Šta je novo?

Huawei P9

Moze li mala pomoć. Odradio sam hard reset, ali nakon toga, posto telefon koristim na srpskom jeziku, pojedine app ne mogu da vratim na srpski nego su na engleskom. Tu spadaju play store, google chome, viber. Brisao sam app i ponovo instalirao, ali ne pomaze. Jel ima neko ideju da li to moze nekako da se odradi jer pre hard reseta sve je bilo na srpskom?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Да ли су убацили dttw na 5.0?

Послато са EVA-L09 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ivane,aj skljocni koju fotku s tom Leica camerom.U prvim verzijama softvera nisu bas bile idealne,fokus nije bio bas najbolji.

Onda su ispeglali kameru, odlična je kamera na android v7, fokus jako brz, dosta podešavanja, monohromatski mod jeste fora, zadovoljan sam slikama (očekivao sam lošije jer sam gledao test video na benču, definitivno je sređena kamera, tes kod komšija Hrvata je bolje odrađen), prednja kamera može da uđe u top tri ili čak dve najbolje. Poslaću ti par slika na PP kad ih postavim.

Poslednja izmena:
Ne preteruj Bogi :d
Juče izvukao sa prvim punjenjem na v7 (nisam stigao i ostalo da snimim, nije bilo dopunjavanja), dosta slikanja napolju:

Prilozi

• Screenshot_20170121-235406.png
    Screenshot_20170121-235406.png
    76.5 KB · Pregleda: 130
Nisi ti u toku naše *******cije :)
Tako da, suvišan ti komentar :)
Ne izleci ko zdrebe pred rudu :)

Huawei P9 Plus

Poslednja izmena:
Ajde skini mi se sa dnevnog reda... Oladi malo... Uleces u priču koju i ne znaš.
Ne pravi se pametan, možeš ne daj boze ostati takav...

Huawei P9 Plus

Mnogo si nervozan, nisam nista lose mislio. :)
Ivane, jesi imao s7 obican ili edge? Moze neko kratko poredjenje sa p9?

Imao S7E, žena ima S7.
Kratko je P9 kod mene, ali je za sada jedno veliko prijatno iznenađenje, čak i kamera. Lepo su sredili v7, odlično radi i nemam nikakve zamerke.

+1

Imao S7E, žena ima S7.
Kratko je P9 kod mene, ali je za sada jedno veliko prijatno iznenađenje, čak i kamera. Lepo su sredili v7, odlično radi i nemam nikakve zamerke.

Aha, u startu su bila podeljena misljenja oko kamere. Izgleda da se huawei uozbiljio sa updateima

Meni jos nije stigao apdejt za android Nougat 7.0.. mrtvi vodafone. Jel imao neko slicnih problema?

Aha, u startu su bila podeljena misljenja oko kamere. Izgleda da se huawei uozbiljio sa updateima

Huawei je ozbiljna kompanija, 1. u svetu za prozvodnju telekomunikacione opreme, radi samo i iskljucivo to, a ne kao Samsung koji proizvodi od pegle preko frizidera do vojne opreme. Za 2 godine ce biti i broj jedan prozvodjac mobilnih telefona u svetu, ja sam apsolutno siguran u to.

Nisam ni rekao da su neozbiljni, niti sam pomenuo Samsung :) Ne razumem cemu ovakav odgovor

Kod potrosnje baterije kao intenzivni potrošači javljaju mi se facebook, chrome i mesinger. Iako ih prinudno ugasim, oni se sami pokrenu nakon nekoliko trenutaka. Jel bi to moglo da se reguliše tako da se sami vise ne aktiviraju nakon gašenja, ili je to jednostavno tako?

Pa čovjek pita kako da isključi da mu ne troši bateriju, ja sve to koristim i baterija je odlična

Huawei P9

Necu da ih skroz zatvorim, nije to resenje. Onda je to tako, neke trose melo vise od ostalih, sto je i normalno. I meni je baterija skroz ok, danas drugi dan, SOT ide preko 5h, a jos 15% imam baterije.

Primamljiv mi je dosta, i spec i cena i izgled. Sestra ima honor7 i dobro joj sluzi. Ja se razmisljam kroz mesec dva p9 ili h8

Ja sam sa s7 prešao najviše zbog izgleda i što su me nervirale standardne boljke na samsungu, meni je lično p9 mnogo ljepši od h8 mada i on je lijep, sve je stvar ukusa a radi odlično stvarno, meni jedino smeta i nervira me zvuk u slušalicama jer nije previše glasan, mislim dobar je ali ne bi smetalo da je glasniji

Huawei P9

N7. Sad sam iskljucio da me ne obavestava o njihovoj potosnji baterije, jer izgleda kad je baterija slabija češće izbacuje obaveštenja.

Meni je M6, mnogo je bolja baterija izgura do 7 sati SOT, nije mi još stigla nadogradnja na N7

Huawei P9

Ja sam sa s7 prešao najviše zbog izgleda i što su me nervirale standardne boljke na samsungu, meni je lično p9 mnogo ljepši od h8 mada i on je lijep, sve je stvar ukusa a radi odlično stvarno, meni jedino smeta i nervira me zvuk u slušalicama jer nije previše glasan, mislim dobar je ali ne bi smetalo da je glasniji

Huawei P9

Kod H8 me nervira staklo pozadi... Jesi pisao mozda ovde u temi poredjenje sa S7?

Nazad
Vrh Dno