Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ekran je stvarno tuzan kad se pogleda posle S7, bas tuzan.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Ali nije na htc 10. Ili ako kažeš da jeste u USA, onda možeš da kažeš da je i Samsung pustio na više kontinenata. Suština je ista, problemi postoje, peglaju ih i jedni i drugi i treći, zato ovoliko i kasni kod svih.
Uopšte me ne bi čudilo da je Google tu nešto namerno zapetljao, ali opet, eno i 7.1.2 kasni na 6p, dok ga je 5x već dobio. Čudne stvari se dešavaju..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ali nije na htc 10. Ili ako kažeš da jeste u USA, onda možeš da kažeš da je i Samsung pustio na više kontinenata. Suština je ista, problemi postoje, peglaju ih i jedni i drugi i treći, zato ovoliko i kasni kod svih.
Uopšte me ne bi čudilo da je Google tu nešto namerno zapetljao, ali opet, eno i 7.1.2 kasni na 6p, dok ga je 5x već dobio. Čudne stvari se dešavaju..

Htc m9 uzet u mts-u .

Na zeninom s7 unlocked kupljen pre godinu dana nema jos ota 7.0, burazer uzeo pre 5 dana s7 isti od istog prodavca unlocked i cim smo se povezali na wi fi skinuo je 7.0, ne znam stvarno sta da mislim i sta se desava. Uglavnom opasni su ludaci, bezobrazluk pojacan na max. Ono sto me posebno brine je sto i sam google svoje telefone pocinje da zapostavlja. 7.1.1 sam na 6p cekao mesec dana nakon izlaska da stigne OTA. Sad sam uzeo iphone 7 da malo probam i to i zbog redovnog updejta ali vec vidim da necu docekati ni jedan jer je pitanje koliko cu DANA moci jos da trpim ovaj ekran iz 2008 godine. Vise ni pare ne pomazu kad su to sve ludaci. Jedva cekam dan kad ce se pojaviti 3 igrac sa novim OS i pocistiti budale.
Nema veze sa prodavcem kad telefoni dolaze iz razlicitih regiona.

Kome su bitni update-ovi flešuje UK firmware i dobija ih redovno, prosto..

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Da li ima neko problema sa 4g vip internetom.

s7 edge updatovan na 7.0

Ne znam sto se toliko dize drama oko Nougata...kome god treba neka flesne UK i miran je i da ne gubi garanciju.[emoji4]

Ne znam sto se toliko dize drama oko Nougata...kome god treba neka flesne UK i miran je i da ne gubi garanciju.[emoji4]

Evo mog razloga, na primer. Resio sam se Nexusa bas iz razloga što mi je bilo dosta i romova i kernela i flesovanja. Smucilo mi se sve to i hteo sam da ostavim iza sebe te gluposti. Sad opet treba da se bakcem sa budzenjem. Nemam ni volje ni želje a opet ni strpljenja za Nougat.

Kakvo budzenje, kakvi kerneli, u pitanju je proces od 3 minuta ljudi :)

Evo mog razloga, na primer. Resio sam se Nexusa bas iz razloga što mi je bilo dosta i romova i kernela i flesovanja. Smucilo mi se sve to i hteo sam da ostavim iza sebe te gluposti. Sad opet treba da se bakcem sa budzenjem. Nemam ni volje ni želje a opet ni strpljenja za Nougat.
Resio si se Nexusa da ne bi flesovao?! Pa Nexus je upravo za to. Stock rom radi odlicno i bez cackanja sto kod ostalih, u vecini slucajeva, nije tako.

Resio si se Nexusa da ne bi flesovao?! Pa Nexus je upravo za to. Stock rom radi odlicno i bez cackanja sto kod ostalih, u vecini slucajeva, nije tako.

Pa ja ne znam kojim jezikom govorim. Naravno da sam iz tog razloga bio na Nexusima ali je poenta da mi je dopizdilo budzenje. Necu vise nista da cackam, umorio sam se. U jednom sam timu preko 2g i za to vreme je bilo testiranja da sam se zasito za ceo život. Hoću samo da telefon radi i da ne razmišljam ni o čemu

Izgleda nekim koji samo ti razumes.
Pa Nexus i jeste za to, sipas i ne mislis. Ne znam sta ti tu nije jasno?

Sacekaj "malo" ( 6,7 meseci ) da padnu cene pixela i dobices sve o cemu ovde pises. Odlicnu podrsku, kameru i displej.

ne znam što ga vređaš, lepo ti je rekao. nexus stvarno može da se koristi kao bilo koji drugi telefon, pri tom uglavnom ima najmanje bagova, uglavnom najbolje radi, update imaš instant bez cimanja. niko tebe ne tera da nexus flešuješ i budžiš :)

Vojkane..... Mani se
Svi telefoni mogu da se koriste - sve ostalo je do pojedinca
Čitam Nexus temu i svi nešto fixuju, flesuju...

S7 EDGE

Poslednja izmena:
Pa ja ne znam kojim jezikom govorim. Naravno da sam iz tog razloga bio na Nexusima ali je poenta da mi je dopizdilo budzenje. Necu vise nista da cackam, umorio sam se. U jednom sam timu preko 2g i za to vreme je bilo testiranja da sam se zasito za ceo život. Hoću samo da telefon radi i da ne razmišljam ni o čemu
Pa onda ostavi lepo MM (koji sasvim lepo radi) na samsungu i uživaj. Čemu letenje na N?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ne znam što ga vređaš, lepo ti je rekao. nexus stvarno može da se koristi kao bilo koji drugi telefon, pri tom uglavnom ima najmanje bagova, uglavnom najbolje radi, update imaš instant bez cimanja. niko tebe ne tera da nexus flešuješ i budžiš :)
Zato sto ne zna drugi osim ulicnog govora. Dzabe je pricati takvima.
A Pixel ako dodje na normalnu cifru eto mene. :D

Nije pročitao na šta sam mislio a moguće da ni ja nisam citirao pravu osobu. Moj komentar je bio na konto onog momka sto je rekao zašto čekamo, zašto ne odradimo Btu kroz Odin.
Na to sam ja rekao da sam sit budzenja i da hoću da kkoristim telefon kao sav "normalan" svet. Imao sam 4 Nexusa i sad mi neko objašnjava cemu sluze Nexusi. To uopšte nije bila poenta cele priče.

Ako je doslo do nesporazuma, ja se izvinjavam.

Pa onda ostavi lepo MM (koji sasvim lepo radi) na samsungu i uživaj. Čemu letenje na N?

Posto sam telefon uzeo pre nedelju dana, nisam jos nista ozbiljno podesavao, da budem precizan, nisam edge ni dirao jer cu svakako uraditi factory reset kad dodje sedmica i onda bi sve podesio. To opet proizilazi iz one priče da su mi se smucili Nexusi i da mi je dosta podešavanja i karabudzenja.

Ne mogu da cekam vise ovaj OTA. Jel ima neko da je sam ubacivao 7.0 u S7 edge DUOS?

8fd797cf4ccc91a9c9904f30fb79df78.jpg

Nista mi nije jasno oko tih CSC kodova. Tj mnogo sam kratak sa vremenom da ucim o tome. Ako moze pomoc neka bio bih puno zahvalan drugari.

☆S7 edge☆

Ne mogu da cekam vise ovaj OTA. Jel ima neko da je sam ubacivao 7.0 u S7 edge DUOS?

8fd797cf4ccc91a9c9904f30fb79df78.jpg

Nista mi nije jasno oko tih CSC kodova. Tj mnogo sam kratak sa vremenom da ucim o tome. Ako moze pomoc neka bio bih puno zahvalan drugari.

☆S7 edge☆
Mislim da je isti firmware za običan i duos
Ako je tako(neka neko potvrdi) onda skineš UK Nougat i Odin imaš uputstvo na YOUTUBE
Jednostavno je

S7 EDGE

Isti je firmware, ponovljeno već više desetina puta u temi ;) Takođe obzirom da imaš duos, verovatno nemaš garanciju, samim tim mi nije jasno zašto ne odradiš root i neki custom rom npr?

Isti je firmware, ponovljeno već više desetina puta u temi ;) Takođe obzirom da imaš duos, verovatno nemaš garanciju, samim tim mi nije jasno zašto ne odradiš root i neki custom rom npr?

Ma ne volim ta budzim nista. Opet se vratis na fabricki. To sam radio nekad do Note 3 vise me ne zanima :)

☆S7 edge☆

Meni stereo zvuk mnogo znači, da ne pominjem ostale benefite...no svako bira kako mu odgovara. Cepaj onda stock i da uživaš već jednom ;)

Nazad
Vrh Dno