Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

^ Definitivno vredi te pare.

Ja se dvoumim za Hitman-a na g2a ima za oko 20e full exp. RU/CIS ali steam gift. Da li funkcionise to kod nas ?

Pa je l' piše Ru/CIS? Šta treba tu da se pojašnjava? Ru = Russia, CIS = Bivše države SSSR-a

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko sam ja shvatio, za aktivaciju takvog koda potrebno je da koristiš VPN kako bi pritupio Steam nalogu sa IP adrese koja je registrovana u regionu za koji je kod namenjen.
To se smatra prevarom i ukoliko te provale mogu ti ukinuti nalog.

Sent from my LG-K10 using Tapatalk

Square Enix Srbiju svrstava u taj RU/CIS region, te valjda ne bi trebalo da bude problema, osim ako nije problem zato što je upitanju gift, a ne ključ. Ja sam npr. kupio Rise of Tomb Raider za RU/CIS region i bez problema aktivirao ključ. Nikakvi VPN-ovi i ostalo.

Takođe pošto imam deljenje Steam biblioteke sa par ortaka, ljudi iz Srbije su ga mogli igrati bez problema, dok drugar iz Hrvatske uopšte nije video igru u listi.

Poslednja izmena:
Bas zato sto Square Enix Srbiju svrstava u taj RU/CIS region zato pitam i zato sto je gift a ne kljuc.

https://www.greenmangaming.com/games/golden-pack/?tap_a=2283-5d2ea6&tap_s=2681-3a6e75
kao shatro besplatno sa vaucher kodom ali zasada to nefunkcionise.

Kod:
 You can now grab the Golden Pack for FREE!

The pack includes:

- Spec Ops: The Line
- Sid Meier’s Pirates!
- 1x Mystery game from Green Man Gaming
- You will also receive an additional Mystery Game!

Use the voucher code GREENMANGOLD after you put the game in the basket and checkout.

EDIT
meni izbaci

The voucher code entered appears to be invalid, please copy and paste the code exactly otherwise contact Customer Services for assistance
*** :(

Poslednja izmena:
sa reddita 5 hours ago*
Hello,
Currently we are having some small site issues which is affecting the voucher, we hope to have these resolved soon.
Kind regards, Matthew

e sad da li ce da srede taj bag ne znam i ako ga srede da li ce i dalje biti za 0usd ali tamo sam isto nasao kod za snizenje na 1usd
GTA59D-WU8Y43-KTNFJ4

edit:
kod za snizenje na 0.5usd :d
GOLDENFLASH

Poslednja izmena:
Gdje se unese kod .. ne vidim opciju.

EDIT: Nrvermind.. nisam bio ulogovan.

Poslednja izmena:
Eto vam kljucevi:

you can do this

or maybe not!
Key:
SID MEIERS PIRATES: GX74P-24HCV-LHBKL
Key:
SPEC OPS THE LINE: 0Z3L2-P2DKB-J94D3
Key:
KEEBLES:EEALT-ARL4Q-Q8XGA

SUPER MUSTACHE STEAM: LEGH3-HQCG4-JG55I

Eto vam kljucevi:

you can do this

or maybe not!
Key:
SID MEIERS PIRATES: GX74P-24HCV-LHBKL
Key:
SPEC OPS THE LINE: 0Z3L2-P2DKB-J94D3
Key:
KEEBLES:EEALT-ARL4Q-Q8XGA

SUPER MUSTACHE STEAM: LEGH3-HQCG4-JG55I
Hahahaha uzeo pirate, hvaaaalaaa :D

Nisi valjda kupio ovo? Ili je proradio kod :D

Poslednja izmena:
Greskom sam procitao da dolazi BF3.. nemoj me pitati kako. Nije se sinoc spavalo.

Prosao je kod za 0.50. Na znam da li ovaj za free jos radi. I meni je dosla jedna random igra.

Prodao sam origin acc ali bih volio imarti bf3 ili bc2 da ponekad odigram. Mislim, kupit cu nekada key ali dok se ohladim od BF1 gofneta.

Zna li neko kako kada na G2A kupujem Arkham Knight za $9.99 i ne odaberem onaj shield i idem odmha na PayPal link kad mi njega otvori piše da igra košta $14.62 i još ima neki Additional cost od $0.97 pa je sve $15.59?
Ali kad ne idem odmah na PayPal nego idem na Buy i tamo doaberem PayPaly tada bude prava cijena, uz ovaj neki Additional cost ali i on tada bude malo manji, $0.78, pa sve izađe $10.77.

Sve u svemu Batman: Arkham Knight Premium Edition kupljen za $10.77 :)

Ja kupih golden pack za 0.5$ iako sam već imao Spec Ops: The Line i Mystery Bundle 1 za 0.5$ i dobih igre koje zajedno imaju 50 reviewa na Steamu. xD

Nazad
Vrh Dno