Šta je novo?

Black Friday (Rasprodaja)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Citam temu i vidim da se prica o kvalitetu obuce kod nas i u evropi. Samo da znate da postoje klase obuce. Kod nas je C, pu nekim radnjam i B....Bih dobija isto C , hrvati B, slovenci A klasu obuce.

Tehnomaniju treba izbegavati u sirokom luku. Toliko neprijatno iskustvo sam imao sa njima pre 2 nedelje da nisam mogao da verujem kakva je to jadna i bedna firma. Pocevsi od ljudi koji rade u kol centru pa sve do organizacije i politike firme.

Tehnomaniju treba izbegavati u sirokom luku. Toliko neprijatno iskustvo sam imao sa njima pre 2 nedelje da nisam mogao da verujem kakva je to jadna i bedna firma. Pocevsi od ljudi koji rade u kol centru pa sve do organizacije i politike firme.

Potpisujem

Bitno je da se cena ne razliku od država gde stiže bolja klasa :)

ljolj :D

Ups, pojedoh neka slova u prethodnom komentaru :)

"Blek fridej" je prošao. Sad čekamo da da zapadnjacima krene Božić ,)

Moj drugar je u tehnomaniji uzeo
https://www.tehnomanija.rs/laptopovi/acer-aspire-notebook-ao1-131-c0gv.html

14990 je platio u petak. Ja zvao call centar u 21:30 da pitam ima li j nekoj radnji, oni mi rekli jao nema to više to je ceo dan bila akcija... Mi se zainatimo pa u kola. Našli smo ga u prvoj radnji u koju smo otišli. Toliko o call centru.

Sent via Xperia Z3

To ne vredi ni 10.000 dinara. Godina je 2016. naizmaku, svaki smartfon je bolji od netbuka.

Mindfactory nije bio najpovoljniji ovog vikenda. Ta 1070 karta je mogla da se kupi 20€ jeftinije u Mediamarktu i 15€ jeftinije u casekingu. Popusti su bili smešni. Da nije MSI dao taj veliki popust praktično bi cene bile i veće nego pre dve nedelje.

Jel naručio neko Kindle Paperwhite sa Amazon de? Koliko je realno očekivati da izađe sa svim troškovima? Na KP se kreće oko 140 eur.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Jel naručio neko Kindle Paperwhite sa Amazon de? Koliko je realno očekivati da izađe sa svim troškovima? Na KP se kreće oko 140 eur.

Kupio sam ja, ali sa isporukom u holandiju pošto mi dolazi drugarica sad za vikend pa će ga spakovati u koferče. Mislim da ako poručuješ regularno za Srbiju, ako šalju uopšte, da se neće isplatiti. Carinu plaćaš sigurno, pdv...

Ja cu da uzmem sad u US onaj obicni kindl, 50$ je dzabe.

Kupio sam ja, ali sa isporukom u holandiju pošto mi dolazi drugarica sad za vikend pa će ga spakovati u koferče. Mislim da ako poručuješ regularno za Srbiju, ako šalju uopšte, da se neće isplatiti. Carinu plaćaš sigurno, pdv...
Gledao sam i ja, i slicnog sam misljenja da se ne bi isplatilo.
Ja cu da uzmem sad u US onaj obicni kindl, 50$ je dzabe.
Kako planiras da ga dobacis do Srbije? Ja sam gledao cene na Shipito, i njihov kalkulator kaze da bi me postarina izasla ~60$.

Ja gledam da nadjem nekoga ko dolazi u skorije vreme ovamo pa cu tako, nisam mislio da idem preko shipto ili ne daj boze nekom od kurirskih sluzbi.

To je najbolja varijanta, ali nažalost trenutno nemam nikog tamo a da skoro dolazi, tako da ću propustiti ovaj popust, mada je US cena baš bagatela.

Slab i ovaj Cyber Monday bi....

Ja sam mislio da su ostavili dobre Digital Download akcije za CM, kad ono ništa. Nažalost nemam uslove da pazarim materijalne stvari u inostranstvu pa samo ovo pratim na BF i CM.
Jedino što sam pazario je AC Unity XBO za 1$ i čim sam pokrenuo igru video sam da sam je preplatio :D

Gledao sam i ja, i slicnog sam misljenja da se ne bi isplatilo.

Kako planiras da ga dobacis do Srbije? Ja sam gledao cene na Shipito, i njihov kalkulator kaze da bi me postarina izasla ~60$.

Dolazi majka od drugarice iz Amsterdama ovamo pa mislim da će njoj da uvali...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno