Jedini razlog zašto verujem da će uspeti naredne godine na bukvalno svim poljima je to što im je to jedina šansa da prežive.
Valjda zato što i ja postižem najbolje rezultate kada sam pod velikim pritiskom i stresom procenjujem da će oni uraditi isto.
Ili pukovnik ili pokojnk situacija. Kako god bilo, zvanično ćemo da zaključamo onu "PropO AMD" temu :-devil-:
AMD Zen Summit Ridge Processors Rumored For 17th January Launch
"AMD Summit Ridge Processors With $250-$300 US Pricing To Have Performance Equivalent To Intel’s Core i7-6850K"
Nije ni januar daleko, jedva čekam testiranja.
Bit će to uzbudljiv početak 2017. godine :type:
200$ (+ porez) za najjeftiniji? Ahahahah
Sent from my Nexus 5X
Znači nema više FX oznaka? Bilo kako bilo, RIP Intel
Grubo prevedeno, SR3 će ovde biti bar 250e, a za te pare, mora da dobro ošiša i5 6600k. Nekako sumnjam da će to biti slučaj...
Sent from my Nexus 5X
Kao sto odlicno znas, nema boljih testova od izleakovanih cena, saznaj cenu i moci ces sam izracunati performanse ma u promilOpet radovanje bez testova,.... ccccc ba zar nista niste naucili za 10 godina ponavljanja razreda?![]()
Po ovim testovima ako sam dobro video, kidace bilo koji Intel, znaci prelazimo svi na AMD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari