Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Sad sam u totalnom zbunu, pominjete aplikacije koje svi koriste bukvalno, sto bi one usporile telefon, ne gasis ih iz memorije uopste? Nista mi nije jasno..
Svi review-ovi kazu da telefon leti, a ispada da radi fazon 10% bolje od L550.. Uzasni bi ste PR-ovi bili..

Brate, kilavi LG Leon sa 1Gb rama i za nijansu brzim SD cipsetom radi brze od L550 a da nece P9l :) Samo jedan od primera - chrome/yt vs pretrazivac (jedan od dva :d)/random yt app iz win marketa.

Kod vecine cajnadroida pa i Huawei-a problem moze da bude skinovan-bloat-ovan UI, problem u smislu da postoji mogucnost za lagove, bagove, usporenja, kilav multitasking itd i to nema veze sa guglom/androidom vec sa modifikacijama OS-a koje rade proizvodjaci.

Ali koliko vidim vecina korisnika hvali P9l u tom cenovnom rangu. Ne moze da se ocekuje flagship ili Nexus iskustvo jer je u pitanju uredjaj nize srednje klase ali u odnosu na stare krsdroide P9l je daleko bolji.

Ali ako ti je soc-plasticna i spora L550 bila dovoljna ne vidim zasto ne bi razmislio i o Nexusu 5x?

PS

Neke od pomenutih app su "heavy" jer su tako odradjene pa gutaju dosta rama i mrcvare soc.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I o njemu sam razmisljao ali koliko vidim P9l se vodi kao bolji telefon?

@Boris Lozac , nije los p9 lite, al je 5x konsistentniji.

Poslednja izmena od urednika:
Ja iskreno ne bih kupio ni P9l ni 5x jer nijedan ne ispunjava u potpunosti ono sto ocekujem od smartfona :d

Mada bih Nexus 5x ipak pre pazario, P9l je super za te pare ali izbegavam kineske UI a 5x ima i bolju kameru.

U svakom slucaju P9l je dosta bolji od L550 a o OS-u, ponudi i kvalitetu aplikacija da ne pisem.

Sent from my D6503

P9l radi bez greške jedino je kamera malo slabija, ako je kamera prioritet 5x bez razmišljanja bez obzira na slabiju bateriju...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja koristim već 3-4 meseca i zadovoljan sam ,ali moraju ljudi da shvate da za 200€ mora sa bude kompromisa, pa i skuplji telefoni pa imaju probleme. Par pita mi je stucnuo i u početku te notifikacije su pravile problem ,ali kao kompletan proizvod uloženo dobijeno je skroz ok bar po meni.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Drugari, da vam se i ja pridruzim kao vlasnik ovog modela. Juce ga uzeo i bas sam zadovoljan.

Odlican je aparat za taj novac. Svi testovi to i poazuju.

Imam problem sa screenshotom, slika, ali neće da sačuva. U medjuvremenu mi je crkla jedna sd kartica, ubačena nova, ali opet neće.
Šta se dešava sa updateom na 161, kada će biti za moju verziju?
Pogledajte prilog 215459

Update odradi sam "peske"

Evo opet mi je zaključao SD karticu. Izvadio sam karticu i ne može ništa da se radi sa njom sem čitanja, za pisanje mi javi WRITE PROTECTION!?
Ovo je već druga kartica, šta se dešava, šta da radim sa karticom, kako da je otključam?
Kakvo sr... od telefona!

Update odradi sam "peske"

Kako da odradim peške, to mi je još jedina nada inače ću da razbijem ovo smeće!

Imam problem sa screenshotom, slika, ali neće da sačuva. U medjuvremenu mi je crkla jedna sd kartica, ubačena nova, ali opet neće.
Šta se dešava sa updateom na 161, kada će biti za moju verziju?
Pogledajte prilog 215459

Procitaj par strana u nazad i vidi kako da ga updetujes. A to za karticu probaj da resetujes tel na fabricka podesavanja.

Pre 20 dana mi je zaključao karticu Transcend 32GB i sve sam probao, ali sem čitanja ništa nije moglo. Karticu sam poslao na reklamaciju i čekam odgovor.
U medjuvremenu sam kupio novu karticu od 32GB i evo i nju je zaključao!?
Šta raditi, u čemu je problem?
Ne mogu kupovati svake nedelje novu karticu, pre ću ga razbiti o zid nego li to raditi!
Moja revizija nije ista kao ona u prethodnim postovima zato pitam kako ovu reviziju updatovati?

Evo opet mi je zaključao SD karticu. Izvadio sam karticu i ne može ništa da se radi sa njom sem čitanja, za pisanje mi javi WRITE PROTECTION!?
Ovo je već druga kartica, šta se dešava, šta da radim sa karticom, kako da je otključam?
Kakvo sr... od telefona!

Kako da odradim peške, to mi je još jedina nada inače ću da razbijem ovo smeće!
Telefon nije ******. Niko se do sad nije zalio na sd kartu i zakljucavanje, a za update imas na forumu ovde

Ja sam moju jednostavno izvadio iz Desire 610 prebacio u ovaj i evo je radi bez problema

Takodje ja sam moju izvadio iz predhodnog telefona i evo je radi bez greske

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

E kod mene ne radi!
Imam 2 ista, jedan sve ok, na ovom drugom se već 2 put zaključava kartica za upisivanje!?
Ima li ko stručan da pomogne?
Nemojte pisati o tome kako kod vas radi, kod mene pravi problem, nova novcata kartica class 10!
Nemam više para za bacanje, treba mi pomoć, zna li neko kako bar otključati karticu?

Na ikonici za signal mi stoji 3G ikonica i kad je mobilni net isključen, jel postoji neka opcija u podešavanjima da se to ne prikazuje stalno?

Na ikonici za signal mi stoji 3G ikonica i kad je mobilni net isključen, jel postoji neka opcija u podešavanjima da se to ne prikazuje stalno?
Samo ti pokazuje mrežu. Što ti to smeta? Nisam video opciju za isključivanje. :)

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Da bih znao dal mi je mobilni net uključen ili isključen, nije mi pre bilo tako, a nikako da nadjem opciju za isključivanje.
Ne znam da nije nesto zabagovalo.

Jel ti sigurno iskljucena data konekcija? Kod mene kada pogasim wifi i data konekciju nema nista osim signala.

Da bih znao dal mi je mobilni net uključen ili isključen, nije mi pre bilo tako, a nikako da nadjem opciju za isključivanje.
Ne znam da nije nesto zabagovalo.
Zašto bi gasio net?
Jel ti sigurno iskljucena data konekcija? Kod mene kada pogasim wifi i data konekciju nema nista osim signala.

Zato što ti je na 2G, zato ne vidiš.

Sent from my m2 note

Kod mene u kraju (Cerak) je 4g

4948bb9c592c74bcbd517ce63ff8b8d5.jpg

I kod mene je 4g

Послато са HUAWEI VNS-L21 уз помоћ Тапатока

Kada ugasom I data konekciju stoji mi samo signal

Realno, aparat za taj novac daje vise od drugih u toj klasi. Prednja kamera je zaista odlicna. Zadnja je ok za tu klasu. Telefon je brz i dosta stabilan. Zena ga ima nekoliko meseci, nije mi se do sada zalila, izvuce preko 5h ekrana svakodnevno

Znam da nije tema ali moram da pitam, dal je moguće da na sajtu nema teme za Honor 7 lite? Ne mogu da je nađem, ili možda ne radi pretraga na tt - u?

NEM-L21

Nazad
Vrh Dno