Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arrow moćan crossover.Jos ostaje Legends of tomorrow da upotpuni doživljaj.

Sent from my D6603

^ +1
Arrow 100 epizoda odličan drugi deo crossovera i jedna od boljih Arrow epizoda.Omaž fanovima za vernost u 99 epizode,bilo je uživanje gledati ga i videti sve te likove ponovo.
Inače priča za 100 epizodu je pozamljena od Batman stripa i Batman animirane serije.

Послато са Huawei Honor 5x

Odlična treća epizoda Black Mirrora (Shut Up And Dance)
Nisam očekivao onakav kraj....posle one smorne druge epizode ova treća je bila baš osveženje

south park. nista se vise ne desava. prazna epizoda, nimalo smesna.

Mogli su Manu Beneta da uključe u 100-tu epizodu.
Sent from Tunguzija.

Krenuo sa Twin Peaks. Pilot epizoda baš moćna, emocionalno.

south park. nista se vise ne desava. prazna epizoda, nimalo smesna.

Ma da...već rekoh poslednje dve sezone živi krš...

Sa druge strane Big Bang Theory se pomalo popravio.
Slatko sam se ismejao na poslednje dve epizode mada je to i dalje daleko od onih prvih sezona ali u odnosu na SP daleko zanimljivije

Da, south park nikako da stigne do neke poente, videcemo sledecu sredu finale sezone da li ce uspeti da se izvuku malo, ali zasicenje vristi iz serije. Ova poslednja S20E09 je ocaj zivi.

Mogli su Manu Beneta da uključe u 100-tu epizodu.
Sent from Tunguzija.
Manu je pričao da se posvadjao sa producentima,zato nije hteo da gostuje u 100 epizodi.

Odličan završetak Crossovera u Dc LoT.Mogli bi još neki da odrade ove godine.

Čitam na netu i smejem se,zezaju skoro svi DC movie odeljenje da trebaju da snimaju filmove kao što je crossover(sa boljim efektima),a ne onako crne kao BvS i SS!!!!

Послато са Huawei Honor 5x

Poslednja izmena:
Krenuo sa Twin Peaks. Pilot epizoda baš moćna, emocionalno.

Tek ce da bude emocionalno i ludo :D

Juce pricao sa kumom i par stvari mi pomenu koje uopste nisam primetio. Prvo da u GoT u skoros svim kraljevstvima dolaze da vladaju zene, a drugo da je Ministar iz Ubica moga Oca Batistuta iz Kengura.

kad-porastem-bicu-kengur-batistuta.jpg
QXCPMlt.png_

Poslednja izmena:
Treća epizoda grand toura, šta reći, nekako slabo, mršavo, bezidejno. Prva epizoda je bilo
odlična, u drugoj se već osetio pad, treća, dibidus.

Pff, taman sam ocekivao bolju epizodu od druge, mislio sam da losije ne moze.

Sent from my Nexus 5X

Mislim da niko na ovom forumu ne gleda tu seriju

:d

:D
Dobro, drugari, zezajte me jos malo. :D Tek sad sam skontao da ste se na 820 i nekoj str raspisali o ww. Bar sam znao da je ministar Batistuta iz Kengura u UMO. :)Nema sanse da ga svarim sad kao ministra i to koji kao odvaljuje onu Orašaninovu. :D

Poslednja izmena:
Pustina ceska serija, jako dobra

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Halt and catch fire

Serija o it sceni 80-ih. Meni odlicna.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nema prevod za 2 i 3 sezonu nažalost.

Ako radi posao ima eng titlovi za Halt and Catch Fire 2 i 3 sezonu. Ja sam tako odgledao.

Bolje nego Marvelovi Avengeri definitivno (mislim na filmove). Ali jel primećuje neko kako gotovo svi likovi podsećaju na one Marvelove?

Ja nisam to baš pratio ko je bio prvi - Marvel ili DC - i ko je od koga kraduckao. Ali onaj lik iz LOT-a mi gotovo identičan Kapetan Amerika. Još mu onaj drugi kaže izgledaš kao "star spangled idi*ot" :D ...

Poslednja izmena:
Bolje nego Marvelovi Avengeri definitivno (mislim na filmove). Ali jel primećuje neko kako gotovo svi likovi podsećaju na one Marvelove?

Ja nisam to baš pratio ko je bio prvi - Marvel ili DC - i ko je od koga kraduckao. Ali onaj lik iz LOT-a mi gotovo identičan Kapetan Amerika. Još mu onaj drugi kaže izgledaš kao "star spangled idi*ot" :D ...
90% je Marvel iskopirao DC
Ima desetine prepisanih likova

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam, prva sezona Arrow mi je okej, ali nemam stvarno vremena za ok stvari.

Od momenta kad Oliver pada sa 300m i tako izlomljen i zaleđen nag do pasa, preživljava, Arrow postaje smeće neviđeno.

Sent From My S7 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno