Pogledajte prilog 217842
To je sto se tice graficke...Jedna je pocela da zeki, pa je ova druga, da kazem zamenska.
Ja filmove pustam, koristeci Universal Media Server.Ne znam kako da vidim koliko je grafika tada opterecena.
Sada mi pada na pemet.Ako moze jos nekako da pustim film na TV (preko mreze) kaziye, pa da probam.
Za sada ste me iznenadili kako ste me primili, malo me cak bilo i blam da pitam jer bitno manje znam od vas.
Možda neka GT6X0, tipa 10, 20, 30. Ne bi trebalo da su skupe, a završavaju stvar za multimediju..I mene zanima koja je preporuka za grafu sto jeftiniju
Ово је послао 6п!
Možda neka GT6X0, tipa 10, 20, 30. Ne bi trebalo da su skupe, a završavaju stvar za multimediju..
Ja sam prošle nedelje tapnuo HD 6670 za 3.5k din., ali ne volim nešto ATI-ja lately i ne preporučujem ako nije za gaming..
Sent from my 6055K using Tapatalk
Jeftino, a dobro je LC-Power LC600H-12 V2.31. To je 80+ napajanje, nosi bronze sertifikat i biće odličan up sa Rex-a i za tu grafu i proc. PozzSvaka cast za temu...vidim da se dosta vas razume...osrednji sam korisnik...i voleo bih da cujem par saveta od vas...evo ovako...narucio sam juce xeon e5450..treba da mi stigne...bios sam sredio..samo da se stavi.....resio sam malo da upgradem comp...necu da ulazem u novije kofiguracije...vidim da ovi xeon procesori su odlicni...zasto ne iskoristi plocu do kraja....trenutno mi je na njoj CORE 2 DUO E8400...MSI 7770....DDR2 4gb...i neko napajanje REX POWER...sluzi me vec 7 god ok....al mislim da je vreme za novo....da skratim....pored procesora XEON e5450...uzeo bi graficku R9 270X....i koje naqpajnje preporucujete da uzmem..ne bih rizikovao sao starim....dal bi bio dobar upgrade...hvala napred
To je DDR2 ploča, moduli od 4GB ne da su retkost nego i funkcionišu na malo ploča. Plus je cena otrov. 4GB ti je sasvim OK, za ogromnu većinu normalnog korišćenja.
Da li ti je "serviser" savetovao ili si sam došao na ideju zamene modula?
Nije baš tako. Asus P5Q SE progutala 2x4GB Micron high density CL6 u punom kapacitetu. Probaću na još par ploča da razbijem mit..Nema intel DDR2 ploče na kojoj će raditi 4GB modul.
Preselite se u "šta da kupim" ...
Mene je isto iznenadilo, ali eto, u teoriji 16GB DDR2 za ravno 50e, i to u lokalu..E, to prvi put čujem... ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari