Prebacio sam se sa 10Mb/s downloada na 20 Mb/s. U poslovnici kad sam bio rekli su mi da moja parica (ili šta već) može da istrpi 20Mb/s sa IPTV-jem a ja sam odjavio IPTV i uzeo samo net tako da valjda ne bi trebalo da imam problema za tu konekciju. Znam da je ne moguće imati 20MB/s kod Telekoma ako ste uzeli tu brzinu ali ovo...
![]()
Pa jel ne može to bar još malo brže? Makar na 17,18???
Lepo pozoves, kazes alo ja imam igovor na 20 a meni dolazi 14, operater ce da ulozi reklamaciju i podesice ti port, pusti ti sta ti prica devojka koja verovatno ni ne zna sta je parica...
@Rock86 ja bih zabranio ovima sto su na 200 m od centrale da kace SS njihovih parametara, samo nerviras ljude koji jedva imaju 10mb...![]()
a koja oznaka parametra u ruteru oznacava udaljenost od centrale gde se to vidi?
@ rock ok ali ne kapiram koliko je to u kilometrimaupstream LA 10.5 a dnw 16.9 ? vegeta ima samo ovaj https://www.mts.rs/privatni/internet/uredjaji/tableti/detaljnije/104488/lenovo-adam-a7-20-wifi , lik je pisao da uskoro pustaju akciju 10/1 po 1200 din ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari