Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Black Sails S4E1 kreće za 4 dana [emoji106]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel su Vikings šta bolji posle prve sezone? Ovo ne poprilično loše i amaterski za sad.

Ti si amater 🙂

Sve je samo ne to sto si naveo, ja sam prestao ja mislim na trecoj sezoni samo jer mi je nesto previse depresivna i mracna postala, plus se potrefilo da je izaslo gomilu drugih serija, inace je sve na jako visokom nivou..

Ovaj gornji post je primer posta koji treba biti sankcionisan 😉 imao smajli ili ne.
Usmena opomena bez poena.

a zasto sankcionisan??? sta je ruzno rekao toliko??? ovo postaje forum sa olako datim banovima... to nije smisao

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Izvini ali otkud ti pravo da komentarišeš? Juče si se da izvineš učlanio a spamuješ sve u 16...:

ma LG kvalitet, ladno pregrmi garanciju bar x2

u KP temi.

Ja da sam Borisu hteo da dam opomenu s poenima to bih i uradio, onakva usmena opomena služi upravo da vama "mladjima" pokaže kako treba a kako ne treba diskutovati u ovom konkretnom slučaju komentarisati nekoga (ti si amater)

spamujem??? tako se kaze za suprotno misljenje... i kakve veze ima od kada sam clan foruma??? jesmo li to u vojsci pa sam guster???

Poslednja izmena:
Pogledao sam prve dve epizode Designated Survivora....nešto mi ne deluje da će ta serija preživetu ovu prvu sezonu.

Suviše liči na 24 a Kiefer pravi iste face i isto se ponaša kao Jack Bauer tako da mi ovo više liči na neki 24 spin off nego na novu seriju...

I meni se cinilo da je Boris malo preterao - nije problem izraziti misljenje ali ne vidim kakve veze imaju neosnovane provokacije sa bilo cime? Nisam mislio nista da kazem ali kad je vec supa skuvana ima mesta za jos jednu mirodjiju? :d A staz se na forumu kao bilo gde drugde ceni naravno - nije isto ako si tu deset dana i deset godina...

@topic - Marco Polo - probao da gledam ali posle Rome mi nekako ne lezi - mozda za neki dan, ali ono sto sam odgledao previse mi je glup ovaj glavni lik.

a sto nije isto??? jel to pise u pravilniku??? ne pravimo od foruma preozbiljnu stvar, pobogu, zezamo se i pricamo

Pogrešan pristup - ispravan je: zezamo se, pričamo, poštujemo jedni druge i pravila foruma.
Uručujem ti usmenu opomenu zbog "opštih pravila ponašanja", sledeća će biti s poenima.

Pa nije isto - treba vremena da covek pohvata konce i vidi kako stvari funkcionisu, sta moze a sta ne i da li mu se to dopada - zato i taj Newcomer tag kod tebe - nije to nista lose naravno, ali svako ima svoju neku ulogu, takoreci hierarhija. Da se ne bih rasplinuo previse samo kazem da te razumem i sve ali treba biti umeren u svemu - ucenje i zezanje/opustanje su naravno glavne funkcije foruma 😀

edit - prestize me jaksa :d

This is us, sjajna porodična drama. Odgledao 4 epizode u cugu. Preporuka.

Sent from my D6603

Jel su Vikings šta bolji posle prve sezone? Ovo ne poprilično loše i amaterski za sad.

I meni je prva sezona tako delovala, čak nedovršeno i pogubljeno na kraju. Ali zato naredne dve ... čoveče ... Ne da su je popravili, nego je pokidala 😀

Četvrta sezona, a gledao sam 13e zasad, je promašaj. Barem zasad, valjda će se u narednim nešto desiti ...

Zadnjih nekoliko epizoda vikinga u zadnjoj sezoni pokidali za sve pare. Serija vredi itekako da joj se pruži šansa.

Sent from my D6603

This is us predobar. Poceo po preporuci sa ovog foruma i moram priznati da zena i ja uzivamo. Za dva dana 10nepizoda

i nema vise. vec sam rekao meni naj serija u 2016.

Flash dobar povratak posle kratke pauze.
Vikings odlični, nastavljaju u jakom duhu vikinga ☺️
Ali necu im oprostiti što su
prekinuli borbu na pola sa završenom epizodom, strašno
Sent from my D6603

Poslednja izmena:
Vikinzi smaraju, sredinom 3. sezone sam batalio da gledam ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ovaj gornji post je primer posta koji treba biti sankcionisan 😉 imao smajli ili ne.
Usmena opomena bez poena.

Znam bre coveka 🙂 Ne bih rekao bilo kome.. Izvinjavam se, mada ne vidim ni sto je toliko uvredljivo i da sam nekom random rekao, nece se ponoviti.. 🙂
Nisam na 'suvo' rekao random da je on amater, vec na njegovu izjavu da su Vikinzi amaterski odradjeni, sto je slozices se ne bas najbolji opis 🙂

Poslednja izmena:
Flash i Arrow dobri povratci!!!

Послато са Huawei Honor 5x

Lethal Weapon je definitivno iznenađenje sezone. 🙂 nakon što je trejler izašao, svi su predviđali krah, ali je serija stvarno dobra 🙂 Niko kao Glover i Gibson, ali i ova dvojica su dosta solidni kao Riggs i Murtaugh.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Supernatural nova ep - c.r.a.p - ****** hocu reci :d
Arrow nova ep - malo bolji od SN, malo manje ***** - nisu im trebale ove "komplikacije" u prici uopste msm, lose realizovano.

Neverovatno koliko mi je ovaj Sense8 pozitiva od serije...

Za 5 odgledanih epizoda je serija uspela da me kupi samo tako...uzivam u svakom minutu serije.

The dead have highways

^odlicna je serija, meni je malo smetalo nepotrebno forsiranje lgbt ali toga posle ima sve manje i manje

Sopranovi ostalo mi jos 2 epizode 🙁 hvata me depresija. Znam da ima neka caka sa krajem serije, nacuo sam da je kraj nedorecen jos kad se zavrsila. To mi nekako jos dodaje na neizvesnosti.

Odoh da zavrsim ovo remek delo, kakva gluma kakve price neverovatno.

Ne znam da li sam skoro gledao neku seriju bez forsiranja lgbt??
Postali su smorni.

Pogledao sam prve dve epizode Designated Survivora....nešto mi ne deluje da će ta serija preživetu ovu prvu sezonu.

Suviše liči na 24 a Kiefer pravi iste face i isto se ponaša kao Jack Bauer tako da mi ovo više liči na neki 24 spin off nego na novu seriju...
Slažem se sa svim, osim što sam odgledao celu sezonu i mislim da će da je preživi, tj. baš mi se sviđa kao lite varijanta nedostajuće legendarne "24".

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno