Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Pa u pravu je Boris.
Koliko je teško da se menšnuje onaj kome se obraća ili da se citira sa obrisanim img tagovima?
Citirao je kilometarski post da bi ga pitao kako je dobio night mode. . .

@Pennywise

Što se tiče night shota, kada sam ubacio prvi leak nisam ga imao i tek sam ga dobio kad sam odradio factory reset.

@Pennywise

Što se tiče night shota, kada sam ubacio prvi leak nisam ga imao i tek sam ga dobio kad sam odradio factory reset.
Aha,onda ne diram dok ne izadje neki novi update pa mozda I sa njim bude night shot...ne cima mi se sad zbog toga da ga resetujem :) Hvala u svakom slucaju

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

^
Negde sam video na xda da pominju da može taj night shot da se ubaci kad ubaciš onaj Camera fix što su izbacili sa prvom betom sedmice, ali opet proveri ako se budeš upustao u to.

^
Negde sam video na xda da pominju da može taj night shot da se ubaci kad ubaciš onaj Camera fix što su izbacili sa prvom betom sedmice, ali opet proveri ako se budeš upustao u to.
Aha,video sam to ali nisam hteo da instaliram posto mi je kamera radila I sa tom prvom betom koja nije imala ni tastaturu :)

Pa jesi probao?Jel poboljsava kvalitet ?

Huawei P9 Lite White
Nisam jer se nisam ni zezao sa Nougatom. Jedino znam da nekima ne radi kamera na Nougatu i da fix popravlja taj problem.

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Ja sinoc imao neko ažuriranje od 337 mb, nesto VNS L31.............

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока

Sinoc sam na zeninom telefonu rucno azurirao na B161

Ja sinoc imao neko ažuriranje od 337 mb, nesto VNS L31.............

Послато са HUAWEI VNS-L31 уз помоћ Тапатока
Sigurno ti neće biti VNS-L53 kad je model koji imaš VNS-L31. :d
Onaj nastavak je bitan. :)

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Pa u pravu je Boris.
Koliko je teško da se menšnuje onaj kome se obraća ili da se citira sa obrisanim img tagovima?
Citirao je kilometarski post da bi ga pitao kako je dobio night mode. . .

Ma znam, nego meni smesno, jer bi se i ja iznervirao da imam ovaj telefon, mada verovatno ce ga devojka uzeti za koji mesec, pa preletim preko postova. Sem psyhound-a ostalo je spam. Sreca, pa sam upoznat u tematiku, pa necu morati da iscitavam temu i pratim svaki post.

Realno u pravu je Lozac, ove ''smartfondzija'' teme i threadovi su ionako trash ovog foruma a TT-ovanje ih je dodatno srozalo :)

Ipak sampioni su oni likovi koji citiraju km-ski post sa sve slikama i na kraju udare +1 :d

A jos veci sampioni su oni koji u temi od pola miliona i vise pregleda i nekoliko hiljada postova pitaju ''imali neko ovaj tel koliko drzi baterija''?
:d

Poslednja izmena:
Svaki telefon koji je bestbuy ima ovakav problem. Mnogo ljudi su ga uzeli na preporuku i vecina tih ljudi ne znaju nista i imaju svakakva pitanja.

Bloat-uje se tema, trebalo bi par uninstall-a da padne :d

Ako tibje video bitna stavka, zaobisao bih p9lite. Za malo vise para ima i modela sa 1440p videom.

Ako su ti fotografije bitnije, pravi skroz korektne, mada i tu ima boljih varijanti u cenovnom rangu. Cak mozes i jeftinije da prodjes sa, recimo, redmi 3 pro.

Ako je do kamere najvise onda bolje J7. Dobices bolji ekran i kameru.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ako je do kamere kupis foto aparat.

Ako je tako onda ti i 3310 zavrsava posao, kupis uz njega dobar racunar, kameru i neki dobar mp3. Mislim ako je do toga :D
Ako je do kamere kupis foto aparat.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa i nije ti bas opaska na mestu. Nije J7 5x gori pa sad kao uzmes jos 100 stvari pored njega.
Ali covek je naveo kameru kao prioritet a tu je J7 bolji izbor. :)

Pa i nije ti bas opaska na mestu. Nije J7 5x gori pa sad kao uzmes jos 100 stvari pored njega.
Ali covek je naveo kameru kao prioritet a tu je J7 bolji izbor. :)

Tebe sam slucajno citirao, nisam ni video. Namenjeno je drugom clanu koji je rekao "Ako je do kamere, kupis fotoaparat".

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa kontam telefon je telefon,pa nemoze bas da bude ne znam ni ja kakva razlika u kameri.Moze,ali ja slikam i sa ovim i sa Desire 610 i isti mi djavo/. Nesto nisam bas odusevljen senzorima na mobilnom telelfonu ali ajd.

Jel normalno da mi programi Aida/Cpu-z oba prijavljaju memoriju kao 1791 total memory, a ne 2gb?
U aidi mi pise RAM 2GB
Total Memory 1791mb
U cpu-z samo 1791mb.

Normalno je,svaka memorija ima nesto manje kapaciteta od definidanih bilo da je Ram ili Rom,to ti je 2GB,ne treba da brines.

Sony Z5 black

Za Rom sam znao, za Ram nisam. Hvala

Taj ostatak do 2gb ti otpada na grafiku, na svakom telefonu je tako.

Nazad
Vrh Dno