Šta je novo?

pitanje za iphone 4

ficicaaa

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2008
Poena
380
uzeo sam i na njemu je ios 5.1.1,zanima me da li prelaziti na 6 ili 7,u smislu brzine i baterije?radi sa gevey simom?

Ne mozes da predjes na ios 6,poslednji i zanicni za cetvorku je 7.1.2.Moj ti je savet da ga ostavis na 5.1.1,to je najbolji ios do sada.

Kako god...Ja koristim iP4 sa 7.1.2, nije urađen jailbreak, sve radi kao sat.

Kolege,da iskoristim ovu temu kako ne bih otvarao drugu...
Trebam da na iphone 4 koji ima iOS 7.1.2 koji je,cini mi se,i zadnji apdejt za njega...da instaliram sve potrebne aplikacije,tipa...FB,Instagram,Viber...
Kako to da uradim,obziom da nece moci preko AppStore..?

Pa najnovije verzije tih aplikacija zahtevaju ios 8+

Prikači iPhone na iTunes i moćićeš da uradiš restore bez problema.

Ne može da se uradi downgrade softvera preko iTunes-a, ali reinstalacija može, a 7.1.2 je poslednja verzija iOS-a za taj model, tako da ćeš moći to da odradiš regularno.

Za aplikacije koje zahtevaju iOS 8+ se prvo iz iTunesa preko kompa skine aplikacija i onda ce pri pokusaju skidanja telefonom appstore sam ponuditi poslednju verziju aplikacije koja je podrzavala iOS 7. Naravno da sve mora da se uradi sa istog Apple Id-a.

Za aplikacije koje zahtevaju iOS 8+ se prvo iz iTunesa preko kompa skine aplikacija i onda ce pri pokusaju skidanja telefonom appstore sam ponuditi poslednju verziju aplikacije koja je podrzavala iOS 7. Naravno da sve mora da se uradi sa istog Apple Id-a.
THX

Ps PS PS Ako imas shsh koji su ispravni mozes da ga donwgradeujes na koju god zelis verziju (za koju imas ispravne bloobove :-D)

Ps PS PS Ako imas shsh koji su ispravni mozes da ga donwgradeujes na koju god zelis verziju (za koju imas ispravne bloobove :-D)

ja sam downgrade na 6.1 i ako nisam imao, doduse tethered, ali u sustini ne gasim telefon, samo ga stavim na punjenje pred kraj baterije :D

Ljudi,da ne otvaram drugu temu.
Caletov iphone 4 zakucao na jabuci.
Nekako sam uspeo da udjem u recovery mode i itunes skine ios 7.1.2 i kad extractuje system pokusa da se poveze sa telefonom,ne ajfonu se upali jabuka i krene dole da ucitava i tu zabode.Na kraju mi je izbacio error 9,i tako u krug.
Sta mi je ciniti ?
Ako moze pomoc...
Da li postoji neka laksa varijanta da se odradi sistem ?
Inace,covek nista nije dirao na telefonu,ispraznio se do kraja i otkako je stavio na punjac,to mu se desava.

Sem dela da promenim usb kabl,ne nadjoh nista konkretnije...
Hvala u svakom slucaju.

Sad nece ni da se upali ni da se puni.Izbacivao je error 4005 [emoji20]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima li neko slucajno neko resenje ?
Mozda da mi napise sta je eventualno crklo..?

Probaj da ga update iz DFU mode. Ako ni to ne upali nadji itunes log pa ces videti gde se desi taj error - cesto na osnovu toga mozes odgonetnuti ako je nesto neispravno. Ako je neki chip u pitanju popravka se ne isplati (zamena ili reballing), mozes jedino pokusati reflow na vecoj temperaturi (cak jak fen za kosu nekad uspe). [emoji4]

Izgleda da je nand chip zveknuo.Nista ne kontam...udje u dfu i zabode na waiting for iphone...upali se jabuka i tako stoji do beskonacnosti.Na kraju izbaci error 4005,nekad 4013

ajde da ni ja ne otvaram novu temu

zanima me sta je sa onim 4s telefonima koji imaju vodafone uk personalizovan settings, ali su otkljucani?

ne znam kako da objasnim, ali imaju malo drugacija podesavanja nego telefoni koji se kupuju sim free

video sam recimo jedan koji radi sa mts karticom, ali mu u general -> about, za carrier pise vodafone uk

na mobilni internet moze da se ide tako sto se upali roaming i eu networks

To sto si opisao meni zvuci na x-sim/r-sim...

Izgleda da je nand chip zveknuo.Nista ne kontam...udje u dfu i zabode na waiting for iphone...upali se jabuka i tako stoji do beskonacnosti.Na kraju izbaci error 4005,nekad 4013

Probaj reflow chipa... Ionako taj telefon malo vredi nemas sta da izgubis. Ako nemas alat mozes probati sa fenom za kosu - skini poklopac, izvadi bateriju, pokrij sve sem onog dela gde je nand sa alu folijom i fen na maximum temperaturu - da unapred znas da postoji sansa da sj uredjaj i ekran da od zagrevanja malo pozuti (mada ne treba da znaci), ali isto tako postoji sansa da ga to popravi bar privremeno (meni uspevalo vise puta i fonovi bi radili po par meseci pre ponovnog pojavljivanja problema). Fen probaj drzati nekih 2-4 min prvi put, kasnije vise ako ne uspeva. Naravno, ostavi fon 10 min posle toga da se ohladi, spoji nazad bateriju i probaj da upalis...

jel se rsim i xsim ugradjuju u telefon? posto u vratancima za sim nema nicega

Ne, stoje ispod sim kartice, nekad se zna malo zalepiti za sim karticu, ali bi definitivno primetio da je to slucaj [emoji4]

Nazad
Vrh Dno