Šta je novo?

Iphone Filmovi

_david_

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.08.2016
Poena
19
Drugari , jel realno da iphone samo prima mp4 format? koji god sam film skinuo a da nije mp4 format.. nisam mogao da ga ubacim u itunes , zar saista mora da je mp4 format ili postoji neka caka ?

Skines neku od aplikacija za gledanje video fajlova i u nju dodas preko iTunes-a.
Imas VLC za iOS.

Skines neku od aplikacija za gledanje video fajlova i u nju dodas preko iTunes-a.
Imas VLC za iOS.

da, sad sam precackao... a reci mi molim te kako da dodam prevod u tom vlc-u ? gledao sam na youtube , da postoji ikonica kad se pusti film kao neka kockicka... ali to kod mene u vlc-u nema...

@EDIT , evo snasao sam se... prevod je morao da bude napisan isto kao i ime filma

hvala

Poslednja izmena:
PlayerXtreme pušta sve živo i bolji je od VLC-a. Jedino što malo više troši baterije

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koji je najbolji za filmove? Bitna mi je potrosnja baterije. Cuo sam da je Infuse Pro dobar, ima li jos konkurencije ili je on zakon?

Infuse je odličan i ne mora da bude pro, besplatna verzija radi posao, staviću i par screenshotova da vidiš kako izgleda.
Tvoje je samo da prebaciš fajlove (preporučujem drag & drop preko web browsera na pc-u i wifi transfer).
Aplikacija prepoznaje filmove ili serije, organizuje ih u foldere, nalazi cover photo:

Epizode serija su posložene po sezonama, svaka epizoda dobija poseban opis:

Za prevode ne treba da brineš, integrisan je pretraživač titlova sa opensubtitles.org, tako da se jednostavno dodaju:

Što se tiče potrošnje baterije, najbolje da probaš sam pa da doneseš zaključak...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno