Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Proradio u medjuvremenu
Cudi me ovo nisu postavili na sajt ...
tt332.jpg

Poslednja izmena:
Što više MB mi treba, a minuti i sms su mi potpuno nevažni. Zbog servisa mi je telenor ok, naročito ako mi opet odobre telefon i 25% popusta (mada, možda ovde godine uzmem 50% bez telefona).

Vip nema šta da mi ponudi sa NOVA tarifama, a MTS deluje zanimljivo sa 50% popusta i duplo više neta, ali MTS više neće dobiti dinar od mene makar ne koristio telefon.

Nije slicno ovde ako to daju za mesecnu naknadu od 100 dinara.
https://www.telenor.rs/sr/privatni/usluge/tarifni-dodaci/pripejd/digitalni-servisi/
A u CG daju free to znaci caste te 600 dinara u preepaidu
Dok u postpaid tarifama daju te digitalne servise, medjutim ako gledas preko
FB recimo klip onda ti tu skida protok, sto znaci da su bezobrazni sto nisu ceo FB digitalni
servis napisali da nije free sa protokom kod nas. Ovaj izvor je od operatera.

Poslednja izmena:
Ovaj Lenovo K5 što se nalazi u ponudi telenora kako je njegov pun naziv?

Mene jutros zvali iz telenora. Ponudili mi 50% popusta na šta nisam pristala. Onda mi dali 25% na prenesi i surfuj m što je nekih 1016din, Huawei y 5 ll i 2 servisa po izboru. Čekam kurira da dođe :)

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Mene jutros zvali iz telenora. Ponudili mi 50% popusta na šta nisam pristala. Onda mi dali 25% na prenesi i surfuj m što je nekih 1016din, Huawei y 5 ll i 2 servisa po izboru. Čekam kurira da dođe :)

Otkud to da PiS paketi imaju digitalne servise?
To im izgleda nova fora,ako je tako sa 25% je skroz dobra fora ;)
A mozda im je to sad samo za i oko NG (mislim na dig.servise),uglavnom si super prosla :) i trebala bi da ti je sa popustom oko 940 din,a ne 1016 ;) ako je to onaj paket od 1250?

Poslednja izmena:
Tih 25 % sa telefonom , ili 50 % bez telefona daju samo onima sa jakim paketima preko 1500 dinara.
A za normalne korisnike do 1000 dinara. mozes da se slikas sa popustom. Sisaju sve ko ovce kao da si im novi.
Svi mi ne bi da pobegnemo od Telenora ali ne bi i da im placamo papreno. Ko ij je kriv sto se ne izjednace svi sa cenama. Barem MTS i Telenor.

Tih 25 % sa telefonom , ili 50 % bez telefona daju samo onima sa jakim paketima preko 1500 dinara.
A za normalne korisnike do 1000 dinara. mozes da se slikas sa popustom. Sisaju sve ko ovce kao da si im novi.
Svi mi ne bi da pobegnemo od Telenora ali ne bi i da im placamo papreno. Ko ij je kriv sto se ne izjednace svi sa cenama. Barem MTS i Telenor.

Daju i za te manje pakete,moj rodjak je imao stari cini mi se 990 kinti i sad je uzeo neki malo skuplji,tipa 1200 kinti i dali su mu popusti od 25%,ali po kom osnovu odobravaju ove popuste je i dalje enigma ;)

Poslednja izmena:
Otkud to da PiS paketi imaju digitalne servise?
To im izgleda nova fora,ako je tako sa 25% je skroz dobra fora ;)
A mozda im je to sad samo za i oko NG (mislim na dig.servise),uglavnom si super prosla :) i trebala bi da ti je sa popustom oko 940 din,a ne 1016 ;) ako je to onaj paket od 1250?
Možda me je ubacila na play paket. Što bi mi više i odgovaralo jer imam više neta. Videću kad stigne ugovor. I ja sam se začudila kad mi je rekla da imam 2 servisa po izboru. Još me i častili sa 300mb neta jer sam sve potrošila za ovaj mesec.

Možda me je ubacila na play paket. Što bi mi više i odgovaralo jer imam više neta. Videću kad stigne ugovor. I ja sam se začudila kad mi je rekla da imam 2 servisa po izboru. Još me i častili sa 300mb neta jer sam sve potrošila za ovaj mesec.

Dok ne potpišeš kuriru, nisi prebačena na novi paket. Telenor nikad ništa ne poklanja pa tako ni 300mb. Danas je prvi pa si verovatno dobila nove mb.

Naravno sam znaju da otimaju i dizu cene. A pogotovo oko Premijum usluga.
Zar nije normalno da te Operater upozori ako imas neke poruke koje ti je naplatio Telenor.
Meni se desilo 3 puta da mi stigne SMS sa 180 dinara naplate , a jeste dete sigurno aktiviralo to cudo.
Ne bezim od toga da im platim to 3 X 180 tih 540 dinara preko pretplate za moju krivicu ali nije
i red da te ne upozore , a i postave u portalu moj telenor da sam to iskljucis ako vidis.
Tek da se zna kako drpaju nenormalno.

Danima se obarah s telenorom oko popusta za devojku.

Korisnica nekih 5 i nesto godina.

Racun od 1200-1500 dinara, kako kad.

Sve sto su odobrili je 20% popusta na 24 meseca bez telefona, i ako se uzme telefon prekida se popust.
Trazio sam 25% na pretplatu i telefon (neki najobicniji za dinar ili 3000 dinara, nikakav flagship) i nisu odobrili.
To je bilo nekih 5-6 mejlova, bez uspeha.

Ja joj predlazem da promeni mrezu :)

Dok ne potpišeš kuriru, nisi prebačena na novi paket. Telenor nikad ništa ne poklanja pa tako ni 300mb. Danas je prvi pa si verovatno dobila nove mb.
Joj jeste tačno. Uvek mi je od 1 do 3 u mesecu bio nedostupan servis a sad su to promenili pa sam se začudila netu.

Naravno sam znaju da otimaju i dizu cene. A pogotovo oko Premijum usluga.
Zar nije normalno da te Operater upozori ako imas neke poruke koje ti je naplatio Telenor.
Meni se desilo 3 puta da mi stigne SMS sa 180 dinara naplate , a jeste dete sigurno aktiviralo to cudo.
Ne bezim od toga da im platim to 3 X 180 tih 540 dinara preko pretplate za moju krivicu ali nije
i red da te ne upozore , a i postave u portalu moj telenor da sam to iskljucis ako vidis.
Tek da se zna kako drpaju nenormalno.

O cemu govoris? Ocekujes da te operater obavesti za svaku naplatu? Da te obavestavaju nakon svakog poziva, poslatog SMS-a i KB podataka?

Pozdrav

Danima se obarah s telenorom oko popusta za devojku.

Korisnica nekih 5 i nesto godina.

Racun od 1200-1500 dinara, kako kad.

Sve sto su odobrili je 20% popusta na 24 meseca bez telefona, i ako se uzme telefon prekida se popust.
Trazio sam 25% na pretplatu i telefon (neki najobicniji za dinar ili 3000 dinara, nikakav flagship) i nisu odobrili.
To je bilo nekih 5-6 mejlova, bez uspeha.

Ja joj predlazem da promeni mrezu :)
Pošalješ zahtev za raskid ugovora mejlom. Ako joj raskinu nek pređe na drugu mrežu, ako je zovu onda super. Ja sam se baš zagrejala za vip jer imaju neke popuste i dosta neta u paketu za mlađe od 30 dobija se duplo što mi je super. Inače ja na telenoru 4g nemam. Uzela sam usim karticu ali pošto nemam 800mgz na ovom telefonu ništa od 4g.

@rafiki
Nesto malo pratim sta pises i nekako sam stekao utisak da radis ili si jako blizu menadzmentu Telenora ne mogu jos da provalim to, ali zar nije ok sa tvoje strane da kazes ovim ljudima, po kojoj formuli oni daju nejome 50% popusta a nekome ne.
Mene licno ne interesuje nemam paket koji bi tako nesto mogao da ima, ali vidim da ljudi pokusavaju da skapiraju na koju foru se dobija 50% pa sam tako citao da dobijaju ovi sa paketima od > 1500 RSD pa se jave neki koji kazu da su i sa manjom pretplatom dobili a neki sa pretplatom od > 4000 nisu.
Pa te ovo te ono im je merilo, pa opet ispadne da nije.
Nego prijatelju reci ljudima ukoliko znas naravno sta i kako i cime se vode kad dele nekima ko od sale 50% a nekima ne.
Cenim da bi vecina volela da zna po cemu je to tako.
Opet kazem licno nisam zainteresovan ali koliko citam ima puno onih koji bi rado da imaju ali ne znaju kako da se postave sa Telenorom da bi dobili to.
Pozdrav

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Da o naplati kao upozorenje ali kasnije da to nije naplaceno od Telenora nego od ko zna kog provajdera.
bar to neka urade SMS-om. Nisu se upristojili ! kao i u portalu Moj Telenor nema opcije da stopiras te
poruke koje ti se naplacuju. Nego moras da ih zoves. JADNO I BAHATO

Ja evo danas zvao da vidim sta mi nude da nastavim da budem njihov korisnik. 8 godina sam korisnik telenor mreze, rekoh dace mi 50% svaki mesec redovno placam racune po 2000+

Na kraju receno mi i dva puta potvrdjeno 20% popust na god dana ugovora.

Samo sam im reko da 8 decembra prelazim na mts jer mi daju 50% iako i nisam njihiv korisnik. Dosta mi je vise i bilo Telenora. Svake godine se napinjem aa njima da ostanem korisnik, sad sam cvrsto odlucio da odlazim.

Sent from my E6853 using Tapatalk

Ne daju, stisli se. Samo otkaze daju...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa sta ja da kazem operateru koji mi kaze pa vi ne potrosite 500 minuta, u poslednja tri meseca prosek je 150? Da spustimo mi to na 250min i 400mb paket i kostace vas samo 1000 din sa popustom.

A ja je pitam a jel mi nije bolje da predjem na mts i za 850din imam fino 400 minuta 1200mb.

I sta zena da mi kaze? Iskreno mi je zao sto sam bio veran korisnik.

Sent from my E6853 using Tapatalk

O cemu govoris? Ocekujes da te operater obavesti za svaku naplatu? Da te obavestavaju nakon svakog poziva, poslatog SMS-a i KB podataka?

Pozdrav

Nisi u pravu.
Ovde se radi o kriminalnim radnjama Telenora i drugih operatera. Kao telefon vam je zaražen virusom, kliknite da ga očistite i automatski ste se pretplatili na 180 din mesečno. Pola ide Telenoru, pola trećem licu. Koliko je samo dece nasamareno na ovaj način.
Mada, glavno pitanje je zašto država ne reaguje i spreči ovaj kriminal.

Tu su roditelji krivi. Kao i ja. A Telenoru neka ostane 540 din. mojih obogatice se pilicar.

Izvini, ali živo me interesuje da čujem čija je krivica što je tvoje dete nešto aktiviralo na tvom telefonu pošto nije tvoja krivica? Ili čija bi bila krivica za račun kada bi tvoje dete sa tvog fiksnog telefona pozvalo inostranstvo i ostavilo uspostavljenu vezu satima? Ili ako se na moru u Grčkoj nakači na mobilni net koji nije pre polaska na odmor isključen da ne radi u roamingu i tamo gleda serije preko YT?
Telenor je daleko od idealnog, šta više, ali ne vidim njegovu krivicu u tome što neko na ličnom telefonu aktivira razne stvari za koje ne zna šta znače...

Što više MB mi treba, a minuti i sms su mi potpuno nevažni. Zbog servisa mi je telenor ok, naročito ako mi opet odobre telefon i 25% popusta (mada, možda ovde godine uzmem 50% bez telefona).

Vip nema šta da mi ponudi sa NOVA tarifama, a MTS deluje zanimljivo sa 50% popusta i duplo više neta, ali MTS više neće dobiti dinar od mene makar ne koristio telefon.

Ti onda bolje pogledaj Surf pakete, pa dodaj minute po zelji. Jer takav paket moze ispod 1000 da te izadje, a da imas po 15GB.

VIP ima bolju ponudu trenutno za MB u postpaid tarifama, jer em mozes dobiti duplo uz Nova tarifu (samo das JMBG nekog iz porodice ko ima ispod 30 godina, uopste nema obaveza niti mora biti prisutan niti ista potpisati ta osoba), i plus 1/2/3GB dodatno preko Online prodavnice ako porucis. Sto ce reci, 4.2GB uz tarifu od 1690 sa telefonom ili ~1250 bez telefona (Nova 3).
Ili 6GB uz Nova 4.

Nije bio, nego sad kad su ga ubacili stavili su ga posebno, naravno da bi ga posebno naplatili. Sutra ćemo da imamo free razgovore i sms i 47 digitalnih servisa po 95din svaki uz minimalno uzimanje 10 servisa :D
Aaaa, pocelo je, shvatio si najzad sta pricam svih ovih godina :p

Lepo sam napisao iskljucivo moja krivica roditelja po dzepu samo moja.
A Telenoru hvala za razumevanju i brigu o takvim stvarima.
To svakom moze da se desi , ne samo deci. I opet moras platiti. Sto i hocu.

Poslednja izmena:
.... ali ne vidim njegovu krivicu u tome što neko na ličnom telefonu aktivira razne stvari za koje ne zna šta znače...

Ozbiljno. Zbog čega po defaultu nisu isključeni ovi skupi servisi koji su u većini prevara, pa ko želi da ih koristi aktivira ih preko portala, poslovnice.
Zato, što Telenor i ostali provajderi dobijaju 50% od ovih prevara.
Zbog čega u Norveškoj Telenor ne sme da ima ovakve prevare? Zato što je Norveška ozbiljna država.

Tako je. Ziveo govornik. [emoji3]
I mi cemo biti ozbiljna drzava jednog dana. A za pocetak da se vrati obavezan vojni rok. Minimum 12 meseci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno