Ne radim u Telenoru, niti sam jako blizu njihovom menadzmentu; samo ~20 godina radim u telekomunikacijama. Doduse, nekad davno (~15+ godina) jesam radio u Mobtelu, i jos uvek poznajem neke ljude na raznim pozicijama.
Sto se tice ovoga sto tebe interesuje oko popusta, ta tematika me nikada nije nesto posebno interesovala. Ne znam pravila na osnovu kojih se dobija ili ne popust u Telenoru, ali imajuci ideju i poznavajuci organizaciju slicnih firmi, ocekujem da neka cvrsta pravila i ne postoje. Verovatnije je da postoje smernice, i postoje individualni ciljevi koje zaposleni treba da ostvari. Naravno, i zaposleni ima odredjeni nivo samostalnosti u svom radu i dostizanju ciljeva. To znaci da ce neko sa najmanjim paketom dobiti popust od 50% jer njegov zahtev obradjuje zaposleni kome taman taj jedan fali da ispuni zadati cilj, a neko sa najvecim paketom nece dobiti popust jer je zahtev obradio neko ko je vec dostigao cilj pa mu je svejedno da li ce odobriti ili ne.
Treba imati na umu da ciljevi mogu biti tako postavljeni da ih nije lako ostvariti - u smislu da ispunjenje jednog cilja otezava ispunjenje nekog drugog, itd...
Pored toga, verovatno postoji i neki interni sistem "bonifikacije" korisnika, pa se i to mora uzeti u obzir: odobriti popust nekom ko nije dobro ocenjen od strane sistema za bonifikaciju, nosi izvestan rizik, koji nije svako spreman da preuzme u svakom trenutku.
Znam da odgovor nije ono sto si ocekivao, al' bolje od ovoga ne mogu
Pozdrav