Šta je novo?

LeEco Le Max 2

jel se to desava samo kad si doma?? ako da, mozda je do wifi-a ili necega.. jer ako je test od 20min prosao dobro onda znaci da se to pali u neko doba a ne stalno.. istrazi malo to..

from my Bv2000s on TT

jel se to desava samo kad si doma?? ako da, mozda je do wifi-a ili necega.. jer ako je test od 20min prosao dobro onda znaci da se to pali u neko doba a ne stalno.. istrazi malo to..

from my Bv2000s on TT

Desava se i u skoli. Pa tako nesto, nesto se pali u odredjenom trenutku i trosi bateriju dok je ekran iskljucen. I ona tri servisa su onda na vrhu.

Ne znam da li moze biti do WiFi-a jer mi je on stalno iskljucen. Palim ga samo kad mi treba.

Desava se i u skoli. Pa tako nesto, nesto se pali u odredjenom trenutku i trosi bateriju dok je ekran iskljucen. I ona tri servisa su onda na vrhu.

Ne znam da li moze biti do WiFi-a jer mi je on stalno iskljucen. Palim ga samo kad mi treba.
isto je moguce da se spaja na kakve kineske servere pa skida nesto ili samo pretrazuje a tebi to trosi bateriju.. zato se moze na novijim EUI mjenat regiju, ja osobno drzim na USA jer se onda i vide ikone od aplikacija u status baru a ne one 3 tockice..

from my Bv2000s on TT

Može li neko da okači ovaj indijski 019s Rom, ne da mi na le sajtu da se registrujem, baguje

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Treba mi pomoc ljudi.

Imam ovaj telefon - sa Grossoshopa, nov. Sa njihovim Cuoco92 romom je imao neku System UI gresku, iskrsla posle 2 sata.
Hteo sam, posto sam prinudjen da ga prodam (iskrsli troskovi u medjuvremenu dok je stigao), da mu stavim ovaj indijski 019s rom (stock).

E sad - kako mi je @Darko rekao uradio sam samo factory reset i flesovao rom. I radi, ali ima problema.

Iako mu je novi rom, nije obrisao nista sa internal storage, ostale su slike (isprobana kamera), video, folderi od downloadovanih aplikacija itd.
Niti je to moguce uraditi iz recovery-a. Pokazuje failed to mount internal storage.. pretpostavljam da to ima neke veze sa tim sto je i dalje recovery od Cuoco92 jer je sa tim dosao.
Deluje mi kao da je neki problem sa particionisanjem, formatiranjem...

Sta mi je ciniti, ako neko zna ukratko, ne mora u sitna crevca to cu se valjda snaci.. Hvala

Poslednja izmena:
Probao i ovaj ROM sto mi je mitar poslao i isti problem. Ostavio telefon na 63% baterije, otisao da se okupam i kada sam se vratio pao na 55%. Nije nista bilo ukljuceno, tako da mi sad ostaje jedino opcija da instaliram cist ROM i samo BBS pa da vidim kako ce se ponasati bez aplikacija.

Zanimljivo je da za vreme dok sam bio u Bosni (subota i nedelja) nisam imao problema nikakvih. Sa 100 na 75% imao sam oko 2 sata SOT-a i telefon punjen u petak uvece. Veceras se iz Bosne vratio sa 63% i dok sam se kupao oko pola sata to se ponovo desilo (pala baterija za 8%). Sad se stvarno pitam da li moze biti do WiFi-a ili mobilne mreze kao sto je @sasha2511 rekao.. Je l moguce da se WiFi pali sam od sebe u nekom trenutku?

Dok sam jos pre dve godine imao Wiko telefon, secam se da kada odem kod sestre i povezem se na njen WiFi, procenti su samo opadali. Ako ostavim preko noci upaljen WiFi znao mi je istrositi po 10-15% baterije. I proslo je vremena dok ja nisam skotao da je u pitanju njen ruter, a ne moj telefon. Sad sumnjam da se ne desava isto sa mojim, ali mi nikako ne ide u glavu. Ja WiFi nikada ne drzim upaljenim ukoliko mi ne treba. A i da je problem to rutera onda bi po nekoj logici svi u kuci imali taj problem, a ne samo ja.

Ako ništa možeš ga prodat u Bosnu, jer tu radi. Ili sa preselis u BiH. Haj nek se nesto popravi kad dodje u BiH

@MasterChief2 probaj zamjenit SIM.. odi nek ti daju novu.. znalo se desavat da SIM *****ava nekad..

from my Le X720 on TT

Može li pomoć oko jednog banalnog pitanja :) kako ubaciti drugi rom u telefon? Trenutno sam na cuco 14s, sve radi, ali me ipak kopka da ubacim neki drugi.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Kako nemaš ako je ubačen Cuoco? Power dugme i volume down drži i kada uđe u recovery vidi jel TWRP.

@MasterChief2 probaj zamjenit SIM.. odi nek ti daju novu.. znalo se desavat da SIM *****ava nekad..

from my Le X720 on TT

Oticicu jedan dan do VIP-a da zamenim karticu. Sad se setih i da mi je jedna kartica bila iskljucena. Mozda je ona bas i krivac za sve ovo oko baterije..

Proverio, imam :)

Skines rom koji zelis da probas, udjes u twrp, ides na opciju backup prvo, napravis backup postojeceg, za nedaj boze, zatim ides na wipe, napravis factory reset, zatim na install i izaberes instalaciju tog roma kojeg zelis. Verovatno ce ti trepati i GAPPS, njih skines sa open gapps, slobodno pico varijantu i to takodje instaliras iz twrp. I to bi trebalo da bude to.

Stigla nalepnica, mogu reći da je bolja nego što sam se nadao. :)
339cdfe3acfb2ebc9854fc610632b399.jpg

d4ee482334f3d9d3d62ea637c00380a9.jpg

e7dfa9ca170ca480c199e5f6d55bc646.jpg

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na nekoj od prethodnih strana sam stavljao link. :) Jednostavno lepljenje, nikakav problem. Lepak je jak, dobro drži za sad. Dobro je isečeno, odlično se uklapa

A recimo kad bi hteo da skines jel bi ostale neke one fleke od lepka sto ne mogu da se skinu? :-D

E to ne znam, nisam skidao. :D mada ne verujem, a i ovo je metal, pa bi se lako skinulo

Nazad
Vrh Dno