Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

pa sad ko je kupio na +30k taj ima da se naceka i vata za usi da igra

na 2-3k ako dogura, dnevni mining je ~5BTC da ga ubijes ako ce ispod, ja jos sa svojim 1 BTC cekam sa buy orderima

inace lose sam pricitao dev tim, sad vidim imaju cash server koji cim sharujes nesto on to hvata i kad ljudi skidaju ide 90% sa njega

a cena po 1GB protoka je 10lbc :)

samo jedan nacin da se dev tim jos nafatira, ti serveri kasnije treba da se povuku

Poslednja izmena:
jeste ali oni koji su dumpovali treba da zatvore short barem jedan deo njih.... sve zavisi od negativnog trenda svih altova

meni je buy jos na ~2+k

Pa ti zaboravi slobodno, niko te ne tera da kupujes :)

pa ni tebe niko ne tera da nam stavljas tvoje ordere ovde pa ti to ipak radis, iako je do sad SVAKI tvoj order probijen :)

Pa nije snizavam ga.......... ja ne postujem ******stine ko ti, ako ti je bunar dumouj niko nece zalit

ako ti je cena jedino merilo ono ti ZEC po 6BTC mora da je nesto dobro, baz za takve stvoreno :)

Poslednja izmena:
Pa nije snizavam ga.......... ja ne postujem ******stine ko ti, ako ti je bunar dumouj niko nece zalit

ako ti je cena jedino merilo ono ti ZEC po 6BTC mora da je nesto dobro, baz za takve stvoreno :)

8 sati kasnije 2.6 BTCa a pre 24 sata 40BTCa :)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Pa njihov licni interes je da jednog dana unovce 400M premine, sad kako nemam pojma, da dampuju danas ne mogu

ali niko tebi ne moze garantovat ista, da je tako cena bi bila 10-50k veca

Sad se kupuje, jos malo pa nestalo ;)

Jel se jos veruje u ovaj novcic?Ja cekam da jos malo padne pa cu da uzmem malo ;)

Lepo ide, samo da vidimo moze li da "skine" nulu.

a5bd9d26776cc313a813bd250647c9c2.jpg

Dodaje gas i dalje :)

88a81cdfcbca3aa3d37b45271bf5c02e.jpg

Ne smiruje se, ko ga je osetio lepo je prosao :) pre par dana pao je ispod 100 sad smo skoro na x5 a na x3 za 2 dana.

e9d2cc8925ab023113f132bd3980ab6a.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno