Šta je novo?

FIFA 17

Pozdrav svima,

Interesuje me da li za verzije fife 15 i 16 postoje neke free varijante (krekovane) za igranje online moda, a za fifu 2017 vidim da se po kp prodaju vise cenovnih rangova za igru, pa da mi neko objasni razliku izmedju original igre za cenu od 4500 5000din i igre koja je 1500 2000 preko fejs akaunta ili tako nesto (da li je prevara, sta i kako).

Kakvi to za 1500.. Imas na originu za 30e, ili 16icu preko origin access za 4e mesečno

Sent from my D6603 using Tapatalk

A sta je uposte to za 1500 din, jel to neka varijanta igranja ili prevara ili ogeranicen nalog?

Verovatno nalog koji bi mogao koristiti samo u offline modu ili kradeni nalozi... Za izbegavati.

Ima li razloga sto je nekad dobacivanje po zemlji a nekad je kao bocne onako da preskoci noge igraca, jel to sama igra radi ili ja nesto slucajno stisnem? I jel moguce da nema slot-ova za snimanje formacija i postavki?

Nerealno koliko ima detalja ovde i koliko je svaka utakmica drugacija, sto sam ja hejtovao ovo predstavu nemam.. mozda zato sto su zaista ranije bili dosta neubedljiviji sutevi i pasevi, znam da mi je to bio glavni razlog, a sad je stvarno super sve to, i lopta ima zvuk dobar.. konkretno je sve.

Poslednja izmena:
Ima li razloga sto je nekad dobacivanje po zemlji a nekad je kao bocne onako da preskoci noge igraca, jel to sama igra radi ili ja nesto slucajno stisnem? I jel moguce da nema slot-ova za snimanje formacija i postavki?

Nerealno koliko ima detalja ovde i koliko je svaka utakmica drugacija, sto sam ja hejtovao ovo predstavu nemam.. mozda zato sto su zaista ranije bili dosta neubedljiviji sutevi i pasevi, znam da mi je to bio glavni razlog, a sad je stvarno super sve to, i lopta ima zvuk dobar.. konkretno je sve.

To je krenulo sa 16com, medjutim mnogo je izrazenije sada u 17ci kada je FIFA presla na Frostbite engine.
Ako bi da igras online friendly, dodaj na originu - isti nick kao ovde :)

To je krenulo sa 16com, medjutim mnogo je izrazenije sada u 17ci kada je FIFA presla na Frostbite engine.

Na šta si tačno mislio, ovo da su sutevi i pasevi mnogo konkretniji?

Ne znam, bas uživam, kao da prvi put igram fudbal, kreiram neke nove akcije, nijedan gol mi nije isti.. Sad se vec ponavljam ali je stvarno tako.

I nisam mogao da verujem danas, igram sa celzijem, promašim sut sa Hazardom, i kaze komentator, bio bi to lep poklon za njegov rođendan da je bio gol.. pauziram da proverim kad ono stvarno rodjendan danas hazardu..

U poređenju sa pesovim komentatorima "teveeezzzz" :D

Poslednja izmena:
Da, da, nisam bio baš jasan.

Mnogo je lepo kad vidim da se neko ovako oduševljava fifom i tim nekim stvarima koje podrazumevam već godinama :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

*** koliko je skriptovano ovo u zadnjim minutama, tri tekme odigrao i u sve tri mi protivnik dao gol u 90+ 1-1, doslo je do te mjere da sam sebi kazem sad ce past gol i stvarno padne.

N'umeš. ;)

I ja sam očekivao komentar od nekoga ko me je u nekoj od prethodnih fifa proglašavao čiterom i "abuserom" posle par prijateljskih utakmica. :d

Poslednja izmena:
I ja sam očekivao komentar od nekoga ko me je u nekoj od prethodnih fifa proglašavao čiterom i "abuserom" posle par prijateljskih utakmica. :d

Moguce,mada se toga ne secam.
Jako sam malo prijateljskih igrao,i ne secam se da sam nekoga napao.
Znam da sam javno ovde pominjao lika,koji mi je maznuo pozajmljene igrace,i oko 200-300.000 coinsa.
Toga se secam,tebe ne.Osim,ako ti nisi taj posteni,koji me je zavrnuo.
Uostalom,ne moras,na svaku primedbu,nekog ''slabijeg'' igraca,da uskaces i prozivas.

Poslednja izmena:
Veliki problem je sto ljudi igraju 'igricu' a ne fudbal. 95% protivnika je u tom fazonu, tako je bilo i kad sam PES igrao online a i znam par drugara koji tako igraju. Znaci spamovanje dobacivanja dok jos putuje lopta prema igracu, samo X, X, X, X, presing neki koji nemam pojma kako se radi.. uopste nije uzivanje igrati sa vecinom ljudi. Niko ne zna da stane na loptu, malo promeni stranu, nemam pojma, nesto fudbalski, nego se spamuje ono sto prolazi, i to na kraju uopste ne deluje kao partija fudbala.
I onda ti moras da prilagodis svoju igru takvoj re*ardiranoj igri i uopste ne uzivas, samo se cimas i nerviras da ne bi izgubio.

To me smara zesce, sad sam odigrao par online utakmica i naravno da je tako, sto sam ista drugo ocekivao. Samo daj pobedu, daj divizije, spam X. Ako ima neko da 'normalno' igra, javite se :)

Poslednja izmena:
Taj sigurno nisam. :)

Jednostavno ne volim kada ljudi prebacuju odgovornost sa svojih grešaka, a u ovom slučaju to je ne snalaženje kada protivnik postavi high preasure i all out of attack i to slušam godinama unazad.

Ajde da pričamo o nba2k gde su neke stvari skriptovane, jer postoje momentumi za obe ekope, ali i tamo se lako resetuje pravovremenim timeout-om ili promenom sistema odbrane, ili pozivanjem akcije, jer tamo igra više ceni šut iz pozvane akcije nego šut iz random situacije, makar ovaj drugi bio tri puta otvoreniji.

Ne razumes.
Ne govorim,o snalazenju,na trenutnu taktiku,ili nacin igre protivnika.
Govorim o tome,da sutiram sa pola metra,lopta pogadja u stativu,odbija se opet do mene,opet sutiram,lopta ide u precku...
Jednostavno,nekada imam po 20+ suteva,vecina su iz izglednih pozicija,i nema sanse da ga dam,a onda,u sledecem mecu,naidje protivnik,koji je mnogo bolji od mene,ja pogadjam sve sto sutnem,a njemu se dogadja,ono sto je meni,u prethodnom mecu.
Nemam nista,protiv onih,koji su stvarno bolji od mene,a takvih je mnogo,jednostavno,igra ko igra,po meni ima neku skriptu,i stojim pri tome.

@Boris Lozac
Da,to je toliko izrazeno,da je to strasno.
Pre neki dan sam igrao,protiv lika,koji kje majstor,ali majstor,u gradjenju lopte.
Sva njegova igra se svodi na gradjenje,cim se moja dva igraca zalepe,on da je u stranu,i opet je pri primanju gradi.
Tako u krug,veruj mi,igrao sam oko 600 meceva ove godine,ovakav nacin igrae nisam video.
Izgubio sam 2:0,ali ono je na sve licilo,samo ne na fudbal.

Poslednja izmena:
Predpostavljam da su ti šutevi na manual, ako jesu, onda nisi dobro ciljao. :)

U fudbalu se ne broje šutevi, već golovi, i u stvarnosti se dešavaju takve stvari. Pa u prvom Murinjovom periodu u Čelziju imali smo utakmicu gde je Čelzi u Barseloni dobio Barselonu 1:0 bez upućenog šuta u okvir gola na tom meču, bio je u pitanju autogol, a Barsa je bila na 20-tak šuteva. Prošle sezone smo imali situaciju kada je Odds BK u dvomeču protiv Dortmunda dao 5 golova iz 8 šuteva u ta dva meča, samo što je tada Borusija dala više, ali iz četdresetak šuteva. Odds je vodio 3:0 u prvom meču, iz tri šuta.

Predpostavljam da su ti šutevi na manual, ako jesu, onda nisi dobro ciljao. :)

U fudbalu se ne broje šutevi, već golovi, i u stvarnosti se dešavaju takve stvari. Pa u prvom Murinjovom periodu u Čelziju imali smo utakmicu gde je Čelzi u Barseloni dobio Barselonu 1:0 bez upućenog šuta u okvir gola na tom meču, bio je u pitanju autogol, a Barsa je bila na 20-tak šuteva. Prošle sezone smo imali situaciju kada je Odds BK u dvomeču protiv Dortmunda dao 5 golova iz 8 šuteva u ta dva meča, samo što je tada Borusija dala više, ali iz četdresetak šuteva. Odds je vodio 3:0 u prvom meču, iz tri šuta.
Nije na manual.
I da, desava se to u fudbalu, ali, nabroji mi, vrhunske fudbalere, koji u 10 mečeva, po par puta, pogode sa pola metra stativu,, ili precku.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zato ne ostavljaš šuteve skripti, već se naučiš na manual, pa ćeš znati čija je krivica :)

Može i tako

A mislim da Leon4 o ovome prica:
[YOUTUBE]qhvRcWiSMhU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ne razumes.
Ne govorim,o snalazenju,na trenutnu taktiku,ili nacin igre protivnika.
Govorim o tome,da sutiram sa pola metra,lopta pogadja u stativu,odbija se opet do mene,opet sutiram,lopta ide u precku...
Jednostavno,nekada imam po 20+ suteva,vecina su iz izglednih pozicija,i nema sanse da ga dam,a onda,u sledecem mecu,naidje protivnik,koji je mnogo bolji od mene,ja pogadjam sve sto sutnem,a njemu se dogadja,ono sto je meni,u prethodnom mecu.
Nemam nista,protiv onih,koji su stvarno bolji od mene,a takvih je mnogo,jednostavno,igra ko igra,po meni ima neku skriptu,i stojim pri tome.

ovo +1.

Igrao sam evo jos jednu, opet mi lik daje gol u zadnjoj minuti bezveze sa 35m, inace cio mec nije mogao preci golu, 2 suta imao, dok sam ja 13 na gol, 100% sanse sve i jedna, steta sto nisam snimao utakmicu, ludilo. Znaci lob, fines, power shot, desno-lijevo, sa 20 sa 5m nema veze, sve mu golman brani. Ovog je bilo naravno i u fifi 16 ali ne ovako cesto, mozda 2/10 sada je to 8/10 utakmica. Dosta raje je primjetilo ovaj trend u zadnjim minutama a vi kako hocete. Imam osjecaj ako protivnik u 90 dobije korner bolje je ostaviti gamepad jer sansa za gol mu je 10x veca nego recimo u 70-toj, i u tom slucaju moja intervencija u cilju da odbranim taj korner nije velikog znacaja.

Kako vam radi online generalno? Imam bas prevelika usporenja, u sesnestercu je slow motion bukvalno. Mislio sam da je do 4gb rama ali i sa 8 je isto.. Imam "B" ocenu na Ping testu, ne znam jel do toga mozda, ne bih ovo nazvao igrivim, bas sam vise ocekivao a ono isto ko PES od pre par godina.

Tako i kod mene online nije baš dobar mnogo zeza

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Može i tako

A mislim da Leon4 o ovome prica:
[YOUTUBE]qhvRcWiSMhU[/YOUTUBE]

Nubina ovaj što igra sa Brazilom i to teška, ko zna može i celo poluvreme čuvati loptu u posedu i preskočiti ovakvu protivničku formaciju. :)

A imao je u par navrata izbor i da vrati golmanu, ili treći izbor da se povuku slajderi i formacija i da posed lopte da francuzu, i samo sačeka grešku u pozicionoj odbrani i ispucava je preko pola.

Ovako se nagurao po boku, protiv protivnika bez sredine i ostavio iza brisan prostor.

Mogao je hoće, samo da je znao da čita kretnje na terenu.

Sve početničke greške i odličan primer onoga što sam pričao o nesnalaženju protiv visokog presinga i svi u napad taktika.

Poslednja izmena:
Vrh Dno