Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 3

Sreca da je pao na plocice ravne i ravno na ekran, dve ravne povrsine. Da je bio beton ... VIse puta razni tel su mi padali na plocice i prezivljavali dok beton , maximalno ne ravan ...

Evo ja da pohvalim glavnog stručnjaka i majstora svih veština kineskih telefona, odneo Kidencu telefon i on je bacio mantru, izbacio kineski softver, ubacio originalni, podesio mi telefon, odgovorio na sva moja pitanja... jednom rečju pomogao da ovaj telefon zasija u pravom sjaju i da sve njegove mogućnosti dodju do izražaja. Moja topla preporuka za čoveka, prva stvar koju treba uraditi cim dodje aparat.

Sreca da je pao na plocice ravne i ravno na ekran, dve ravne povrsine. Da je bio beton ... VIse puta razni tel su mi padali na plocice i prezivljavali dok beton , maximalno ne ravan ...
Da, to su ove kockaste plocice, velikih dimenzija... Tu mi je ispao bas kod ove stolice, pafff ravno i pravo na ekran i to sa 1.20m kao sto rekoh. Edit: A @Kidence je cudo od coveka, upoznao sam ga licno, super je i svaka cast majstore kako imas strpljenja i volje da odgovaras u bench temama i to odlicno na raznorazna pitanja vezano za xiaomi telefone, a i ostale kineze.[emoji6] IMG_20161229_234936.jpg

Sent from my Redmi Note 3 Pro

Poslednja izmena:
Opet battery drain na MIUI 8.0.6 Global Stable. Probacu 8.1 po preporuci Kidenceta sa fabrickim resetom..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pozdrav, nov sam sa telefonom, i neznam jel imam Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition ili obicni(SD,3/32)
Screenshot_2016-12-31-22-23-21-980_com.android.settings.png
Evo tu je slika sa detaljima..I jel bi mogao instalirati iste romove kao na obicnom ili ne, ili je ista procedura unlokanja bootladerja itd...
Hvala vam!

Imas Prime ili ti Special edition, kako ga je vec ko krstio, a posle ovog imaš još verzija, 8.1 je sledeći mislim.

Hvala ti, jel je samo registrovan tako? Jel je kakva razlika izmedju Special i obicni?, Mogu unlockat bootloader po proceduri obicnog?

Razmisljam o kupovini xiaomi telefona pa da vas pitam da li je bolje da uzmem N3 ili N4? Vise se oslanjam na SD650 iz N3 ali N4 je noviji pa me zanima vase misljenje. Najpre sam mislio da kupim Mi 5 ali sam odustao posle iscitavanja teme na benchu (problem na ploci).

uploadfromtaptalk1483227643727.jpg

Sent from my Redmi 4 prime

Srećana nova svima i iz Republike Srpske! :D

Odradim juce fabricki reset telefona i sad Mi Cloud ne moze da mi odradi sync telefona i clouda.. Ostadoh bez brojeva telefona, slika i kojecega jos.. Po*erem se na MIUI i njihov cloud!

EDIT: Lazna uzbuna, sad uzmem da pogledam kad ono pojavili se podaci.. Samo fale fotografije sa kamere koje mi nisu tako bitne.

Poslednja izmena:
MiCloud mi četri puta do sada skinuo po 10 dinara a uvek ne selektujem sms. Odustajem.

Btw na 6.0 baterija jedva 4h SoT, ranije imao 7+

Sto ne batalite taj miui?
Ja sam probao par puta da ga koristim ali ne ide,bas je djubre.
Multitasking los,UI prilicno ruzan za moj ukus,losije trajanje baterije nego na cm romovima.
Ne vidim ni jedan jedini benefit koriscenja miui roma.

ja zadovoljan sa miui, nego vi drndate non stop te tel

Meni se gasi mobilni net kad telefon ostane zakljucan.. Jel moze nekako da se podesi da to ne radi?

Ja nemogu korstit nista osim MIUI, jer imam SE edition, i neznam kako ide sa romovima
I nemoj! Svi ce oni pre ili kasnije da se vrate na stock rom...U principu ono sto dobijes flesovanjem raznoraznih romova izgubis na drugoj strani jer nijedan rom nije savrsen i uvek mu nesto fali, veruj ja sam nekad znao po 2 puta da flesnem raznorazne romove. Ovaj nisam ni dirnuo i zadovoljan sam...

to sve vreme. tvrdim i ja.. ne diraj nista

Meni se gasi mobilni net kad telefon ostane zakljucan.. Jel moze nekako da se podesi da to ne radi?

Trebalo bi da kad odeš u Settings PA u Permissions nadjes programe i omogućis im korišćenje internet saobraćaja i kad je telefon u mirovanju, a ako ne sećanje služi prva stavka u Settings je vezana za SIM podešavanja i tu imaš opciju da dozvolis protok informacija dok je telefon u mirovanju.

Sad sam na MIUI 8, vratio bih se na MIUI 7 jer baterija je losija kako sam ja primetio, pa mozes da mi kazes kako to da uradim?

@milann1971

Da li jos uvek imas futrolu za Kate?

Gde kupujete kate? Planirao sam da se vratim na rn3 pro zbog baterije.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vrh Dno