Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

.................Hahahahhahha hvala na savetu PAMETNI! NOva prime i imam,toliko,pozz:smash:

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Izvini, a da li si ti te negde naveo? Ako tražiš pomoć onda moraš izneti sve informacije, a ne da glumiš ne znam ni ja šta kad dobiješ odgovor.
Drugo, da li si ga kupio ili „kupio“.
Ja ga imam kupljenog i radi bez greške. Ako si ga skinuo ko zna odakle onda imaš 50/50 da neće raditi TeslaUnread. Provereno ti kažem jer sam i ja tražio i na kraju iskeširao $5.

Poslednja izmena:
Idi na apk4free.net ako nećeš da platis. Tamo skini prime verziju i namesti ima da radi :D kad tako navali neko na nesto a ne ume da pročita ili da nadje na google onda stvarno :D

ed5ad11f3c9d2e853f173987120b8045.jpg

I ukljuci D
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Hvala jos jednom svima i izvinjavam se na postu,sve je to uradjeno kao sto ste naveli ali nece...nebitno,menjam launcher :smash:

Napisao sam ti šta može biti problem ako si ga skinuo negde sa strane, a ne kupio. Skidao sam sa nekoliko mesta i jedva ubodem da radi. Kasnije sam ga pazario i od tad šljaka bez problema. :)

Coda, briši taj sajt, nemojmo o narodnim verzijama i mestima gde se nabavljaju.

Evo kome treba nek se javi za prime verziju (radi Tesla) i da zavrsavamo tu pricu vise. :D

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Dload metoda za vracanje na MM izgleda da ne radi bar meni :D
Pokusao sam i nece nikako da krene samo na 5% stoji.
Razlog hocu da se vratim jer je bagovito, zeza me mesindzer non stop me izbacuje i sa whatsapp

42h radi telefon
Sot 6h 5min
Baterija na 25%

Izvukla bi ona jos ali mora da se spava,taman da se puni :D

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

33m6910.png

Pokusao sam svako moguce resenje sa Gugla i nista ne pomaze. Brisao sam i credentials i sklonio sve dozvole sa administrators taba itd. Uopste ne mogu da sklonim screenlock da bude ili swipe ili da nema nista, ima li neko resenje?

Ne znam ni sta je prouzrokovalo ovo.

Da li vam nekad prijavljuje da je kartica uklonjena?
Kao da mi se to desava posle duzeg mirovanja telefona. Kao da gasi neki proces sam OS.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

^
http://ministryofsolutions.com/2016/10/disable-screen-lock-huawei-devices.html

Ne znam da li si ovo nasao, meni je ovaj tutorijal resio problem.
Zna li neko zasto se ovo desava?

Sent from my HUAWEI VNS-L21

Uspeo sam da sa ovim vratim na None tj da ne trazi nista kad se otkljucava ali i dalje je providno i ako bih opet stavio PIN ili pattern posle opet ne bih mogao da sklonim bez celog ovog procesa sa linka. Nemoguce da ne ppstoji drugo trajno resenje, zasto se ovo uopste desava?

Čari Linuxa zaštita na svakom koraku po svaku cenu

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kako u fabričkoj aplikaciji za poruke da namestim da mi ne pretvara u mms kada je duža poruka?

Na žalost ne može, ali mislim da je update-om na B-161 povećan broj poruka sa 4 na 8, tj. tek kad ti pokaže da je osma poruka on pretvori u mms poruku. Ako baš šalješ više poruka pošalji preko messingera sms, da ne bi skidao drugu aplikaciju za poruke. Tako ja radim.
4435e83b63e9e7686933b5dc3b8c02dd.jpg

P9 Lite

Poslednja izmena:
Ja mms podešavanja inače ni nemam, izbrisao sam. Šta se dešava ako nemaš mms podešen a pošalješ dužu poruku , neće da pošalje ?

A sto lepo ne skinete neku drugu aplikaciju za sms

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Stavite Textru i uzivajte. Bolja od Messengera svakako.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Ja koristim Guglov mesendžer, iz navike. Jednostavan i lepo izgleda, ne treba mi ništa više. Fascinantno mi je da ljudi koriste fejsbukov mesendžer i za SMS, video sam neke ljude u prevozu da to rade ali sam mislio da su to oni sto ne znaju šta im se desilo sa aplikacijom posle ažuriranja i da ne znaju kako to da promene pa se još i plaše da nešto ne pokvare.

Ja viš' na prčkam ništa! Dosta što sam se drndao da nabacim 432, ovo mi ni ne treba tako da noooope. :d

Uspeo sam da sa ovim vratim na None tj da ne trazi nista kad se otkljucava ali i dalje je providno i ako bih opet stavio PIN ili pattern posle opet ne bih mogao da sklonim bez celog ovog procesa sa linka. Nemoguce da ne ppstoji drugo trajno resenje, zasto se ovo uopste desava?
Pa ako si podesio fingerprint unlock, to je razlog, kao što stoji i na linku na kojem si našao rešenje. Cenim da onaj ko nije otkljucavao prstom nije naišao na taj problem. Tj. obriši sve vezano za fp i problem nestaje. Probaj.

Treba kompletno da obrises fingetprint lock, da izbrises svoj otisak iz telefona, i trebalo bi onda da nestane.

Ajmo ljudi ko je voljan da proba :) http://ministryofsolutions.com/2016/12/huawei-p9-lite-convert-dual-simdebrand.html ja sam dobio password za unlock bootloader ali ne smem dalje :D

Ja nocas skinuo nugat betu i morao da flesujem oeminfo nije hteo da flesuje oem info single sim, i flesovao dual sim i odradio tri dugmeta B151 i sad ispalo telefon mi dual sim :D
A ja samo hteo da se vratim na MM jer mi tamo pucao mesindzer i whatsapp :D
A sada kako da vratim na stock da ne bude dual sim? :D
I odradio on OTA update na B161 reko vratice na single sim, kada ono nece sad mi je VNS-L21C432B161 i to jos dual sim ubacio drugu karticu i radi sa dve kartice :D

Poslednja izmena:
hahha kako si to uspeo druze?po kom uputstvu si rutovao i otkljucavao bootloader

Nazad
Vrh Dno