Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ja nisam prodao, nemam nista u planu jos, svidja mi se kamera , brzina, ali baterija opada kao luda i kad je na wifi. Sta ima dobro za 100e doplate ?

Ja cu vrv na honor 8 il p9 za 150e doplate.. Cini mi se da za 100e nema nista.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ja nisam prodao, nemam nista u planu jos, svidja mi se kamera , brzina, ali baterija opada kao luda i kad je na wifi. Sta ima dobro za 100e doplate ?
Ništa uglavnom.
Jedino ako hoćeš da rizikujes sa kineskim sw i telefonom bez lte800 onda imaš mi5s

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Onda cu da guram ovaj dok ne crkne baterija ili maticna da se pokvari kako se prica :D

Hahaha uzmi pare dok mozes :D Iskreno mene je vec smorio, a i baterija je pocela da me nervira.

Pa to jeste, ali ne bih znao sta da uzmem, ovo moje vredi 180e i treba da dodam jos 120 za telefon koji jedino ima bolju bateriju

Mogu da vam kažem da je Mi5s 3 klase iznad 5x.Možda kamera u ll zbog hdr+ i sw koče kupovinu,ali ovaj rom sa xiaomi.eu radi perfektno.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Pa samo softver i kamera, malo li je?

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Kamera nijanse,a na sw ko može da se navikne nema boljeg telefona za taj novac

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Odakle tvrdnje da su nijanse kamere u pitanju, možemo li da vidimo primere slika i da uporedimo?

Realno imaju bolji senzor, sad jos samo da ispeglaju softver. Ja sam razmisljao o mi5s al idem na honor sigurnija mi je varijanta..

Hajde sve,ali 3 klase...Izgleda da vas drma malo euforija novog telefona . I sam sam blizu da probam neki od xiaomi telefona,verov.note 4 ili redmi pro,i to samo zbog baterije i veceg ekrana.Za druge stvari uopste nemam nada da je bolje.Mi 5s bih mozda i uzeo,da ima bar 5,5 ekran..

Naslov teme bi mogao da se preimenuje od zvezda do blata,
toliko je ishajpovan ovaj mob u startu a sad ga svi hejtuju i daju ga budzašto,
nerealno da se primate na kineske šarene UI sa kršić kamerama, ok cena je povoljna ali ono :S:.
Havaji P9 koji je viša klasa i bolji mob od ovog jeftinog plastikanera pa ima lošiju kameru,
na koju foru bi noname kinez imao bolju kameru od hdr+ na Sexusu?

I koliko su vam loše baterije, zar Opušteno ti ne okači skoro neki solidan rezultat?

Pa dobar je fon ali ima i boljih ***.. Pogledaj koliko je modela izaslo od 2015te do danas. Mene apsolutno ne zanima kamera, nisam ni uzeo zbog toga nexus.
Pa nije taj havaji toliko los sa kamerom, Ivan ga je u p9 temi prilicno nahvalio.
Dobra je baterija kada mi je sve u hibernaciji a to me smara bas mnogo, sto moram da ulazim u aplikacjje da vidim obavestenja. Drugi razlog je sto hocu da probam nesto drugo a treci ne zelim da izgubim mnogo para na njemu jer ce masovno krenuti da se prodaje i to uskoro. Posle ce cena biti krs. Za sada je najjeftiniji 200e na kp.

Meni baterija na purenexus romu osetno bolja od stocka.Dakle prilicno solidna je ,daleko od ocajne.Ali za moje potrebe,ipak mi treba bolja,neka koja ce do 12 uvece da drzi .Inace kad smo kod cene i prodaje,ja sasvim sigurno nisam od onih koji ga prodaje za dzabaka i koju mu spusta cenu .Stavio sam 210e i ako ode ,nije lose.Ako ne ode mozda jos bolje :) .A oticice sasvim sigurno,samo ako se ne predomislim :) .

Andorid 7.1.2 beta kreće danas za nexus 5x.
Nexus 6p će, navodno, sačekati malo.

Google pomalo tajanstven, nema puno informacija šta donosi 7.1.2 verzija.

Sent from my Nexus 5X

Ali naglasak na beta :) lol taj google.
Final 7.1.2 osećam za par meseci.. [emoji102]

Poslednja izmena:
Sta donosi ta verzija jel ima negde na netu ?

Well, not just around the corner since Google announced the final version of Android 7.1.2 Nougat will be released in “a couple of months.” 

https://android-developers.googleblog.com/2017/01/get-sneak-peek-at-android-nougat-712.html?m=1

Koliko su sramni.. 0.0.x verziju " peglaju " par meseci :)

Ne zna se šta donosi ,svakako čekam otu :)

Android 7.1.2 is an incremental maintenance release focused on refinements, so it includes a number of bugfixes and optimizations, along with a small number of enhancements for carriers and users. 

Poslednja izmena:
U prevodu next security fix.

Moram dupli post. Zabo mi fon u bootloop-u posle instaliranje substratum teme. Ne mogu da ga ugaism, jer svaki put kada drzim power dugme on se ugasi na sekund i krene opet da se butuje. A ne mogu ni u recovery da udjem. Sta raditi ? :S

drži vol down pre nego što kreneš da držiš power dugme pa će ti se restartovati u bootloader. tu uđi u fastboot i preflešuj vendor particiju

Usao sam. Jel ima neka fora da se obrise folder sa temom i substratumom da ne moram da flesujem ceo rom opet, mrzi me bas?

ne treba ceo rom, samo vendor.img. mislim da možeš i u /system/vendor nešto da brišeš al ne sećam se kako tačno to ide

Overlays folder ako imaš briši, ako ne, samo flesni isti vendor

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A zar ne može samo da se flashuje SubstratumRecovery.zip?

122a622f97f5f0ad7ffabed1415da479.jpg

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Zaboravih da javim. Flesnuo sam ovo, samo ovaj legacy file. Iz nekog razloga nije htelo sa ovim iznad.. Hvala svima :D

Ја сам пробао шаоми и меизу...по више од месец дана...ја стварно не могу да се навикнем на крш од софтвера...глобал ром ово оно све ОК кад истрче кинеска слова у Хрому, пхоне апликацији, гомилу спама сам почео да добијам на гмаил...дх Пресс, али баба....Како неко може после ваниле на онау ајфонлику кинештину никако ми није јасно.
Е да меизу је добио неке жуте флеке, по ободима као да су од лепка, пуњач смрди на паљевину када се користи, телефон се усијава када се снима видео...
Једини плус што те кинештине изгледају јако лепо и скупо...али су чиста кара ...

To što si ti koristio na Xiaomi nije pravi global rom već kineski budž sa uglavljenim Gugl servisima, ali se slažem da je MIUI kriminal. Dok god ima funkcionalan cm ja sam zadovoljan jer radi ekstra a baterija razvaljuje.

Sent from my Redmi Note 3

Nazad
Vrh Dno