Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Brat mi ima 6s plus i baterija je odlična. Traje mu za trećinu duze nego meni na z2. Dok majki na ajfon 7ci ostane uvijek na kraju dana oko 40%,mada ona ga ne koristi previše. Tako da ajfoni plus modeli imaju dbr bateriju.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Meni je na Z2 bila bolja baterija nego na 6s Plus. A na Edge-u bolja od oba.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Jeste li vi ozbiljni za Powerbankove ili je ovo neka zezancija?

Potpuno mi je nezamislivo da nosim PB sa sobom osim kada sam na putovanju, a i tada mi je tu više sigurnosti radi nego realna potreba.

Kako izmeri SOT kad IOS nema tu opciju? Ili su je u medjuvremenu dodali?
Nema sanse da traju vise od s7e. Veci ekrani a manje baterije. Bice to prosek. 4-4,5 SOT. Nesto preko toga u realnim uslovima tesko. Flagship modeli koji imaju odlicne barerije su Mate 9 i pomenuti s7e. Ostali su na oko 5 ili ispod 5h SOT

Imas za svaku aplikaciju posebno koliko si koristio sta, npr twitter 20min sot itd itd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve se slažem i upravo zato me nervira što neće da mu ture notification light i tu veću bateriju jel bi bio savršenstvo tel!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Daleko je ios od savršenog. .Imam ga i zlopatim se sa ograničenjima godinama..

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Jeste li vi ozbiljni za Powerbankove ili je ovo neka zezancija?

Potpuno mi je nezamislivo da nosim PB sa sobom osim kada sam na putovanju, a i tada mi je tu više sigurnosti radi nego realna potreba.

Ja sam se na faksu nagledao powerbank-ova i punjača...To ti je danas kao modni dodatak, od toga ti život zavisi, mnogi te startuju itd itd... Aj sad ti njima objasni to što plate telefon 300+ evra i moraju da vucaraju kablove, punjače, poverbank-ove kao da rade za eps ili telekom...

I onda zezneš knox i nemaš garanciju na telefonu od 1000 € [emoji1]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.9 (Build 855)

Pa sa svim oem je tako. Ne znam samo kako pixel i Google gledaju na root I garanciju

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

U Srbiji bar nemamo problem s tim, ne postoji garancija na Pixel [emoji23] [emoji23]

This is the logo of Samsung's Bixby

FtPPANM.jpg

It looks like a Beats logo wannabe

Even worse, a decapitated fetus ...I really hope they did not pay anyone for this scribble...

:d

Šalu na stranu, iza Bixby-ja stoje neki od najtalentovanijih ljudi u ovoj oblasti.
Kod nas ovaj tip softvera nije popularan i nema neku svrhu, ali na engleskom govornom području je drugačije
Viv koji su predstavili prošle godine je daleko ispred svih ostalih voice assistanta, vredi pogledati ovaj video:

Prava je šteta ako Samsung odluči da nastavi da nadograđuje S Voice, umesto da koristi Viv kao osnovu...

Poslednja izmena:
screenshot_20170212-114544.png
screenshot_20170212-114608.png

[emoji102]

Trebali su kameru još da spuste dole. Da otisak bude bliži ,mada po ovoj slici deluje da su je povukli malo ka dole

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Čak ni maske na ovom edge ****** ne štite lepo ...

Pa da, jos kad stave ove debele plastične i metalne, em telefon vise ne lici na sebe em ogroman a opet nista ne stiti osim ledja, dzabe kad ode ivica za cas.

Sent from OnePlus 3T

Najveci bedak je to sto ce uskoro ili za par godina vecina flagship smartfona imati jbne edge ekrane.. bice to dobitna kombinacija za proizvodjace da ''pokriju'' nedostatak pravih inovacija a u isto vreme da uzimaju ogroman kes od zamene displeja i servisiranja :d

Meni se svidja edge fazon, samo sto je samsung generalno gadan, al deluje kao da ekran 'lebdi' i da ga samo donji i gornji deo spajaju. Izgleda do ja*a i iz profila kad gledas, sijaju ivice onako..

Sent from TT

Poslednja izmena:
Flip Cover i rešena stvar 🙂

Huawei Mate 9

Meni se svidja edge fazon, samo sto je samsung generalno gadan, al deluje kao da ekran 'lebdi' i da ga samo donji i gornji deo spajaju. Izgleda do ja*a i iz profila kad gledas, sijaju ivice onako..

Sent from TT

Sve je to lepo ali samo na ''slikama'' i za razgledanje uzivo, ergonomija/''durability'' su raspad a nisu ih nesto posebno ''opravdali'' ni kroz te dodatne funkcije pravljenje specijalno za edge ekrane 🙂

Kul je sve to, izgleda super i ''futuristicki'' ali..

Poslednja izmena:
pa ko je trapav neka zaradjuju na njemu 🙂 ortak se napio u klubu u petak i pao i ode display na S4 koji je bio obmotan u traktorsku gumu, dzabe sve 🙂 ko nema para za eventualnu popravku ni ne treba da kupi telefon. to je kao da istreses sve pare sto imas na nov auto pa kada treba na redovan servis, nema veze, nema se para, skupo ***, neka ga popravlja zika iz komsiluka kada rikne nesto :smoke:

Kad pročitam ovo voleo bih da Samsung stavi da je zamena displeja na S8/S8+ 350-400€ [emoji1]

Nema veze što je u na ajfonu mnogo jeftinije, valjda tako treba ...

Svakom može da se desi da slučajno ispadne telefon... Ne preterujte... Nemoj se rugate 🙂

Huawei Mate 9

Nazad
Vrh Dno