Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Sapphire rx 480 8gb Nitro daje oko 65 h/s ali iz te karte moze da se iscedi i 70 h/s samo treba znanja vremena i zivaca i plus da se muci karta....
Meni je sa 50 h/s sa ovim clay 3.0 povecano na 65 h/s i prezadovoljan sam :)....
Koji novi drajveri?Ako mislis na 16.11.2 Hotfix koliko znam to je beta drajver zadnji oficijalni drajver je 16.9.2 i njega koristim....

Na koju foru daje 65? Koja podesavanje? Meni ne moze preko 52-53

52-53 je i kod mene...
Ako se izostavi -i komanda onda je po difoltu GPU Intensity 0 ;)

Do j.j. bre!
Odoste vi u profi minere. Sada mož'te i po kućama da kopate :d

Što bi reko Rambo Amadeus "Ista ploča ali druga strana, udružena zavjera Cije, Vatikana..."

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Nesto im je zabola statistika kad je u pitanju unconfirmed balance. Stoji i ne mrda, tako da odoh ja na NH. Jes da je manji profit, al je makar sigurica.

BTW i zasto jedini coinmine ima ovo ****** sa confirmed/uncofirmed? Izgubim zivce dok iz jednog predje u drugi

Poslednja izmena:
RX480 8GB kod mene 70-73. Za eth sam koristio modovan bios sa 1625 timing-on, sad sam modovao opet i kopirao 1500 timing u ostale i daje izmedju 70-73 na default clockovima. Nisam dugo testirao jer modujem i ostale kartice.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

15.12, 14.10 i 16.10 kombinovano na vise masina...sve daju isto

Na rx 4xx serijama nemere 15.12 i 14.10.
Samo 16.xx

P.S. Izvinjenje jer nisam video da se već govori o starijim serijama grafika...

Poslednja izmena:
Slabo si ti to "natego" moze to jos jer malo trose :-devil-:

Sta ga briga covek ne razmislja o struji koliko god da vuce isto placa :) Meni slabo baca na rx 470, oko 52-5 :p

ako ih jos malo nategnes razvuci ce se u 290X...
Ja jos imam 7950-ice iz LTC vremena koje rade bez problema al nikad nisu isle preko 900/1250, zaradela je svaka od njih svoju cenu X 15... U to vreme su kotale 30+ k.din...

Ne bih se ja usudjivao da ih przim i da im skracujem zivotni vek, jer i kad ne povecavas napon a povecavas takt memorijama one se vise greju

Ja ih ni pod vodom ne drzim na toliko, riba, ostaces bez minera nemozes ih ohladiti vazdusno eventualno da ih drzis napolju , nekada davno smo i to radeli, jel tako starci

Samo je dodas na kraju..
ZecMiner64.exe -zpool eu1-zcash.flypool.org:3333 -zwal t1RjQjDbPQ9Syp97DHFyzvgZhcjgLTMwhaq.YourWorkerName -zpsw x -i 2
Na bilo koji pool.

temp na 470 40c-45c vent na 40%, 280x 50c vent na 45% 7970 53c vent 50% msm da su to ok temperature. mng manje nego kod nekih sto smanjuju klok, ventilatori bez opterecenja, opterecen sobni kineski ventilator :p

kopa li neko na coinmine.pl sa CPU-om, i sa kojim minerom?

Vrh Dno