Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Note serija već ima uveliko tu opciju kad izvučeš olovku. Ne vidim šta je to toliko revolucionarno i preterano korisno.
Meni ta opcija na S7 je bila preko potrebna...na MM stocku nije moguca, samo Custom, i opet *******cija za flesovanje iste. Ovo kazem jer ono sto ovaj aparat ima, Samsung moze samo da sanja....Da me ne shvatis pogresno, ovo sve pricam kao korisnik kome se odredjene stvari neophodne ili mi se dopadaju, tebi mozda ne i to je u redu....I prestani da se svadjas vise....hahahahah....zzm se!!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mislim na S7 iskljucivo....Note ne jer Note Buuuuurn....:)

Ja imam p9 lite a strasno razmisljam oko uzimanja ovog telefona.

Huawei P9 Lite (VNS-L21)

Nije los Xiaomi,ali S7/S7 edge je tata.Verovatno najbolji android telefon u 2016.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Daleko od toga da Samsung S7 i S7 edge mogu da budu najbolji u 2016. godini.
Sem ekrana i donekle kamere, ne vidim niti jednu prednost u odnosu na nekolicinu telefona.
Samsung, ne zna šta je fluidnost, niti će ikada znati, a i po performasama prilično zaostaje...
Može on boga oca staviti unutra, fluidnost mu je prosek!

32gb/3 ram....

41dac62cebb50ccde9739610056bbcfa.jpg

Ali obavezno pre kupovine proveri MIUI ver. Kidence77 je vec napravio post o tome a moze i ovde ukratko da ti objasni. Ja sam na poslednjoj softverskoj verziji i proverena radnja ti je u Sarajevskoj ulici u Beogradu...

Nougat? http://en.miui.com/thread-480070-1-1.html

Poslednja izmena:
Ko zeli neka se pridruzi na Telegram kanalu @xiaomiredminote4....

Review s625 rn4

[youtube]xSQT69KwHq8[/youtube]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Beautiful....[emoji12] [emoji12]

@Opus Dei, pozdrav ime ;)
Može par forki u različitim uslovima na flickr?

Nesto napolju, nesto gde je lose osvetljenje i nesto gde su koliko toliko idealni uslovi

e8ff2b90234deef48819448ad9920348.jpg

I nema nikakavih problema sa wifi i brzinom skidanja preko Play Store-a (neki korisnici su se zalili na slabu brzinu pri downloadu)....Przi!!![emoji12]

Poslednja izmena:
I kazes bolji note 4 od s7? :D
Hocu da kupim fon ali sam skeptican sta ako npr crkne baterija gde ovde kod nas da nadjem. Imao sam gsmart jedno vreme trebala mi nova baterija i nigde da nadjem eno je u fijoci. Ili novi displej itd. Telefon jeste prelep cak je i cena ok na KP kamera moze da prodje nisam zahtevan.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ma delova imas, treba se malo pomuciti ali vredi se pomuciti, cinjenica da ekran i touch za RN4 kosta 35e, govori za sebe. U svakom slucaju, uzmes telefon za minimum godinu dana garancije i furaj. Sto se tice komparacije sa S7, osim kamere koja je na 7ci sigurno bolja, nista vise ne bi mogao da kazem nego da je telefon brutalan, i meni kao krajnjem korisniku (cena, odrzavanje) neuoredivo bolji telefon...

Čekam od prodavca da nabavi crni model i uzimam

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

I jos jedna od mnogih opcija koja mi se mnogo dopada je vezana za themes i customisation....

Skines teme koje ti se svidjaju (ima ih brutalno mnogo)
Screenshot_2017-01-29-17-31-15-946_com.android.thememanager.png

Izaberes opciju "Customise theme"
Screenshot_2017-01-29-17-31-23-659_com.android.thememanager.png

I bukvalno od svih tema koje si skinuo pravis svoju....npr. od jedne hoces ikone, od druge statu bar, od trece izgled poruka...ltd itd...
Screenshot_2017-01-29-17-31-30-006_com.android.thememanager.png

Poslednja izmena:
Treba da se spoju ova tema sa temom takodje Xiaomi Redmi Note 4, ima ih dve iste

Ja sam to napisao u 3, 4 postu...

Ova tema je za drugu boju, zlatni ili crni :d

@Opus Dei, hvala za slike, ali kada ih postavljaš preko talka on ih smanji i kompresuje, ne može da se oceniti kvalitet. Ako ti nije problem postavi ih na flickr, uglavno na forumu (i globalno) to koristimo za slike i jeste odličan, dobiješ dosta prostora, prelepih slika na pretek profesionalaca... Ako nemaš nalog nije teško registrovati se, može sada i sa gmail adresom. Ima još pored flickr i 500px za slike, on je kao više profi, ali je po meni slabiji od flickr, nema deljenje u za forume, slike nisu u punoj rezoluciji, više idu na reklamu/prodaju fotografi.

Cekaj, Opus Dei, to je Snapdragon SD625 model, ili klasican, sa MT cipsetom..?

Inace, ove fotke tu okacene deluju ok. I ja bih voleo da vidim neku nocnu, verujem da ce biti slabe, ali pitanje je koliko - ko zna, mozda nas iznenadi. :)

Moto Z + TapaTalk

Obični . S625 za sada samo u Indiji . U suštini 2 iste teme a moderatori ništa da urade

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno