Suicide_samurai
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2005
- Poena
- 650
Pozdrav svima, naima tražim novu grafiku da uradim mali upgrade kompa, pri čemu mi treba sledeće:
- igram se u full HD na 23", tako da mi treba grafika koja to može da izgura (znači verovatno 256bit, umesto trenutne 4870 HD 1GB) ,)
- da se ne greje mnogo (ova ide u igricama do 76 stepeni, uz neki setup koji sam podesio)
- da ne troši više struje od 4870 (tj poželjno je manje)
- da nije poznata po crkavanju :S:
- da košta... pa recimo do 70 EUR na oglasima, naravno polovna (i obzirom da nije poznata po crkavanju, da nije poporavljana)
- da nije overkill za mašinu ispod
- da predstavlja razuman upgrade sa 4870?
Je l' postoji tako nešto? Najviše igram WoT, 4870 završava posao, ali moglo bi i malo bolje sve to. Ostatak mašine je Phenom 1075T, 12GB DDR2, SSD 120GB, Creative x-fi...
- igram se u full HD na 23", tako da mi treba grafika koja to može da izgura (znači verovatno 256bit, umesto trenutne 4870 HD 1GB) ,)
- da se ne greje mnogo (ova ide u igricama do 76 stepeni, uz neki setup koji sam podesio)
- da ne troši više struje od 4870 (tj poželjno je manje)
- da nije poznata po crkavanju :S:
- da košta... pa recimo do 70 EUR na oglasima, naravno polovna (i obzirom da nije poznata po crkavanju, da nije poporavljana)
- da nije overkill za mašinu ispod
- da predstavlja razuman upgrade sa 4870?
Je l' postoji tako nešto? Najviše igram WoT, 4870 završava posao, ali moglo bi i malo bolje sve to. Ostatak mašine je Phenom 1075T, 12GB DDR2, SSD 120GB, Creative x-fi...
Poslednja izmena: