Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Nema veze HBO sa saradnjom sa Sbbom. Može na svim mrežama, naravno. U pitanju je isti servis kao što imaju kablovski operateri. Može da se gleda i na laptopu ili smart tv-u. Može i chromecast, ali on trenutno nešto zeza na aplikaciji.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

24ef6693a36713d6681715b281edf87d.jpg

Koliko vidim pogodnost kod Telenora je ta što ako HBOGO nije u slotu onda za +25din(720vs745din) dobijate 5gb saobraćaja za streaming. Ako ste na odgovarajućem paketu i HBOGO vam je u slotu onda za 0din imate HBO GO + 5gb za streaming.

Realno, možda nekome koristi, meni totalno nezanimljivo. I naravno i dalje stojim pri tome da je kvota za saobraćaj nedopustivo mala. 1-2-3 filma serije/mesečno... Obesmišljava se servis.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Novi digitalni servis - HBO GO. Besplatan za korisnike Play + L paketa i naviše ukoliko imaju slobodan slot. Ujedno besplatan neko vreme i za korisnike koji uzmu telefon tokom novogodišnje promocije.

Izgleda da Premium paket nije iznad Play+ L paketa, pa nije ni besplatan! WTF?

Znači, prenesi play +L je 1750 din. Sa popustom od 50% je 875 din, a ti dobiješ uslugu koja košta 745 din besplatno.
Neka neko javi da li je ovako :)

Kako funkcioniše dodavanje i brisanje ovih digitalnih servisa ? Aktivirao sam juče intagram i to je treći , nemam više mesta . Da li se može deaktivirati probati ovaj hbo go pa onda opet aktivirati instagram servis i sve to u okviru istog meseca ?

Nema neikih zaduženja ? Kako onda računaju onih 2 gb za paket ako sam već potrosšio nešto ? Nadam se da ima upućenih u ovo ;)

Novi digitalni servis - HBO GO. Besplatan za korisnike Play + L paketa i naviše ukoliko imaju slobodan slot. Ujedno besplatan neko vreme i za korisnike koji uzmu telefon tokom novogodišnje promocije.
Respect! Kako ce ovo raditi na kompu onda? Dobija se login za HBOGO kao da je Telenor operater?
Ako je samo HBO GO, skupo je to za one koji nemaju free digiservice.

"
DODAJ HBO PREMIUM VAN PAKETA ZA 720 DINARA MESEČNO
Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude, plus HBO On Demand i HBO GO.
"
znaci kod SBBa 720din za kanale + HBO OD i GO :)

Ali u svakom slucaju fina stvar, prvi put mi se nesto cini stvarno interesantno kod Telenora.
Darko, sta se desava???? ;)

Sa paketom od 1750 din (play+ L) korisnik može da dobije:

1. Novinarnicu (ima li mesečna pretplata van Telenora kod njih, ili se plaća po novini/magazinu/knjizi?).
2. Deezer - 7 ili 8 $ mesečno.
3. HBO GO 725 RSD (preko SBB-a).

Plus neki fon od 100ak € za 1RSD.

Ne znam kakve dilove imaju sa pružaocima usluga, ali mi nije jasno kako im se to isplati (sem ako telenor nije vlasnik i deezera i novinarnice). A Deezer i Novinarnicu je moguće koristiti na više uređaja (ja Deezer koristim na drugom fonu sa vip karticom XD :)

P.S. Ja imam total mix i HBO paket kući, ali ipak nemam HBO GO /zbog kog sam i uzeo HBO paket. Iako na HBO GO sajtu stoji da ukoliko imate HBO paket kod Total Tva, imate i HBO GO. Ja im pisao da uklone to sa sajta jer je laž, al me iskulirali. Za ljude kojima SBB nije probajder (i valjda KDS ili IKOM) HBOGO servis je odlična stvar.

P.P.S. A ako uračunamo popust umesto telefona kao što neko reče gore, onda se sva tri servisa dobiju za 825 dinara XD

Respect! Kako ce ovo raditi na kompu onda? Dobija se login za HBOGO kao da je Telenor operater?
Ako je samo HBO GO, skupo je to za one koji nemaju free digiservice.
Moraće se tako dobiti kod, i pusti na kompu, ili na tv-u, nema druge. Onih 5Gb, je za mobilnu mrezu.Vidim da može 4 uredjaja. Dobra stvar je ovo

Poslednja izmena:

1. Novinarnicu (ima li mesečna pretplata van Telenora kod njih, ili se plaća po novini/magazinu/knjizi?).

Plus neki fon od 100ak € za 1RSD.

Ne znam kakve dilove imaju sa pružaocima usluga, ali mi nije jasno kako im se to isplati (sem ako telenor nije vlasnik i deezera i novinarnice). A Deezer i Novinarnicu je moguće koristiti na više uređaja (ja Deezer koristim na drugom fonu sa vip karticom XD :)

P.S. Ja imam total mix i HBO paket kući, ali ipak nemam HBO GO /zbog kog sam i uzeo HBO paket. Iako na HBO GO sajtu stoji da ukoliko imate HBO paket kod Total Tva, imate i HBO GO. Ja im pisao da uklone to sa sajta jer je laž, al me iskulirali. Za ljude kojima SBB nije probajder (i valjda KDS ili IKOM) HBOGO servis je odlična stvar.

P.P.S. A ako uračunamo popust umesto telefona kao što neko reče gore, onda se sva tri servisa dobiju za 825 dinara XD
Kako koristiš Deezer na drugom telefonu sa VIP karticom?

I da li ovaj HBO može da se nekako instalira i pusti NA Android TV?

Mozes koristiti deezer na 3 uredjaja, a koja su , nebitno. Bitno je da ga aktiviras na moj telenor. Ja ga koristim i na tv i na kompu i na mts-u

Sent from my iPhone using Tapatalk

HBO GO nije 725 ;) 720 su i HBO/Cinemax PAKET i HBO On Demand i HBO GO :) To su tri usluge. Sam HBO GO je jeftiniji mnogo.
Novinarnica? Jel' to dibjas Wall Street Journal i slicne novine koje se placaju?

HBO GO nije 725 ;) 720 su i HBO/Cinemax PAKET i HBO On Demand i HBO GO :) To su tri usluge. Sam HBO GO je jeftiniji mnogo.
Novinarnica? Jel' to dibjas Wall Street Journal i slicne novine koje se placaju?

Kod SBB HBOGO podrazumeva 10 kanala HBO i Cinemax, OD i HBOGO.
Videćemo, šta će biti kod Telenora.

Evo i slike, sve ovo je HBOGO

Untitled-1.jpg

Poslednja izmena:
To nije hbo go.
Hbo go je poseban dodatni servis, u hbo go ne spada hbo kanali aman ljudi. I kakve opet veze ima sbb sa ovim...

Kakav potpis ? Ti ocigledno neznas sta je go servis, u ovom slucaju hbo go... videcemo sta ce biti ? Sta ce biti, dobice se hbo go. Ne hbo kanali, nego hbo go.

HBOGo je po definiciji deo kablovske pretplate. Zbog toga sam u početku pomislio da sarađuju sa SBB.
Kod Telenora će biti HBOnow (tačnije neka varijanta).
Evo na ovom sajtu možeš videti razliku: https://order.hbonow.com/nowvsgo

HBO Now je jos bolji od HBO Go :)

Aplikacija koja se dobija na korišćenje je HBO GO (znači nije HBO now, nema cineplex kanala jer bi to bio HBO premium paket i td.).

Aktivacijom na portal se dobija kod koji se unosi prilikom registracije. Nakon registracije, ti možeš da se prijaviš na bilo koja 4 uređaja.

Poslednja izmena:
Darko, sta se desava???? ;)

Pa za razliku od tebe meni nije Telenor najgori po defaultu ali kada nešto ne valja naravno da ću da kažem. :)

To je kao da daju Deezer sa kvotom od 200MB i to je to. Besmisleno.

Sutra ćemo da imamo YT kao društvenu mrežu sa 2GB kvotom?

I pri tome uopšte ne ciljam na neko iživljavanje u nitro stilu sa 44GB dnevno ali ovo je sve samo ne korektna usluga.

U stvari ima smisla za onoga ko nema HBO, pa preko Telenora može da ga dobije gratis ako je na odgovarajućem paketu i eto uz to još zamisli 5GB saobraćaja da nekad u autobusu pogleda film.

@rafiki
Nesto malo pratim sta pises i nekako sam stekao utisak da radis ili si jako blizu menadzmentu Telenora ne mogu jos da provalim to, ali zar nije ok sa tvoje strane da kazes ovim ljudima, po kojoj formuli oni daju nejome 50% popusta a nekome ne.
Mene licno ne interesuje nemam paket koji bi tako nesto mogao da ima, ali vidim da ljudi pokusavaju da skapiraju na koju foru se dobija 50% pa sam tako citao da dobijaju ovi sa paketima od > 1500 RSD pa se jave neki koji kazu da su i sa manjom pretplatom dobili a neki sa pretplatom od > 4000 nisu.
Pa te ovo te ono im je merilo, pa opet ispadne da nije.
Nego prijatelju reci ljudima ukoliko znas naravno sta i kako i cime se vode kad dele nekima ko od sale 50% a nekima ne.
Cenim da bi vecina volela da zna po cemu je to tako.
Opet kazem licno nisam zainteresovan ali koliko citam ima puno onih koji bi rado da imaju ali ne znaju kako da se postave sa Telenorom da bi dobili to.
Pozdrav

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Ne radim u Telenoru, niti sam jako blizu njihovom menadzmentu; samo ~20 godina radim u telekomunikacijama. Doduse, nekad davno (~15+ godina) jesam radio u Mobtelu, i jos uvek poznajem neke ljude na raznim pozicijama.
Sto se tice ovoga sto tebe interesuje oko popusta, ta tematika me nikada nije nesto posebno interesovala. Ne znam pravila na osnovu kojih se dobija ili ne popust u Telenoru, ali imajuci ideju i poznavajuci organizaciju slicnih firmi, ocekujem da neka cvrsta pravila i ne postoje. Verovatnije je da postoje smernice, i postoje individualni ciljevi koje zaposleni treba da ostvari. Naravno, i zaposleni ima odredjeni nivo samostalnosti u svom radu i dostizanju ciljeva. To znaci da ce neko sa najmanjim paketom dobiti popust od 50% jer njegov zahtev obradjuje zaposleni kome taman taj jedan fali da ispuni zadati cilj, a neko sa najvecim paketom nece dobiti popust jer je zahtev obradio neko ko je vec dostigao cilj pa mu je svejedno da li ce odobriti ili ne.
Treba imati na umu da ciljevi mogu biti tako postavljeni da ih nije lako ostvariti - u smislu da ispunjenje jednog cilja otezava ispunjenje nekog drugog, itd...
Pored toga, verovatno postoji i neki interni sistem "bonifikacije" korisnika, pa se i to mora uzeti u obzir: odobriti popust nekom ko nije dobro ocenjen od strane sistema za bonifikaciju, nosi izvestan rizik, koji nije svako spreman da preuzme u svakom trenutku.

Znam da odgovor nije ono sto si ocekivao, al' bolje od ovoga ne mogu :)

Pozdrav

Pa za razliku od tebe meni nije Telenor najgori po defaultu ali kada nešto ne valja naravno da ću da kažem. :)

To je kao da daju Deezer sa kvotom od 200MB i to je to. Besmisleno.

Sutra ćemo da imamo YT kao društvenu mrežu sa 2GB kvotom?

I pri tome uopšte ne ciljam na neko iživljavanje u nitro stilu sa 44GB dnevno ali ovo je sve samo ne korektna usluga.

U stvari ima smisla za onoga ko nema HBO, pa preko Telenora može da ga dobije gratis ako je na odgovarajućem paketu i eto uz to još zamisli 5GB saobraćaja da nekad u autobusu pogleda film.
Moraju nekako da te zeznu, *** ;)
Ali realno - zar ces na telefonu toliko gledati HBO Go?? Pustices na televizoru (mozes na njemu povezati) ili kompu ozbiljne stvari i gledati kuci preko WiFi-a.
Kao dodatak koji se placa, ovo je gore od tipicnog Telenor dranja, ali za one koji imaju digitalne dodatke, meni se cini odlicno.

Pa neću "toliko", ali želim da mi servis koji mi pruža mobilni operater ipak garantuje neku mobilnost a ne da zavisim od kućnog interneta ili nekog wifi u nekom hotelu ako sam na putu itd.

Meni lično kažem nije zanimljiva usluga jer imam HBO kod Vektora. Ok da je nemam, slažem se, ako si na odgovarajućem paketu, eto gratis HBO maltene ali ne odobravam to što ono što Telenor primarno treba da ponudi a to je mobilni pristup nekoj usluzi on to radi u poprilično ograničenoj meri.

15-20GB mesečne kvote za neki takav servis je već ok po meni.

Ima i to smisla, u UK za takve dodatne servise nema ogranicenja, skroz je nezavistan protok.

Kod nas? Da se kladimo da bi odjednom bilo 1 pretplatnik na 4 uredjaja u isto vreme?:)

Kako funkcioniše dodavanje i brisanje ovih digitalnih servisa ? Aktivirao sam juče intagram i to je treći , nemam više mesta . Da li se može deaktivirati probati ovaj hbo go pa onda opet aktivirati instagram servis i sve to u okviru istog meseca ?

Nema neikih zaduženja ? Kako onda računaju onih 2 gb za paket ako sam već potrosšio nešto ? Nadam se da ima upućenih u ovo ;)
Ima neko odgovor na ova moja pitanja možda?

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ne radim u Telenoru, niti sam jako blizu njihovom menadzmentu; samo ~20 godina radim u telekomunikacijama. Doduse, nekad davno (~15+ godina) jesam radio u Mobtelu, i jos uvek poznajem neke ljude na raznim pozicijama.
Sto se tice ovoga sto tebe interesuje oko popusta, ta tematika me nikada nije nesto posebno interesovala. Ne znam pravila na osnovu kojih se dobija ili ne popust u Telenoru, ali imajuci ideju i poznavajuci organizaciju slicnih firmi, ocekujem da neka cvrsta pravila i ne postoje. Verovatnije je da postoje smernice, i postoje individualni ciljevi koje zaposleni treba da ostvari. Naravno, i zaposleni ima odredjeni nivo samostalnosti u svom radu i dostizanju ciljeva. To znaci da ce neko sa najmanjim paketom dobiti popust od 50% jer njegov zahtev obradjuje zaposleni kome taman taj jedan fali da ispuni zadati cilj, a neko sa najvecim paketom nece dobiti popust jer je zahtev obradio neko ko je vec dostigao cilj pa mu je svejedno da li ce odobriti ili ne.
Treba imati na umu da ciljevi mogu biti tako postavljeni da ih nije lako ostvariti - u smislu da ispunjenje jednog cilja otezava ispunjenje nekog drugog, itd...
Pored toga, verovatno postoji i neki interni sistem "bonifikacije" korisnika, pa se i to mora uzeti u obzir: odobriti popust nekom ko nije dobro ocenjen od strane sistema za bonifikaciju, nosi izvestan rizik, koji nije svako spreman da preuzme u svakom trenutku.

Znam da odgovor nije ono sto si ocekivao, al' bolje od ovoga ne mogu :)

Pozdrav

Jeste bas to sam ocekivao tako da gresis :)
Drugo i jos jedna greska ne interesuje mene popust vec druge vec sam objasnio da ne pitam zbog sebe nemaju meni na sta da daju bilo kakav popust.
Hvala na odgovoru.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Ima i to smisla, u UK za takve dodatne servise nema ogranicenja, skroz je nezavistan protok.

Kod nas? Da se kladimo da bi odjednom bilo 1 pretplatnik na 4 uredjaja u isto vreme?:)
Svakako ali onda prilagodiš servis tome i smanjiš mogućnost zloupotrebe istog. A svakako to ni u kom obliku ne kači Telenor jer broj uređaja definiše HBO usluga. Telenor kvotu daje samo za jedan broj, tako da ti i ako koristiš nalog na nekom drugom telefonu, tabletu itd ne opterećuješ Telenor mrežu. Isto kao i Deezer, kvota je samo na broju na kome je usluga aktivirana. I tim pre bi, bar na tom broju trebao da bude dodeljen razuman saobraćaj.

Mislim hello, za Deezer koji je audio servis i gde aplikacija kešira ono što je slušano ti dobijaš 2GB a ovde gde svega toga nema(a i čemu keširanje filma?) i gde su količine prenetih podataka X puta veće ti dobiješ magičnih 5GB.

Vrh Dno