Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Turio sam msn v77,kakvo olaksanje.E sada,otkacio sam u Play Store-u auto azuriranje,medjutim...i pored toga,pojavio se msn na listi za azuriranje :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Turio sam msn v77,kakvo olaksanje.E sada,otkacio sam u Play Store-u auto azuriranje,medjutim...i pored toga,pojavio se msn na listi za azuriranje :(

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nista ne diraj, ostace u listi ali se nece updateovati, *** ne znam kako da ga sklonimo iz liste [emoji23]

d48bb1bda89c4ec73430d60b319d1a1d.jpg

41bff508b2ecd1db9546f6e1db16f84e.jpg

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Da,znam na sta mislis.. ;)

Nigde ne mogu da nadjem msn v77 signed :(

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Koji rom furate na Z2?@dex?

Pre par dana se setih da malo duzi period nisam restartovao fon i reko ajde da proverim famozno kesiranje posto nisam primetio nista cudno.

22 dana up time, kesirano 850/860Mb, imam SS, postavicu sutra ako treba.
Onda je fon ''prespavao'' i posle tih 6,7h sam pokrenuo HCR2 igru i jos par sitnih aplikacija, ''ukesirao'' je 1.1Gb (ali naravno kada sam hteo da okinem SS slucajno sam pritisnuo restart :d), nisam verovao da je to moguce posle 22 dana rada :)

Super su odradili ovaj 5.1.1 iako nije nexus-like fluidan sa stock launcherom ali je zato tu Nova uz koju klizi..

Uuu j.bt pa to je odlicno. Ja nikada nisam mogao da imam toliko kesirano na toliki uptime (mada je bila jedna od prvih verzija 5.1.1 ako se dobro secam). Nista to ne diraj. :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Uuu j.bt pa to je odlicno. Ja nikada nisam mogao da imam toliko kesirano na toliki uptime (mada je bila jedna od prvih verzija 5.1.1 ako se dobro secam). Nista to ne diraj. :)

Nisam mogao da verujem :)

Mada pazi, sw na Z2 ima tripove da ponekad neku app izbaci bez potrebe posle npr. 7+ dana rada ali nije nista strasno. Do sada sam restartovao fon jednom u 7 ili 10 dana, cisto da bih zadrzao maksimalno dobro kesiranje (koje ide do 1.4Gb, to je najvise sto sam video) ali izgleda da nema potrebe.

Uglavnom prezadovoljan sam kako radi fon s obzirom na godiste a i baterija je veoma malo oslabila, cepovi i dalje stoje normalno, ne ispadaju, skoro pola godine ne koristim dodatno staklo a ekran kao nov..

Sa te strane sam stvarno veoma zadovoljan telefonom i jedino sto bih voleo da imam je 5X/6P kamera sa hdr+, sve ostalo mi je manje bitno :) I dobro, S7 amoled bi mi leg'o vrhunski :d

Stock ;-)

Videcu aosp da probam, cak su i sredili kameru ;-)
Aosp MM ili N su sredili,nisam pratio?

hsv i batak,ume lepo da kesira i na MM,okacio sam ja par strana unazad kad mi ie iskesirao 1,2 gb posle oko 350h rada.
Generalno,Z2 se od svih najbolje pokazao,jedina mana je sto na MM softveru mozes da se oprostis od video snimanja ,jer fale podesavanja za ekspoziciju i wb.

Huawei P9 lite white

Stvarno odlicno, steta sto sa novim modelima prave velike greske.

hsv i batak,ume lepo da kesira i na MM,okacio sam ja par strana unazad kad mi ie iskesirao 1,2 gb posle oko 350h rada.

Stock 6.0.1? Verovatno sam video to i mislio da je neki custom MM, ne secam se :)

Deki,ne mogu sa mesindzera nikako da sklonim Activate Now i Favorites...

Novi gpu driveri doprinose da ti ne rade neke aplikacije :D Gurao sam ja skoro 70k sa abricotom

Sve stabilno i lepo radi, ne plasi ljude.

Tvoja kombinacija oc cpu i novi drajveri za gpu se nisu lepo slagali ... to tek nije preporucljivo, ma koliko kernel bio super, sve van stock vrednosti nije sigurno.

Sve stabilno i lepo radi, ne plasi ljude.

Tvoja kombinacija oc cpu i novi drajveri za gpu se nisu lepo slagali ... to tek nije preporucljivo, ma koliko kernel bio super, sve van stock vrednosti nije sigurno.

Drivere sam probao na stock prerooted koji si ti pravio, na zakljucanom bootloaderu.

Kamera mi stalno stoji u vertikalnom rezimu,nece da se rotira.Kako da resetujem podesavanja,kako bi se vratila u normalu ?

U podesavanjima obrisi kes i data za camera app.

Vrh Dno