Šta je novo?

Polovna grafika do 150e?!?

mIGOx

Cenjen
Učlanjen(a)
14.02.2012
Poena
154
Kao sto sam naslov kaze koju grafiku biste mi preporucili do jedno 150e i dali bi ste vi uzimali polovnu ili novu?
Hvala

mislim da je razlika nekih 5-10%

Vise, oko 20% prosek, u nekim naslovima i vise(Witcher 3), a opet u nekim (GTA V bas) manje, ali okvirno 20-tak procenata. R9 380 mu dodje ista kao GTX 960.
Tesko ce naravno biti bilo sta naci sada, a i generalno u zadnje vreme ljudi nenormalno cene polovne karte. Konkretno gledao polovne GTX 970 onako iz znatizelje, i likovi ladno traze 220-230e, a toliko kostaju nove RX 470 koje su tu negde sa GTX 970.
Ako ti nije hica prati ovde oglase i na KP, uletece vec nesto. Mislim da je bezveze da uzmes novu kartu i da za 150e dobijes RX 460 ili GTX 1050....Polovna bar godinu garancije, idealno 18 meseci ili vise.
I mali off: Mnogo je 380e za ono sto si ti okacio, bas mnogo. Ne palamudim i ne sviram, nego onako realno kazem, tesko ces prodati za taj novac.

Poslednja izmena:
Pa slazem se da je malo vise al ono ako prodje, prodje...nije mi hica...
Nego ne znam uopste da li da prodajem celo kuciste ili da uzmem samo novu grafiku...nije los racunar i lepo mi radi ali nervira me jel nemam sata3 a imam ssd...i tako neke sitnice...

Druze posteno da ti kazem, ja bih tu zadrzao kuciste, ram(osim ako odes na DDR4) i HDD, ostalo na dobos pa ako prodje, kazem ako jer stvarno je to poprilicno matoro vec. A ako si ti zadovoljan ostavi ga sa strane, nek radi kao drugi racunar ili kako vec, ako je gaming opcija(a vidim da jeste) vreme je tu za upgrade, makar i3 ,recimo i3 6100, idealno i5, zavisno od dostupnog novca. Ili recimo polovan neki i5 Ivy ili haswell.

A koja je razlika izmedju 380 i 380x

Sent from my m2 note using Tapatalk

Nije velika razlika 5-10% maksimalno, ali između gtx 960 i r9 380 je 15-20%, tako da ako naletiš na R9 380 4GB uzimaj.

To je ova sa oglasa odavde, već sam je pominjao...

edit nisam je u ovoj temi pominjao, to je koliko vidim kolega sa foruma prodavac.

Poslednja izmena:
Kupio sam ovu MSI R9 380 sa oglasa za nepunih 155e i garancijom od dve i po godine...dobar je lik nadam se da necu imati problema.
Hvala svima koji su ucestvovali u temi.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Nema na cemu,mozes za male pare fin racunar sklopiti,npr sledece na KP :

Athlon x4 750K = 35 evra
MSI FM2-A55M-E33 = 25 evra
2x4GB ddr3 = 30-40 evra
HDD po volji i potrebama

Nazad
Vrh Dno