Šta je novo?

Satelitska TV, Risiveri, DVB-S2...

Citao sam to i ako pogledamo realno i ako te ispale nije neki novac a mozda i za te pare godinu dana lepo se nagledas svega dok kod nasih tesko da mozes za tu cifru proci i 3 meseca :) @6pack...dobar si...ako si korisnik onda verovatno imas nekog sa kim si zadovoljan pa me mozes uputiti, naravno na PM :)

Poslednja izmena:
Ja sam za deset eura probao liniju na aliju, trebalo je da radi godinu, radilo je dva mjeseca. Prodavac se nakon toga nije vise javlhao na poruke. Stabilan je bio server...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ima li nesto na mjesecnom nivou da se na aliju placa? Ili tako do 3mjeseca...isto ako neko ima nekog pouzdanog za cs moze da mi posalje pm :)

Sent from mTalk

Ovo sto je wi-fi dongle za risiver? 16e godinu dana? Kakva im je lista?

Brate mili, gledam link i ne znam kako bih ukapirao o čemu se radi.

Wi-fi dongle je samo krinka, ne dobija se on vec C linje sa 3 servera koje rade godinu dana.
Pre su stavljali CCcam account medjutim ali je brisao oglase pa sad kriju pravu aktivnost na ovaj nacin.

Moraću ga u fav pa da ih kontaktiram kad mi stigne dongle za risiver.

Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока

+1

Bukmarkovan link hvala :)
Da li ti sada rade Canal+ i Cine+ programi?

Sent from mTalk

Idite na cccamgood tačka kom
Tama imate dnevne free linije koje jako dobro i stabilno rade. Ali ne kupujte, ono što prodaju je šit
Pa ako vas ne mrzi da svaki dan kliknete na sajt i unesete novu liniju to vam je idealno rešenje
Radi i Max tv, i polaris preko oscama

Max je uvek radio preko cccam,Polaris mora Oscam...
Ima onih Amiko Risivera koji imaju navodno cccam,ali to nije pravi cccam(pravi postoji samo za Enigma risivere,i odavno nije izašla nova verzija,ali radi i dalje)

Ljudi, ne plaćajte cccam, kad ima besplatnih test linija. Skoro tri godine gledam fraj.

systimo dot com / free (kod ovih preko dve godine)
cccam - free dot com (ovi su mi trenutno najbolji)
mycccam dot tv i mecccam dot com / Free - server imaju besplatne test linije, al' nije baš da uvek rade.

Max je uvek radio preko cccam,Polaris mora Oscam...
Ima onih Amiko Risivera koji imaju navodno cccam,ali to nije pravi cccam(pravi postoji samo za Enigma risivere,i odavno nije izašla nova verzija,ali radi i dalje)
Imam Amiko SHD8240 risiver. Objasni kako nema pravi cccam?

Duke svaki dan ubacujes linije ili neke traju po nekoliko dana? Dusa je to ako moras svaki dan...a iskreno nije ni skupo ja sam nasao za 3.5e mjesecno, a ovo sa kinezima je jos jeftinije.

Sent from mTalk

24 časa traju na prva dva.
Kod ona druga dva što daju test linije menjaju na nekoliko dana.

I ne vidim u čemu je problem odvojiti minut i ukucati liniju ;).
Samo menjaju korisničko ime i šifru. Ostalo je uvek isto.

@DukeofSerbia,
Probao, ne radi mi ni jedna linija. Doduše, prokleti Amiko Alien 8900, pod Sparkom zbog Polarisa koji na njemu ne radi pod Enigmom2.
Nego, problem je što te linije ranije, bar meni, nisu radile u oscamu. Ima neki fazon ili šta?

Na testious com možete testirati linije da ne kucate i ubacujete bezveze.

Evo, ubacio sam fraj liniju od mycccam tv i rade HD+ (19,2E), sky de (19,2E) i nc+ (13E) koji me jedino i interesuju
od plaćenih paketa.
@DukeofSerbia,
Probao, ne radi mi ni jedna linija. Doduše, prokleti Amiko Alien 8900, pod Sparkom zbog Polarisa koji na njemu ne radi pod Enigmom2.
Nego, problem je što te linije ranije, bar meni, nisu radile u oscamu. Ima neki fazon ili šta?
To su cccam linije, ne koristim oscam niti znam sa istim raditi.
U kom smislu ne radi? Meni rade.

Imam 4x LNB: 23,5°E; 19,2°E; 13°E; 7°E + 4,8°E tako da ne znam za Polaris
niti me interesuju domaći paketi kad već imamo SBB D3 ;).

Linije su linije,samo se za Oscam drugačije slože....

Važi. Složi ih kako hoćeš, radi mi pola minuta i onda prijavi error i linija je banovana. Oduvek važilo za ove free cccam linije, bar što se tiče Aliena. Inače Alien je sh4, tako da pravi cccam za tu platformu ne postoji, već je to zapravo preradjen mgcamd. Zato cccam linije umeju da prave problem. Zbog toga sam pitao da li je još kod nekoga problem kada takve linije ubaci u oscam.
Inače, linije dobijene od drugih ljudi, u mom oscamu rade besprekorno.

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Poslednja izmena:
Super radi. Imam totalov triple lnb 19.2 16 i 13e. Ako imate liste kanala koji vas interesuju za ove satelite mogu proveriti tacno sta radi. Imam neke liste ali ne znam koliko su relevantne. Koristim te linije vec nekoliko meseci i nikad nisu zezale. Odziv skoro trenutan.

Sent from my LG-D802

Dva pitanja:
1. Da li je moguće ovde gledati 28,2°E evropski snop? Deluje mi da može?
2. Iz nekog razloga, čim padne mrak, DiSEqS poblesavi i izgubim signal čim prebacim
sa 19,2°E na bilo koji drugi, i onda vratolomije da se vrati :crash:.
Sad dok je dan, sve savršeno.

Ja sam koristio ovaj:
https://www.aliexpress.com/store/pr...receiver-hd-box-WiFi/1783005_32728200157.html
Sad ne smeju javno da stave da je sharing u pitanju pa koriste ovaj fazon.
Meni je radilo OK punu godinu dana.
Komentari :d.

Idite na cccamgood tačka kom
Tama imate dnevne free linije koje jako dobro i stabilno rade. Ali ne kupujte, ono što prodaju je šit
Pa ako vas ne mrzi da svaki dan kliknete na sajt i unesete novu liniju to vam je idealno rešenje
Radi i Max tv, i polaris preko oscama
Vojvoda koristio juče linije...
Kad se linija generiše, piše 48 sati.
U praksi izdrži sat vremena. Za neka 4 sata, 4 linije...
Loše, možda zato što što je bila subota.

Imate na satopen cc godinu dana za 20e ;-) full paket

Sent from my LG-D802
Meni se ne dopada što ide preko config fajla i uputstva su za DM.

Radi evropski snop, ukupno 650 što tv, što radio, što data kanala

Vrh Dno