Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Dok ne stignu ove sa Alija, nosim neku silikonjaru običnu..
-12397589041455708220.jpg-23221371854802779.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Kolko kosta ova prva, kao kozna pozadi?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Najjeftinija koju sam našao je 4e plus 2 i nesto e poštarine, imaš na prethodnoj stranici pri vrhu link.

Zar niko ne koristi one futrole na preklop?

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Ja koristim od prvog dana futrolu na preklop i kaljeno staklo, obe stvari kupljene u podzemnom u Nisu, nisu neke markirane i lepo me sluze.

Mozda staklo neko kvalitetnije porucim jer ovo obicno ne moze da se zalepi kako treba, ostaju dve fleke dole kod logo-a.
Edit: futrolu sam platio 800,staklo 400 din.

Ja koristim od prvog dana futrolu na preklop i kaljeno staklo, obe stvari kupljene u podzemnom u Nisu, nisu neke markirane i lepo me sluze.

Mozda staklo neko kvalitetnije porucim jer ovo obicno ne moze da se zalepi kako treba, ostaju dve fleke dole kod logo-a.
Edit: futrolu sam platio 800,staklo 400 din.
Ja takodje koristim na preklop. Nekako mi sigurnije

Pa zbog toga sam i uzeo, svaki moj tel, osim lumije koja je brzo otisla u futrolu na preklop, je zavrsio posle 6-12 meseci sa polomljenim touch/displejom i od sada svaki put kada budem uzimao mobilni necu ga vaditi iz torbice dok ne pazarim futrolu+staklo :D

Ја сам наручио ову са AliExpressa као кожну, видећемо нашта то личи. Била је 1,94$.
2530f9c8c2825d85838c0b29d056d4ef.jpg

P9 Lite

Претури мало, види да ли има јефтиније. Ја сам је наручио док је била на некој акцији 1,94$. Преко апликације кад наручујем обично буде јефтиније.
831e94329ada3a277f2733f7330adc41.jpg

NEW Business Leather Pattern Soft TPU Silicone Case For Huawei P9 G9 Lite Luxury Ultra Thin Plating Frame Back Cover Phone Bags
http://s.aliexpress.com/eaeiYN77
(from AliExpress Android)

P9 Lite

Poslednja izmena:
I ovu gore kožnu sam merkao, ali sam video slike od onih što su kupili, čini mi se da je u suštini pozadi "koža", ali je cela maska obična silikonska sa ovim tankim sjajnim "metalnim" filmom sa strane. Eto taman Željku kada stigne da nam napravi par fotke da vidim stvarno kakva je.

Да, комбинација коже и силикона. Очекујем после Божића да стигне па ћу пустити неку слику.

P9 Lite

ded44f9e23f276b2c44f11ba124d0c68.jpg

Ja koristim ovu 2 meseca

Имаш на АлиЕкспрес-у, ја сам такву наручио клинцу за Y6
856651c4901b534a22731f767ee50980.jpg

257787c00db1954a90f450c0e978a936.jpg

P9 Lite

od kad sam prvi put pazario nillkin frosted za g2, od tad kako promenim tel tako i uzmem za njega nillkin, i na p9 lite odlicno lezi i izgleda.

Ja sam sa ovom mmotomo zadovoljan mekana je

Dajte neki link gde moze da se kupi dobro staklo a da ne ostaju fleke

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Da li ima neko ko je uzeo telefon u VIP-u? Interesuje me 7 i 8 broj IMEI broja.
Hvala

Da li se u VIP-u dobija obloga i zastitna folija za staklo? Vidim da se negde dobija kod nekih operatera.

Nije mi jasan widzet za vreme. Uvek pokazuje neku temperaturu razlicitu od npr zeninog telefona. Kod mene sada Beograd -10? RHMZ -4

Nije mi jasan widzet za vreme. Uvek pokazuje neku temperaturu razlicitu od npr zeninog telefona. Kod mene sada Beograd -10? RHMZ -4

Kod mene -4 Paracin i slaze se sa koleginim telefonom

Kod mene je vreme uvek u nekom problemu.

Nazad
Vrh Dno