zasto da ne, meni bi bilo drago da znam sa kim mogu sigurno da trgujem. Evo ja cu postaviti u roku od sat, dva.Da naravno...samo ScreenShot je bzvz,bolje link ka nekom oglasu,ali to ce se sigurno kositi sa pravilima Bench_a.
Au,ajd sto su ocene negativne,ali su komentari u vezi istih jezivi.
Elem,imam jedan predlog.
Da svi koji ovde ucestvujemo u polemici i pisaniju,da postavimo SS sa svojih profila sa KP.
Moze ?
Zašto?Ne može.
Zašto?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa tema je takva, ako se vec postavljaju profili prevaranata, zasto se ne bi postavile slike profila clanovaJer je protiv pravila foruma, kako drugačije![]()
Vi ako verujete da je nepismen covek prevarant vi ste onda jako glupi. Prozivate par stranica unazad ljude koji mozda to i ne zasluzuju. Nemaju svi kao mi, a i nisu imali, mogli, ali svakako zasluzuju bar malo postovanja.U pravu je Jaksa...a i cemu bi to sluzilo?
Vi ako verujete da neko bez negativnih ocena nije nikog prevario i onaj sto ima negativnu da je prevarant...
Sta da kazem....vi ste onda mnogo pametni![]()
+1Vi ako verujete da je nepismen covek prevarant vi ste onda jako glupi. Prozivate par stranica unazad ljude koji mozda to i ne zasluzuju. Nemaju svi kao mi, a i nisu imali, mogli, ali svakako zasluzuju bar malo postovanja.
Ne shvatate poentu foruma. Ali dobro. I nemoj da se uvredi niko.
+1
Ja sam upravo zbog toga mislio na SS ocena sa KP svih ovde koji pljuju ili se smeju nekome,da znamo koga citamo.
Ocene na KP su po meni licna karta svakoga ko prodaje nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari