Sta je sa bojama?
Placaju Iphone od 5inca tolikoto je i moja najveca briga bila i uopste nije lose koliko sam ja to ocekivao. I mislio sam kako su po yt objasnjavali da 'odlijeze' oko mene
zvuk je skroz ok, da se razumijemo nije kao kod standarndih telefona ali nista strasno, dovoljno glasan. Sto se tice toga da neko ko je pored tebe moze da cuje razgovor-moze, ali ne vise nego recimo kada na na nekom drugom telefonu pojacas zvucnik do kraja. Moj kolega nosi 7+ recimo kada smo u kolima ja vise cujem njegov razgovor nego on moja sa Mixa
Sent from my MIX using Tapatalk
P.s. i dalje sam mišljenja da je xiaomi najpilicarskija firma iz Kine.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ti pratiš a ja imam već drugi Xiaomi i ne razmišljam više o Samsungu, LG - ju i sličnim. Ovaj telefon iz potpisa je po svemu bliži S7 nego S6 a dobio sam ga po ceni S5. Kćerka mi ima LeEco, šest meseci pre iPhone - a bez 3.5 mm, rose gold, izrada, kamera, displej, bez greške... Sin je oduševljen mojim nekoliko meseci starim Xiaomi Redmi Note 3... Samo ti prati...Čisto moje mišljenje izvučeno iz praćenja njihovih telefona![]()
Ne kažem da je 100 % tačno ali..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ima ga kod nas sa garancijom ali je cena 950€. Takodje ga i u Hrvatskoj ima po slicnoj ceni sa validnom garancijom.Mene jedino plasi garancija i realizacija iste za ovaj mix.. da ga ima u EU radnjama pa i po vecoj ceni ne bih se razmišljao ni sekunde koji bi sledeći model kupio.
Sent from my D6603
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari