- Učlanjen(a)
- 04.11.2016
- Poena
- 50
.. keva... i pazi kako sedis da kicmu ne iskrivis.. keva smor najzesci
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
A što to misliš? Malo su razvlačili pa sve sabili u jednu epizodu, al opet meni nije sad toliko loša. Ne možeš očekivati ne znam ni ja šta sad. Bar se vidi napredak u žanru, više nisu samo serije koje se vrte oko jedne porodice.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Rezija, odabir pojedinih glumaca te njihova gluma , tok price, dijalozi ... ispod svakog proseka. A onoj konjastoj Radivojevicki bih defintivno zabranio da ima bilo kakvih dodirnih tacaka sa sve i jednom vrstom umetnosti. Kako stari tako joj je pojava sve iritantnija, nikad nije ni znala da glumi, a ovo sad je patetika na kvadrat. 90% glumaca totalno promaseno za te likove, a najvise me je iznenadio Glogovac, sta je ono? Po meni jedan od najboljih nasih glumaca trenutno, a covek glumi kao da ga muci opasna diareja?
solidnu krimi pricu sa spektakularnim zapletima.
Si ti ozbiljan kad sebe smatras relevantnim da komentarises nesto na osnovu 5 minuta gledanja. Slobodno me zaobidji...
Imaš na CB ripove sa RTS HD-a, solidan kvalitet.LOL, koji kralj :d
Nego, jel su ovo na tpb najkvalitetniji dostupni ripovi? Nisam hteo da krenem sa gledanjem UMO dok se ne zavrsi, pa sad pronalazim samo to.
Moze i na pm odgovor/link ako postoji bolje.
Ima ripova i od 1.2gbNije 750MB po epizodi, kao na tpb?
Meni je serija zadovoljavajućeg kvaliteta, ispratio sam svaku epizodu. Uporedite ovo i Policajca sa Petlovog brda, sve sa Samardžićevim "bravurama", i sve će vam biti jasno.
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Vise oko sat i po ali dobro... imas slican stav ko moj cale. On je u fazonu, sve na nasem jeziku je bolje od tog stranog ****** :d
Cenim da bi vama posle ove izvrsne, briljantno ispletene krimi price bas legla jedna low fentezi domaca varijanta po uzoru na GoT. Ne mora da bude kao Boj na Kosovu, ipak je to sjajan film cak i ako posmatramo globalno. Samo da bude malo bolja od UMO. Jel se slazes?
Hahahaha kakva faca covek [emoji23] [emoji23] [emoji23] Prvo patriotizam nema nikakve veze sa pomenutom serijom i vrlo je stur argument u ovoj raspravi tj mnogo truliji od napljuvanih dijaloga u seriji. S obzirom na okolnosti,budzet i tradiciju kinematografije u Srbiji rezija je mnooogoo iznad realnog proseka ako uopste znas sta znaci rezirati nesto i prilagoditi scenario malim ekranima. Uostalom cela ova diskusija je nepotrebna,moze da komentarise ko kako hoce...ipak ostaje utisak da postoji grupa fensi i vrlo urbanih likova u ovoj temi kojima je sve "fuj i pomija" sto nije izaslo iz zapadnjacke kuhinje pa cak i kada je u pitanju neciji trud i rad da se u ovoj zemlji uradi nesto drugacije i bar malo skrene paznja na neke stvari.Shodno temi "poslednje odgledane serije", svako ima pravo da napise i iznese svoje utiske o seriji, te posto je UMO trenutno aktuelna ne vidim problem u tome da se preplicu raznorazni komentari i misljenja. Covek me je pitao da obrazlozim zasto mislim da je serija jedna obicna "POMIJA", sto sam i rekao. E, sad ako si ti mnogo veliki patriota pa ti je sve super iz domace kuhinje i mnogo ti smeta kada neko nema isto misljenje kao ti, to je druga stvar.
Mene samo zanima da mi oni kojima se UMO svideo, obrazloze sta je to sto im se zaista svidelo? Suplja prica, losa gluma, pateticna rezija ili jos jadniji dijalozi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari