Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

ma na zecu tempeature ne mogu biti problem, tako da i visi taktovi mogu da prodju, samo je pitanje da li ista znaci klok na 1100mhz posto ja nisam primjetio da ista utice.
Samo mi se cini da memorija igra ulogu, mada 270x baca vise od 380, a imaju 256 bita isto i cak sporiju memoriju, tako da je ipak pored memorije prva stvar optimizacija.

Taman namestim prethodni majner da radi stabilno ono izadje novi i onda opet drndanje 3 sata..ovaj 3.0 mi na 470 i 480 kartama radi perfektno ali na ovim 2 i 3 serije karticama blue screen posle pola sata bez obzira na klokove i voltaze..evo restartujem 100ti put danas ..sad se nadam da nece vise da izlaze brzi majneri vec sam se smorio sa 20 majnera za isti koin u 10 dana

Kod mene 3.0 i 2.1 baš miniraju :d Nikako da ih namestim. 1.1 radi perfektn o ali ta setovanja na 3.0 npr ne rade. Šta da stavim za gpu/mem za rx 470?

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Samo je dodas na kraju..
ZecMiner64.exe -zpool eu1-zcash.flypool.org:3333 -zwal t1RjQjDbPQ9Syp97DHFyzvgZhcjgLTMwhaq.YourWorkerName -zpsw x -i 2
Na bilo koji pool.

uspeo hvala r9 nano mi daje 75+ 480 ke oko 60 h/s sad koliko je to sola ,ma ko to zna :D uglavnom sa 4 480 ke i dve r9 nano oko 400h/s je brzina na int 2 stock kartice

Taman namestim prethodni majner da radi stabilno ono izadje novi i onda opet drndanje 3 sata..ovaj 3.0 mi na 470 i 480 kartama radi perfektno ali na ovim 2 i 3 serije karticama blue screen posle pola sata bez obzira na klokove i voltaze..evo restartujem 100ti put danas ..sad se nadam da nece vise da izlaze brzi majneri vec sam se smorio sa 20 majnera za isti koin u 10 dana

Izadje upravo 3.1, trk na nameštanje. :D Navodno poboljšana stabilnost

Edit: Dodao je Clay sad da se 3.1 koristi u slučaju da 3.0 ne funkcioniše, u suprotnom nema potrebe

Poslednja izmena:
Kao da je znao da meni treba :d

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Ma i meni uvek ko i tebi, imamo uvek iste probleme... Nadam se da ce sad raditi

^ sveže sastavljen rig, default sve, biosi nisu dirani još, 55-57
međutim, kad sam ga prebacio u drugu prostoriju, posle reboota ne radi, pukne drajver pri pokretanju majnera :trust: prokleti gremlini :D

Mislim da biosi ne igraju ulogu ama bas nikakvu kad je zec u pitanju, dok se na eth dobije malko

Nisam probao još uvek 3.1 ali zato 1.1 radi kako ga pustim i ne pita nizašta :d Jes' da je niži hashrate ali radiiiii...

Ma NE-ĆE :( 3.1 (ni 2.1 ni 2.0, samo 1.1)
Šta god da stavim ili promenim, jednostavno neće. Odnosno, radi ali posle 15tak min izbaci GPU 3 fail i cvrc...
Isto tako i na drugom rigu!

Ajmo ko ima rx 470 neka mi napiše podešavanja GPU/MEM koja je setovao (i klokovi i voltaže za 3.1 ali da to radi 24/7) pa da probam kod sebe!

Unapred zahvalan.

Poslednja izmena:
Probaj 3.0, i meni crashuje sa 3.1, ali na 3.0 radi sve ok, ja koristim rx 480, pa mozda i tvojim karticama pomogne.

3.0 sam izostavio... Neće ni on :d

@kapuero koliko kartica imas u rig-u? Moj rig sa 5 kartica zeza kad pustim svih 5. Pojedinacno svaka daje izmedju 69-73, a kad pustim sve na nekim hash padne na 30-40. Pokusao svaku pustiti posebno da svaka ima svoj majner ali ista stvar. Cim svih 5 kopa hash na nekim znatno padne. Nisam siguran ali cini mi se da sam negdje procitao da je neko imao isti problem. Ne znam je li bilo ovdje na forumu ili na nekom drugom. Sad sam kartice razdvojio na dva miner-a pa za sad radi. Kartice daju od 60 do 70+. Probao i 3.0 i 3.1 majner. Mozda je problem bio isti i na starijim miner-ima ali nisam mogao primjetiti jer mi nisu sve kartice bile modovane da je hash svakako bio razlicit.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma NE-ĆE :( 3.1 (ni 2.1 ni 2.0, samo 1.1)
Šta god da stavim ili promenim, jednostavno neće. Odnosno, radi ali posle 15tak min izbaci GPU 3 fail i cvrc...
Isto tako i na drugom rigu!

Ajmo ko ima rx 470 neka mi napiše podešavanja GPU/MEM koja je setovao (i klokovi i voltaže za 3.1 ali da to radi 24/7) pa da probam kod sebe!

Unapred zahvalan.

470 1120/1850 radi 3.0 od kada je izasao driveri su 16.9 sa novijim driverima mi je gasio kartice

Cao zna li neko za kartice gigabyte r9 380x koliko bi trebalo da se stavi voltaza za core,ne mislim u afteru nego bas u voltima jel pisem direktno u bat fajl?

jel ima neko problema sa isplatama na nanopool-u? meni vec 5 isplate stoje samo peding...

clay 4.0 100s/s 390x... pada sad cena :D

7970 60s/s 280x 67s/s rx470 4gb 70s/s

Poslednja izmena:
dzaba moze on da napravi i da 7950 daje 500s/s kad ce diff da ode gore a cena dole i eto opet na istom :/
ubacio i nofee komandu ali miner malo manje baca s/s

Poslednja izmena:
to i jeste fora...svi se palimo a sve isto ali ok...nego sta mu je -nofee opcija?

btw...

7950 60 sola, 280x 70 sola...odlikaski kako sam i rekao negde tamo na pocetku :) ako natera preko skidam kapu!

Poslednja izmena:
ne placas fee ali miner manje kopa npr sa nofee kopa kao 3.1 :)
msm da treba da budemo srecni i sa ovim sto dobijamo trenutno, msm da je i 1,5e po kartici na dnevnom nivou extra zarada....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno