Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je normalan status kada prodje NS/NI carinu (nema update svaki dan), ali obicno znaci da je carinjeno, cim ima vise od jednog dana razmaka.

Deutsche Post Brief zna li neko od vas koliko se ceka da mi stigne na kucnu adrsu nemora tacno nego okvirno hvala.nemacka posta.

Istog dana, 4. januara, naručene dve sa AliExpress-a (do 30€), prva stigla u ponedeljak, 16. jan -- 7 dana u tranzitu -- lični rekord! SG pošta. Druga je CN pošta, od nekog kantona do Šangaja, pa do Penkinga, i tek 14. jan odletela iz Kine.

Ima li drugo slovo u TN broju značenje? Moje skorašnje pošiljke, TN:
RF49363xxxxCN
RB14619xxxxSG
RQ37805xxxxAT
Označava li vrstu pošiljke, ili zahtev za povratnicom...? Poslednja dva slova su, jasno, oznaka pošte.

A meni jos nisu stigle sg posiljke od 23 decembra...
I jedna koja nema tracking od 11 novembra

Sad su poceli i preko Turske da salju.

Sent from my IRON using Tapatalk

Ali pise da je 17. paket bio na nasoj carini, a onda 18. da je na aerodromu u Turskoj. Jel to neka greska, ili sta ludaci rade?

Da..Sad sam video.Cudno..Sta je u pitanju,sta si narucio? Sta pise kad ukucas na postinom sajtu za pracenje

Ovo je 17track. Paralelno prati sajt nase poste i USPS. I jedan i drugi su 17 registrovali paket na nasoj carini. Onda 18. USPS nalazi paket u Istanbulu. Sa ebay-a iz USA neki paket.

Mozda su greskom vratili. Sve je moguce.Sad je kasno,a sutra pokusaj da zoves postu u BG Savska . Posto imas broj posiljke, mozda mogu da ti pomognu.

Nista.Desava se da pogrese.Meni iz Kine dosao paket posle 65 Dana,ja ga otpisao.Poslali ga u Brazil pa iz Brazila ovamo .

Narucena torba preko Aliexpress-a 7. januara uvece, danas stigla. NL posta. Ovo mi je najkrace vreme do sada. Narucio sam istog dana neke adaptere preko CN poste, pa cemo videti kada ce stici (trenutni status je "shipped by air").

Preko Holandske dosta brzo stizu! Najbolji su

Ovo je normalan status kada prodje NS/NI carinu (nema update svaki dan), ali obicno znaci da je carinjeno, cim ima vise od jednog dana razmaka.

На крају сам ја ипак добро претпоставио, нису отварали. Динара нисам платио приликом преузимања пакета данас. Ово ми је други пакет у низу за који нисам динара дао приликом преузимања. А био сам убјеђен да то не може да се деси...

Kolke dimenzije bilo? U kartonskoj kutiji ili onako u kesi?

Миш у кеси а звучник у картонској кутији па у кеси али је баш малих димензија, то је једна од многобројних копија најмањег Beats by Dre звучника, модел ваљкастог облика.
Вјероватно ће бити да нису хтјели да отварају због величине пакета.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Da ,samo to.Manji paketici prolaze bez ikakvih problema..

Ovo je 17track. Paralelno prati sajt nase poste i USPS. I jedan i drugi su 17 registrovali paket na nasoj carini. Onda 18. USPS nalazi paket u Istanbulu. Sa ebay-a iz USA neki paket.
Ne brini, imao sam potpuno isti prikaz kao i ti i nije otislo u Tursku, mogu skrin da zakacim. USPS iz Amerike. Isti dan kad je stiglo na carinu pisalo je paralelno da je otislo u Tursku. Paket mi je stigao na adresu posle carine, i pise da je stigao, ali i dalje stoji ta stavka da je u Turskoj. Opušteno! :)

Je l' imao ko ovaj status?
Order received into final destination country.

Ово је послао 6п!

Kina, Singapore post, stiglo za 3 dana, odnosno 7 dana od dana porucivanja na Aliju. U pitanju je LG Spirit ekran. Sta mislite kada mogu da ocekujem paket?

c698813aaa224fb9ad247f2b4709cf85.png

Da li si dobio jos neki izvestaj do sad?

Poslednja izmena:
Nista, to je sve sto stoji na stranici poste. Koliko se secam obicno je bilo stigne u BG i onda se otprema u NS na carinu.

Mnogo kasno dolaze info od nase carine u poslednjih par dana. Mnogo me nervira to.

Ово је послао 6п!

U smislu da obradjuju paket 100 godina ili da odrade a da ne update-uju stanje?

Znas kako,apdejtuju automatski ujutru oko 8- 9h za jucerasnji dan. To vazi za pakete koji su podneti na carinjenje..Oni koji se ocarine njima se apdejtuje u toku dana.. Ono posta 61200 sutra ga onda ocekujes.A to javljaju najkasnije do 22h u toku dana..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno