Nista dok ne odledas San Junipero [emoji1]Black Mirror S03E03 10/10
Au koliko mocna epizoda, odgledao sam je u jednom dahu, proletelo mi je vreme! Definitivno u top 5 serija koje sam gledao.
Mozda najbolja epizoda do sada. Podsetila me je zasto je Black Mirror toliko dobar, zanimljiva od prvog do poslednjeg minuta.
Onaj klinac vrh glumi.
Sreća pa se ne pojavljuje sem u epizodi 1.Маск смара.
WW одличан. Од сад ћу сваку серију да пратим са вама, јер ми је брдо детаља промакло, нпр. ово са поставком на столу. На почетку нисам провалио да има више временских токова...
Послато са E2303 уз помоћ Тапатока
Solidna finalna epizoda Fleša za ovu godinu. Čak je i dobro ispalo ono sa Hamill-om, taman koliko je i trebalo da bude. Def. ne onako kako je najavljivano.
Savitar ima žestok potencijal ...
Shildovci po meni bolji od Flasha. Mid season finale pokidali. Predobra epizoda.
Sent from my T1 7.0 using Tapatalk
Flash dobra epizoda,prethodne dve su bile bolje.Mark Hamil i matori Flash omaž oreginalnoj seriji iz 1991.
Scena sa Iris prvo iz stripa,moram im odati priznanje,da verno prenose te detanje iz stripa na TV.
![]()
Послато са Huawei Honor 5x
Fan The Flash stripa,po meni je najbolji bio Wally West run,pročitaj ako te interesuje da dobiješ osećaj dobrog The Flash stipa,novi DC Reabrth(to možeš lako naći).Draco Malfoy and the Philosopher's Stone xD
Treca i cetvrta sezona Shield-ovaca definitivno bolje od svega sto dolazi od CW-a. :d
Nisam ocekivao da Ghost Ridera nakon ove epizode necemo gledati neko vreme.
Jel realno da si ti citajuci stripove zapamtio sve te scene?(vidim da nakon svake epizode postavljas poneku sliku iz stripa)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari