Htc m9 uzet u mts-u .Ali nije na htc 10. Ili ako kažeš da jeste u USA, onda možeš da kažeš da je i Samsung pustio na više kontinenata. Suština je ista, problemi postoje, peglaju ih i jedni i drugi i treći, zato ovoliko i kasni kod svih.
Uopšte me ne bi čudilo da je Google tu nešto namerno zapetljao, ali opet, eno i 7.1.2 kasni na 6p, dok ga je 5x već dobio. Čudne stvari se dešavaju..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nema veze sa prodavcem kad telefoni dolaze iz razlicitih regiona.Na zeninom s7 unlocked kupljen pre godinu dana nema jos ota 7.0, burazer uzeo pre 5 dana s7 isti od istog prodavca unlocked i cim smo se povezali na wi fi skinuo je 7.0, ne znam stvarno sta da mislim i sta se desava. Uglavnom opasni su ludaci, bezobrazluk pojacan na max. Ono sto me posebno brine je sto i sam google svoje telefone pocinje da zapostavlja. 7.1.1 sam na 6p cekao mesec dana nakon izlaska da stigne OTA. Sad sam uzeo iphone 7 da malo probam i to i zbog redovnog updejta ali vec vidim da necu docekati ni jedan jer je pitanje koliko cu DANA moci jos da trpim ovaj ekran iz 2008 godine. Vise ni pare ne pomazu kad su to sve ludaci. Jedva cekam dan kad ce se pojaviti 3 igrac sa novim OS i pocistiti budale.
Ne znam sto se toliko dize drama oko Nougata...kome god treba neka flesne UK i miran je i da ne gubi garanciju.[emoji4]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kakvo budzenje, kakvi kerneli, u pitanju je proces od 3 minuta ljudi![]()
Resio si se Nexusa da ne bi flesovao?! Pa Nexus je upravo za to. Stock rom radi odlicno i bez cackanja sto kod ostalih, u vecini slucajeva, nije tako.Evo mog razloga, na primer. Resio sam se Nexusa bas iz razloga što mi je bilo dosta i romova i kernela i flesovanja. Smucilo mi se sve to i hteo sam da ostavim iza sebe te gluposti. Sad opet treba da se bakcem sa budzenjem. Nemam ni volje ni želje a opet ni strpljenja za Nougat.
Resio si se Nexusa da ne bi flesovao?! Pa Nexus je upravo za to. Stock rom radi odlicno i bez cackanja sto kod ostalih, u vecini slucajeva, nije tako.
Sent from my SM-N920K using Tapatalk
Izgleda nekim koji samo ti razumes.
Pa Nexus i jeste za to, sipas i ne mislis. Ne znam sta ti tu nije jasno?
Sent from my SM-N920K using Tapatalk
Pa onda ostavi lepo MM (koji sasvim lepo radi) na samsungu i uživaj. Čemu letenje na N?Pa ja ne znam kojim jezikom govorim. Naravno da sam iz tog razloga bio na Nexusima ali je poenta da mi je dopizdilo budzenje. Necu vise nista da cackam, umorio sam se. U jednom sam timu preko 2g i za to vreme je bilo testiranja da sam se zasito za ceo život. Hoću samo da telefon radi i da ne razmišljam ni o čemu
Zato sto ne zna drugi osim ulicnog govora. Dzabe je pricati takvima.ne znam što ga vređaš, lepo ti je rekao. nexus stvarno može da se koristi kao bilo koji drugi telefon, pri tom uglavnom ima najmanje bagova, uglavnom najbolje radi, update imaš instant bez cimanja. niko tebe ne tera da nexus flešuješ i budžiš![]()
ne znam što ga vređaš, lepo ti je rekao. nexus stvarno može da se koristi kao bilo koji drugi telefon, pri tom uglavnom ima najmanje bagova, uglavnom najbolje radi, update imaš instant bez cimanja. niko tebe ne tera da nexus flešuješ i budžiš![]()
Pa onda ostavi lepo MM (koji sasvim lepo radi) na samsungu i uživaj. Čemu letenje na N?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mislim da je isti firmware za običan i duosNe mogu da cekam vise ovaj OTA. Jel ima neko da je sam ubacivao 7.0 u S7 edge DUOS?
![]()
Nista mi nije jasno oko tih CSC kodova. Tj mnogo sam kratak sa vremenom da ucim o tome. Ako moze pomoc neka bio bih puno zahvalan drugari.
☆S7 edge☆
Ma ne volim ta budzim nista. Opet se vratis na fabricki. To sam radio nekad do Note 3 vise me ne zanimaIsti je firmware, ponovljeno već više desetina puta u temiTakođe obzirom da imaš duos, verovatno nemaš garanciju, samim tim mi nije jasno zašto ne odradiš root i neki custom rom npr?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pretpostavimo recimo da i tvoja mama ima isti ovaj telefon. Da li bi se ona nerviralo što nije dobila N, da li bi uopšte znala o čemu drvite ovde?
E to je 90% korisnika. Onda znaš koliko ih svrbi što se ti nerviraš što ti N još nije stigao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari