Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@nex999

Dabome, surak. xD Nije mi bilo jasno da li su koristili corke u pocetku ili ne, bas zbog toga jer je na kraju pao kao pokosen... :)

Isto mi nije jasno za Dolores
video se metal kada je Logan rasporio (to je prošlost, Vilijam je mlad), znam da su "posle" "štampani" preko kostura ali tada je Vilijam raščerečio ove vojnike na sitne komade. Nigde metala?

^baci jos jednom pogled na scenu posle veceri iz kampa i obrati paznju na udove... :)

Martin poceo da ubija ne samo likove iz knjige, vec i glumce..

Sent from my m2 note using Tapatalk

WW Fordovo nasledje

Ford govori Dolores i Bernardu da nisu spremni da zavrse lavirint, pogotovo Dolores - da mora da shvati ko mora da postane da bi mogla da zavrsi lavirint. Onda kaze kako nije u potpunosti razumeo koncept koji je Arnold zagovarao, a to je da je trauma ujedno najbolja "podloga", te da je to shvatio tek kada je izgubio Arnolda i dobio uvid u ono sto sama trauma "doprinosi" licnosti i da je koliko shvatam nastavio njegov rad na svesti hostova. Onda u jednom trenutku (ovo ste primetili ako ste gledali sa eng titlovima a mozda i sa srb nisam gledao, pise Fords voice) da Ford je ustvari onaj koji Hostovima sapuce i govori "seti se" itd. Potom vidimo Maeve koja napusta WW (ali ipak ne, zasto cemo tek videti ). Po svemu ovome meni deluje da je Ford najevolviranijim hostovima dozvoljavao (upravljao) da napuste WW i odu u pravi svet/negde dalje.

Do nove sezone WW, valja popuniti vreme sa nečim, čekamo
Expanse....

U međuvremenu naiđoh na seriju Travelers.

Ko je voleo Continuum dopašće mu se i ovo, rekao bih da je čak i bolja.

^
emaremare je mislim naveo mogucnost da je Ford upotrebio "svog" domacina (nije ono na sta mislimo) u poslednjoj epizodi. verovatno jos jedan mindfuck momenat koji ceka odgovor u narednim sezonama

Poslednja izmena:
Mnogo sam se ujebao sto sam poceo da gledam WW. Ne moze ovo da se ceka po godinu-dve na sezonu. Trebao sam jedno 10 godina da iskuliram dok se ne zavrsi serija pa onda sve iz cuga.
Ima serija rupa nije da nema, ali kad sam godinama Lostom zaludjivao mozak da bi se onako zavrsilo moze i ovo.

WW

Stari lisac Ford...obratite paznju na postavku

Ovo je postavka za ono sto se desilo na kraju u poslednjoj epizodi. Sve je on to isplanirao unapred

Westworld - S01E10 5541409.jpg

The dead have highways

Poslednja izmena:
WW
u jednoj sceni u onom zapustenom magacinu hostova (mislim da je kada bernard preti fordu i hoce svoje secanje), nekoliko puta se u cosku vide indijanska pera. Cisto zanimljivost, verovatno ima neki nagovestaj. To je bilo bas blizu onog dela kada kidnapuju lika iz obezbedjenja. Sa obzirom da su to stari rekviziti, mozda su i indijanci stari hostovi koji su uspeli da nadju centar lavirinta

Black Mirror S03E03 10/10
Au koliko mocna epizoda, odgledao sam je u jednom dahu, proletelo mi je vreme! Definitivno u top 5 serija koje sam gledao.
Mozda najbolja epizoda do sada. Podsetila me je zasto je Black Mirror toliko dobar, zanimljiva od prvog do poslednjeg minuta.
Onaj klinac vrh glumi.

Poslednja izmena:
Black Mirror S03E03 10/10
Au koliko mocna epizoda, odgledao sam je u jednom dahu, proletelo mi je vreme! Definitivno u top 5 serija koje sam gledao.
Mozda najbolja epizoda do sada. Podsetila me je zasto je Black Mirror toliko dobar, zanimljiva od prvog do poslednjeg minuta.
Onaj klinac vrh glumi.
Nista dok ne odledas San Junipero [emoji1]

The dead have highways

Марс сам одгледао две епизоде. Драмски део катастрофа, остало ок. Маск смара.
WW одличан. Од сад ћу сваку серију да пратим са вама, јер ми је брдо детаља промакло, нпр. ово са поставком на столу.
На почетку нисам провалио да има више временских токова...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Mars četvrta epizoda drži korak. Za ubijanje vremena ok ali ništa više.

Sent from my D6603

Ubacili Carrie Ann Moss u drugu sezonu Humans-a.

Bice ovo zanimljivo videti kako ce ispasti

The dead have highways

WW одличан. Од сад ћу сваку серију да пратим са вама, јер ми је брдо детаља промакло, нпр. ово са поставком на столу. На почетку нисам провалио да има више временских токова...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Tu imas spojlere.

Ja sam naprotiv izbegavao koliko sam mogao spojlere po netu (neke je bilo nemoguce izbeci), jer ne volim kada sve unapred znam u ovakvim serijama koji se prodaju na misteriju.

Solidna finalna epizoda Fleša za ovu godinu. Čak je i dobro ispalo ono sa Hamill-om, taman koliko je i trebalo da bude. Def. ne onako kako je najavljivano.
Savitar ima žestok potencijal ...

Nisam ni ja ocekivao da ce ova deveta da bude dobra, ali jeste.

Matori flash odlicno odglumio

Shildovci po meni bolji od Flasha. Mid season finale pokidali. Predobra epizoda.

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Flash dobra epizoda,prethodne dve su bile bolje.Mark Hamil i matori Flash omaž oreginalnoj seriji iz 1991.
Scena sa Iris prvo iz stripa,moram im odati priznanje,da verno prenose te detanje iz stripa na TV.

2c617b22113489b318862f1b59ea253e.jpg

Послато са Huawei Honor 5x

Poslednja izmena:
Solidna finalna epizoda Fleša za ovu godinu. Čak je i dobro ispalo ono sa Hamill-om, taman koliko je i trebalo da bude. Def. ne onako kako je najavljivano.
Savitar ima žestok potencijal ...

Draco Malfoy and the Philosopher's Stone xD

Shildovci po meni bolji od Flasha. Mid season finale pokidali. Predobra epizoda.

Sent from my T1 7.0 using Tapatalk

Treca i cetvrta sezona Shield-ovaca definitivno bolje od svega sto dolazi od CW-a. :d

Nisam ocekivao da Ghost Ridera nakon ove epizode necemo gledati neko vreme.

Flash dobra epizoda,prethodne dve su bile bolje.Mark Hamil i matori Flash omaž oreginalnoj seriji iz 1991.
Scena sa Iris prvo iz stripa,moram im odati priznanje,da verno prenose te detanje iz stripa na TV.

2c617b22113489b318862f1b59ea253e.jpg

Jel realno da si ti citajuci stripove zapamtio sve te scene? :D (vidim da nakon svake epizode postavljas poneku sliku iz stripa)

Poslednja izmena:
Pa ako je Jaza strip fan kao sto izgleda nije on samo jednom citao te stripove :d

5 epizoda Black Mirrora iz trece sezone nista posebno...

The dead have highways

WW Au ko ce sad da ceka sledecu sezonu. Mislim da ce se poslednja epizoda cuvati kao podsetnik za prvu narednu.

Draco Malfoy and the Philosopher's Stone xD

Treca i cetvrta sezona Shield-ovaca definitivno bolje od svega sto dolazi od CW-a. :d

Nisam ocekivao da Ghost Ridera nakon ove epizode necemo gledati neko vreme.

Jel realno da si ti citajuci stripove zapamtio sve te scene? :D (vidim da nakon svake epizode postavljas poneku sliku iz stripa)
Fan The Flash stripa,po meni je najbolji bio Wally West run,pročitaj ako te interesuje da dobiješ osećaj dobrog The Flash stipa,novi DC Reabrth(to možeš lako naći).
Posle idu Green Lantern,Hellblazer,Batman i Green Arrow.
Nisam neki ljubitelj Marvel stripa.

Od onoga što je izlazilo na srpskom Alan Ford(stari brojevi),Dilan Dog,Marti Misterija,Mister No i Zagor.

Nisam gledao Harry Pothead-a nikad pa mi to za kamen i tog Draku nije bilo od nekog značaja :D.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno