jel se to desava samo kad si doma?? ako da, mozda je do wifi-a ili necega.. jer ako je test od 20min prosao dobro onda znaci da se to pali u neko doba a ne stalno.. istrazi malo to..
from my Bv2000s on TT
isto je moguce da se spaja na kakve kineske servere pa skida nesto ili samo pretrazuje a tebi to trosi bateriju.. zato se moze na novijim EUI mjenat regiju, ja osobno drzim na USA jer se onda i vide ikone od aplikacija u status baru a ne one 3 tockice..Desava se i u skoli. Pa tako nesto, nesto se pali u odredjenom trenutku i trosi bateriju dok je ekran iskljucen. I ona tri servisa su onda na vrhu.
Ne znam da li moze biti do WiFi-a jer mi je on stalno iskljucen. Palim ga samo kad mi treba.
Nemam. Treba da instaliram?Jel imas TWRP?
ponedjeljkom svi bez brige.. [emoji23]Pardon, tako je, upBlokiram danas
![]()
@MasterChief2 probaj zamjenit SIM.. odi nek ti daju novu.. znalo se desavat da SIM *****ava nekad..
from my Le X720 on TT
vrlo vjerovatno.. provjeri..Oticicu jedan dan do VIP-a da zamenim karticu. Sad se setih i da mi je jedna kartica bila iskljucena. Mozda je ona bas i krivac za sve ovo oko baterije..
Proverio, imam
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Gde nalaziš te kodove? [emoji4]Evo opet nekog koda za popust, na gearbestu, za 172e: LETVFR. Ograničene au količine, pa ko može, neka proba.
Sent from my Le X821 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari