Šta je novo?

[A1] Kucni net

Prešao 100Gb:
Vip   Online Bill.png

A brzina:

:d

Pogledaj kako ti radi YT i slicni sajtovi, gde se primeti da li imas 2 ili 20 Mbps.
Mozda Speedtest radi full speed, iako imas usporen net.

Uz to, mozda ne otkacuju odmah, nego tek za koji sat, ili sutradan.

Može biti ovo drugo što kažeš. Za sad radi Yt dobro.

Sent from mTalk

Brzina je definitivno skresana na 2/2.

Sent from mTalk

Kao sto rekoh, ne kresu bas odmah, nego sa malim kasnjenjem :)

Jel barem upotrebljiv internet na 2/2 ?

Mislim na surf i eventualno YT na 480p

Kakva je situacija kada se skida nešto, jel konstantna brzina ili dosta varira ?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

U surfu se ne oseti, YT 720p radi normalno dok 1080p ne, a brzina je konstatna bilo da je download sa servera ili torrent.

U surfu se ne oseti, YT 720p radi normalno dok 1080p ne, a brzina je konstatna bilo da je download sa servera ili torrent.
Što znači ako više od 1 osobe koristi net u isto vreme počinju problemi (mada je meni i problem ako ne može HD i taj upload od 2Mbps pošto dosta uploadujem).

Speedtest je nepouzdan, pocelo je da meri maksimalno bez obzira na situaciju.

Stvarnu brzinu najbolje vidim u torentu, uvek je dl prema paketu, bas nikad manje, nikad vise.

Kada se prebaci 100gb, (skoro) istog trenutka postaje 2/2. I to je upotrebljivo bez problema za moje navike.

Poslednja izmena:
Pa da, kao sto sam i pisao.
YT 720p radi, zna da secne, ali radi upotrebljivo. 1080p vec mora da izbaferuje.
Surf radi normalno.

Speedtest je nepouzdan, pocelo je da meri maksimalno bez obzira na situaciju.

Stvarnu brzinu najbolje vidim u torentu, uvek je dl prema paketu, bas nikad manje, nikad vise.

Kada se prebaci 100gb, (skoro) istog trenutka postaje 2/2. I to je upotrebljivo bez problema za moje navike.
To nije tačno - speedtest jeste pouzdan ali torrenti mogu biti ograničeni ili sajt koji posećuješ takođe možda ne radi sa max protokom ka tebi. Što se tiče samog speedtest treba se testirati van VIP mreže jer jedno je bandwidth do VIP servera a drugo ka ostatku interneta. Ka VIP serveru možda i posle prekucavanja 100GB imaš brz protok ali to ne znači da te dalje ne ograničava na 2/2 jer ranije nema ni poente da te ograniči (primera radi primetiš da net slabije radi i može se pustiti speedtest ka VIP da se utvrdi da li je možda kapacitet linka opao iako si ispucao 100GB).

Pa znam da se brzina ne meri prema slabo seedovanim torentima i slicno. U normalnim uslovima, kada na "zdravim" torentima dl brzina nikada nije veca (ni manja) od one koju si vip paketom i platio (ili kad padne na 2 zbog >100gb), pa se jos isti rezultat dobija na ftp i dobrim direct dl serverima, nema sta tu nije jasno.

Bas za Speedtest to jeste, sve dok se ne testira ka vipu, telekomu i telenoru (znaci njihova tri servera u bg), brzina je dobro merena.

Poslednja izmena:
Tako je. Samo na servere u Bgd-u meri max, a na ostalima realnu brzinu koja je po paketu ograničena.

Sent from mTalk

Ako neko hoce Vipov Kucni net, sa neogranicenim protokom 4G mreze (dakle ne onih brzih 100GB vec skroz flat), po brzinama i cenama:
10/2 Mbps - 999din
20/4 Mbps - 1399din
40/6 Mbps - 1699din
neka me kontaktira na [email protected]

Ugovorna obaveza je 2 godine takodje..

pozz..

Bilo bi lepo kad bi ovde opisao šta i kako ?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Sve se radi preko Vipa, tako da naravno da vaze i Vipovi uslovi.. Moze tarifa da se povecava. Takodje treba prvo provera lokacije, da li zadovoljava pokrivenost itd.

Ako neko hoce Vipov Kucni net, sa neogranicenim protokom 4G mreze (dakle ne onih brzih 100GB vec skroz flat), po brzinama i cenama:
10/2 Mbps - 999din
20/4 Mbps - 1399din
40/6 Mbps - 1699din
neka me kontaktira na [email protected]

Ugovorna obaveza je 2 godine takodje..

pozz..

Zanimljivo...

Gde se potpisuje ugovor,tj.kojoj poslovnici?

Poslednja izmena:
Vip komercijalisti počeli i zvanično da daju ponude ovde...

Ovo zvaničano počinje u ponedeljak.

To što je napisao je insajderska informacija

Op, op, taman kad treba :D

Insajderska informacija malo drugačije se piše. Post #466 je napisan kao klasičan oglas.

Da li postoji nada da krene vip sa javnim IP adresama?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno