Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Koji ludački coin, sada vredi 50% više nego juče :)

Poslednja izmena:
Ma jbm li ga, meni od kako sam prešao na 2.1, non-stop mi je neki GPU-Fail (đa na 1nom đa na 2gom rigu)...
Dok je bio 1.1 Claymore (od kako se pojavio pa dok sm prešao na 2.1) nijedan fail nisau imali rigovi.... Da li ja to nešto umišljam ili šta već?

P.S. Pitanje:
-Kako da na coinmine.pl vidim trenutno raspoloživo stanje koje sam iskopao?

tnx

Poslednja izmena:
Ma jbm li ga, meni od kako sam prešao na 2.1, non-stop mi je neki GPU-Fail (đa na 1nom đa na 2gom rigu)...
Dok je bio 1.1 Claymore (od kako se pojavio pa dok sm prešao na 2.1) nijedan fail nisau imali rigovi.... Da li ja to nešto umišljam ili šta već?

P.S. Pitanje:
-Kako da na coinmine.pl vidim trenutno raspoloživo stanje koje sam iskopao?

tnx

Ne umisljas ,i kod mene na 380-kama gremlini sa v.2.0 i 2.1 zabode se rig svakih nekoliko sati ili pukne driver , samo v.1.1 radi bez greske na mojim kartama. ;)
Na 280x i 470 radi bez greske.

Da ga ..... onda. Bolje da vratim 1.1

Sent from my 6045Y using Tapatalk

kaze na coinmine:

We are investingating issues in the backend. Your shares and hashrate are safe and we will fix things ASAP.

Payouts disabled, you will not receive any coins to your offline wallet for the time being

Gde kopate? na koj pool ovaj nanopool kasni puno na placanju pending..

Meni coinmine isplaćuje čim dođe do 0.01

clay 3.0 znatno poboljsanje za rx470 60h modovan bios 280x 57h 7970 56h.

A šta je sa procesom?

Послато са 6039Y уз помоћ Тапатока

Mislis procesorom?Meni se smanjilo opterecenje procesora na clay verziji 3.0 takodje sad kopam 65 h/s drasticno poboljsanje odlican je ovaj clay 3.0 :)

pa kazem ja :) nzm da li ima neko poboljsanje ako se instaliraju novi drajveri? i gledam dok koristim TV hash mi pada a kad iskljucim i ponovo udjem nakon 2-3min vidim da se has znatno povecao...

Poslednja izmena:
Sapphire rx 480 8gb Nitro daje oko 65 h/s ali iz te karte moze da se iscedi i 70 h/s samo treba znanja vremena i zivaca i plus da se muci karta....
Meni je sa 50 h/s sa ovim clay 3.0 povecano na 65 h/s i prezadovoljan sam :)....
Koji novi drajveri?Ako mislis na 16.11.2 Hotfix koliko znam to je beta drajver zadnji oficijalni drajver je 16.9.2 i njega koristim....

Poslednja izmena:
Ja vratio na 1.1
2.1 nikako nije hteo da mi radi stabilno sa podešavanjima od 1.1 i non stop sam imao neka crvena upozorenja i ispade pojedinačnih GPUova...
Coinmine isplaćuje, samo štekće.

Sto ne probas clay 3.0 mnogo vise daje....
Meni nanopool ne isplacuje trenutno ali ne zuri mi se nigde proradice :)....

Ajd sada ću ga isprobati.
Mada, danas od kada sam pustio 1.1, nijedan crveni karton :d (upozorenje) nisam imao...
Javljam ishode ;)

Negoo, šta sa parametrom -i ? Ostaje 2ka ili se menja?

Ohooo Milošeee :) Prijatno sam iznenađen :)

Ako stavim -i 0 zar neće onda ispisati da je GPU Intensity 0 ??? .ebe mi se za cpu. I onako je to samo mučeni Celeron :d

jel neko ima ovakav probelem na nanopoolu? ZEC: Stratum - socket send failed 10054, disconnect

Imao sam ja to na 2.1 mineru...

Ja tu komandu ni ne upisujem .

Evo ga prvi Share rejected s' crvenom bojom ali miner piči daljeeee

Ohooo Milošeee :) Prijatno sam iznenađen :)

Ako stavim -i 0 zar neće onda ispisati da je GPU Intensity 0 ??? .ebe mi se za cpu. I onako je to samo mučeni Celeron :d

Pa rekoh ti ja :) jedva cekam da izadje sledeci Clay polako ce doci r9 390x na 100 h/s a rx 480 ce davati sigurno oko 85 h/s :).
I dalje Clay 3.0 ne koristi graficku 100 posto ima tu jos mnogo prostora za povecanje brzine kopanja.

Povećan Hashrate za oko 23%-
Imao sam 43h/s sada imam 53h/s...
msi rx 470/8gb 1050/1750

Nazad
Vrh Dno